Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Emotiva XMC-2 16 csatornás házimozi processzor

Az XMC-2 egy korszerű, csúcs technológiás házimozi processzor amit az alapoktól kezdve úgy terveztek, hogy egy modern házimozi- vagy multimédia rendszer „központi idegrendszereként” szolgáljon. Az XMC-2 bit-perfekt videó-váltásai gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb képminőséget kapja a legújabb HDR és Dolby Vision 4K UHD tartalmakról. A fejlett hangdekódoló motor, a jelfeldolgozó hardver és a világ legjobbjának tartott Dirac Live szoba korrekciós lehetőségek garantálják az igazi audiofil hangminőséget és teljesítményt.

Emotiva XMC-2 16 csatornás házimozi processzor hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL

 

1 599 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Megrendelésre
SKU:emotivaxmc2

Emotiva XMC-2 16 csatornás házimozi processzor

Más házimozi processzorokkal ellentétben az XMC-2 nem csak egy kiváló házimozi processzor, hanem egy igazi audiofil sztereó komponens is. Amikor az Emotiva belefogott az XMC-2 tervezésébe, viszonylag magasztos célokat tűztek ki magunk elé. Olyan processzort szerettek tervezni és megalkotni, amely támogatja a legújabb Dolby Atmos és DTS:X objektum-alapú 3-dimenziós hangformátumokat, számos csatornával, hogy kielégítse még a legigényesebb felhasználók igényeit is. Fontos volt az is, hogy a hangminőség és a teljesítmény megegyezzen a piacon elérhető legjobb sztereó berendezésekkel, sőt vagy jobb is legyen azoknál. Párhuzamosan ezzel együtt kiváló, bit-perfekt képminőséget kellett nyújtania, és támogatnia kellett a legújabb HDR és Dolby Vision 4K UHD videótartalmat. Végül pedig viszonylag egyszerűnek kellett lennie a konfigurálásnak és a működtetésnek, hogy a felhasználók valóban teljes mértékben ki tudják használni a fejlett teljesítményét és képességeit.

Egy olyan surround processzor megtervezése, amely a modern házimozirendszerhez szükséges összes funkciót tartalmazza, miközben továbbra is kiváló hangminőséget biztosít, igencsak félelmetes vállalkozás. A legtöbb AVR és előerősítő/processzor (Pre/Pro) rengeteg funkciót kínál, és egyben komoly kompromisszumokkal a hangminőség terén. És a legtöbb, valódi audiofil hangminőséget kínáló audio-eszköz 2-csatornás sztereóra korlátozódik, és nagyon kevés funkciót kínál. Az Emotiva-nak meg kellett ugrani ezt a célt és ennek érdekében belevágott egy saját egyedi hardver létrehozásába, amely mindkettőt teljesíteni tudja. Ez az új hardverplatform csúcstechnológiás processzor-technológiát és a gondos analóg áramköri tervezést egyesíti a lehető legjobb hangteljesítmény biztosítása érdekében. Ezen a hardverplatformon futó saját operációs rendszer működteti a menürendszert és az összes fejlett vezérlési logikát. Ezt az új platformot először a nagy sikerű XMC-1-ben mutatták be a nagyközönségnek. Az XMC-2 ezt a technológiai innovációt tovább fokozza; a legújabb 4K HDR és Dolby Vision UHD videó feldolgozási lehetőségekkel, továbbfejlesztett hangdekódolással és jelfeldolgozással, a legújabb digitális-analóg átalakító (DAC) hardverrel, még több csatornával a legújabb objektum-alapú térhatású hangformátumok teljes támogatásához.

Az elődmodell XMC-1 annak idején számos kompromisszumot kiküszöbölt, és kiterjesztette a határokat a házimozi- és a magával ragadó térhangzás terén. Mostanra az XMC-2 új sztenderdet állít… és tökéletes módja annak, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a saját házimozink építésében és igazi audiofil akusztikai élményt kapjunk!

Gyártók

Szín

Csatorna szám (db)

Dolby Atmos up to 9.1.6 és DTS:X up to 7.1.4

Processzor

Texas Instruments AM-1808 Sitara Arm9 32 bit 375MHz processor., Videó: 3 x Panasonic MN864788 High Speed LSI 4k UHD

Analóg bemenet

3 pár sztereó RCA, XLR,

Digitális bemenet

HDMI 8 be, HDMI 2 ki, Optika 3 be, USB, AES/EBU,

Kimeneti csatlakozás

Optika, HDMI, XLR, RCA, ,Trigger, IR, Zona 2

HDMI csatlakozók

HDMI 2.0b (18 Gbps)

18 Gbps-os videó sávszélesség, amely minden HDMI bemeneten és kimeneten

Audio return csatorna (ARC)

Dolby Atmos®, DTS:X

High Dynamic Range (HDR)

HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma), és BT.2020

Dolby Vision

UHD / 4K

Full 4K Ultra HD, 4k/60, 4:4:4 Pure Color

Mikrofonos kalibráció

Dirac Live™

Decóderek

Dolby Atmos (up to 7.1.4). Dolby TrueHD. Dolby Digital Plus. Dolby Digital. DTS:X (up to 7.1.4) DTS-HD Master Audio. DTS-HD High Resolution Audio. DTS 5.1. Multi-Channel PCM.

Audió módok

Reference Sztereó, Direct Mode (minimális feldolgozás, mély kezelés), Sztereó Mód, Teljes sztereó mód

DAC

,

Aktív mélysugárzó kimenet

Fejhallgató kimenet

FM tuner

Kijelző felbontása

64 x 256 resolution, blue OLED display.

Rádió tuner

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

432 x 153 x 420 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva XMC-2 16 csatornás házimozi processzor” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz