Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Linn Karousel csapágykészlet

  • Kifinomult mozgás
  • Nagyobb stabilitás
  • Hosszabb élettartam

 

Linn Karousel csapágykészlet hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

449 990 Ft

A termék után 13 500 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:LINNKarouselBearing

Linn Karousel csapágykészlet

A Karousel, a Linn új, precíziósan megtervezett egypontos csapágya simább forgást és nagyobb stabilitást biztosít, hogy még jobb hangzást kapjon a Sondek LP12-től.

Az eredeti csapágykonstrukciónk ezen innovatív újragondolása az anyagtudomány, a megmunkálási lehetőségek és a gépészmérnöki szakértelem technológiai fejlődésének köszönhetően vált lehetővé, amelyet a világ legjobb lemezjátszóinak tervezése és gyártása során szerzett közel fél évszázados tapasztalatunknak köszönhetünk.

A tányér, a tengely, a csapágy és az alváz közötti létfontosságú egység most a legerősebb, amit valaha elértünk. A rozsdamentes acél házon lévő jelentős záróanyás rögzítés növeli a merevséget a csapágy és az alváz találkozásának kritikus pontján.

A csapágy alapjának továbbfejlesztése magában foglalja a nyomóbetét erősebb házát, és a kisebb, merevebb formával kombinálva javítja a tányér forgását és tömegét tartó kritikus területet, ami azt jelenti, hogy a bakelit reprodukciója pontosabb és részletesebb, mint valaha.

Utólagosan belszerelhető bármelyik LP12* lemezjátszóba
*Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Karousel nem használható Valhalla, Wakonda PSU vagy harmadik féltől származó tápegységekkel, amelyek a készüléken belül vannak felszerelve. Ezenkívül a régebbi külső tányérokat esetleg ki kell cserélni, hogy illeszkedjenek a Karousel csapágyazással szállított, jelenlegi specifikációjú belső tányérhoz.

Teljesítmény
Egy új, innovatív, precíziós tervezésű konstrukció, amely javítja a vinyl reprodukciót minden valaha gyártott LP12 lemezjátszóhoz képest.
Kifinomult mozgás
A csapágybetétek továbbfejlesztett/finomított tűrései jobban megtámasztják az orsót, a nyomóbetét új, gyémántszerű szénbevonatával (DLC) kombinálva, amely csökkenti a súrlódást, simább forgást eredményez, javítva a lemezjátszó “zajszintjét” és a zenei reprodukciót.
Nagyobb stabilitás
Az új kialakítás és a kiválasztott anyag, valamint a megnövelt merevség jobb kapcsolatot biztosít a tányér, az orsó, a csapágyház és az alváz között, ami a zaj csökkentését eredményezi a pontosabb vinyl-reprodukció érdekében.
Hosszabb élettartam
A Karousel súrlódáscsökkentése azt jelenti, hogy tovább tart, és minden eddiginél hosszabb ideig nyújt hihetetlenül pontos, a legmagasabb színvonalú zenehallgatási élményt.

Gyártók

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linn Karousel csapágykészlet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz