Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Emotiva XPA Gen3 moduláris végfok, végerősítő

Az XPA GEN3 végerősítő moduláris felépítésű, így te döntöd el, hogy hány csatornás kiszerelésben kéred. Ha csak hifizni szeretnie, sztereóban is rendelheted, ha pedig mondjuk Dolby Atmos házimozi végerősítőt keresel, 4-csatornás kiszerelésben is kínáljuk, és így tovább. A konfigurálhatósága rengeteg lehetőséget tár tulajdonosa elé, ugyanakkor megépítettsége és hangminősége is elsőrangú. Még valami: tervezve és gyártva az USA-ban!

 

Csatornák száma a listában kiválasztható!

Emotiva XPA Gen3 moduláris végfok 5 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP MANUAL TESZT ANGOL

599 990 Ft1 099 990 Ft

A termék után 33 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:emotivaxpagen3

Emotiva XPA Gen3 moduláris végfok, végerősítő

Hifi vagy házimozi végerősítő? Te Döntesz!
Az Emotiva XPA GEN3 segít belépni a high end világába anélkül, hogy bankot rabolni vagy lottó ötöst nyerni kellene hozzá. 2-től 7 csatornás kiépítésben rendelhető, így Ön döntheti el, hogy milyen konfigurációja legyen. Az Emotiva XPA GEN3 végerősítő moduláris, ezáltal későbbiekben is bővíthető tetszés szerint. Ilyen egy valóban jövő biztos termék. Ideális azoknak, akik meglévő házimozi erősítő készülékükbe szeretnének új erőt kölcsönözni. Azoknak is ajánlott, akik Dolby Atmos házimozi háttérsugárzók hajtásához keresnek külső végfokot. Tengernyi a lehetőség!

Az Emotiva erősítő örökség
Az Emotiva XPA GEN3 végerősítő ugyanazt az áramköri topológiát tartalmazza, melyet a legendás XPR referencia szériában is alkalmaztak. A fejlett bemeneti szekció teljesen összecsatlakozik a kimeneti résszel, holografikus, természetes, ugyanakkor erőteljes hangélményt nyújtva a hallgatónak. Alacsony terhelésen minimális áramfelvétellel működik az elektronika, ugyanakkor nagy terhelésen kiugrás (clipping) nélküli üzem garantált. Az Emotiva XPA GEN3 végerősítő stabil és komolyan terhelhető, függetlenül attól, hogy hifi, vagy akár a legtöbb hangfalból álló, Dolby Atmos házimozi rendszer szíveként használnánk.

Emotiva XPA Gen3 moduláris végfok, végerősítő

Emotiva erősítő az USA-ban tervezve és gyártva
A specifikációban szereplő adatok valósak, ugyanis az Emotiva erősítő készülékek mindegyikét valós mérésekkel tesztelik. A 7-csatornás végerősítő 200 W csatornánként közölt (tehát 7 x 200W) teljesítménye épp olyan igazi, mint a sztereó változat 300 wattja. És a valóságban ez hihetetlenül megmutatkozik.

A 300 W-os monó illetve a 65 W-os sztereó modulokon alapuló tervezéssel, az Emotiva harmadik generációs teljesítmény-erősítő sorozata egytől – tíz csatornáig terjedő konfigurációban állítható fel, melyek közül mindegyik feszültség-átalakítóval ellátott, valamint tápegységgel és H osztályú erősítő struktúrával rendelkezik. Ez is ékesen bizonyítja a gyártó “megfizethető áron értéket adni” filozófiáját. Az XPA Gen3 erősítőket a testes mélyek és a hangteret kitöltő, elegendő tartalékot biztosító teljesítmény jellemzi, melyek kifejezetten alkalmasak a teljesítményéhes hangszórók megszólaltatására. Az embernek az amerikai “muscle car” kifejezés jut az eszébe.

Gyártók

Szín

Teljesítmény 8 Ohm-on

2 csatorna: 300 Watt / csatorna THD <0.1%, 3 csatorna: 275 Watt / csatorna THD <0.1%, 4 csatorna: 260 Watt / csatorna THD <0.1%, 5 csatorna: 250 Watt / csatorna THD <0.1%, 6 csatorna: 225 Watt / csatorna THD <0.1%, 7 csatorna 200 Watt / csatorna THD <0.1%

Erősítő típusa

CLASS AB

Frekvencia átvitel (Hz)

20 Hz – 20 kHz + / – 0.1 dB, 5 Hz to 80 kHz (+ 0 / – 0.15 dB).

THD

< 0.005%; at 200 watts RMS; 1 kHz; 8 Ohms

Gain

29 dB

Jel / Zaj viszony (dB)

,

Damping Factor (8 Ohm-on)

> 500

Csatlakozók

RCA / XLR / Trigger

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

432 x 203 x 483 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva XPA Gen3 moduláris végfok, végerősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz