Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 2 / 10
(1)

Emotiva BasX PT1 sztereó előerősítő

A nagymértékben optimalizált áramköri elrendezés a lehető legjobb hangminőséget biztosítja, alacsony torzítással, széles sávszélességgel és gyakorlatilag néma zajszintet biztosít.
A BasX PT1 analóg bemenetei tisztán analóg jelútvonalat követnek, és soha nem kerülnek digitális tartományba való átalakításra. A PT1-ben minden kapcsolás, hangerőszabályozás és hangszínszabályozás analóg tartományban történik. Az összes digitális bemenet precíziós digitális átalakítását a legendás Analog Devices AD1955 24/192k DAC biztosítja.

 

 

Emotiva BasX PT1 sztereó előerősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL

 

249 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:emotivapt100

Emotiva BasX PT1 sztereó előerősítő, FM rádió, DAC, lemezjátszó előerősítő. EU tápkábel nem tartozék!

A BasX PT1 lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a különálló audiofil komponensekkel elérhető rugalmasságot és kiváló hangminőséget meglepően kedvező áron. A PT1 egy nagy teljesítményű sztereó előerősítő, amely tartalmaz egy sztereó FM-tunert, bemeneteket vonalszintű analóg forrásokhoz, egy beépített DAC-ot rengeteg digitális bemenettel az összes digitális audioforráshoz, beleértve egy nagy felbontású aszinkron USB-bemenetet és egy beépített AptX-képes Bluetooth-vevőt, valamint egy nagy teljesítményű phono előerősítőt, amely támogatja a mozgó mágneses és mozgó tekercses lemezjátszókat is. A PT1 az egyszerű előlapi kezelőszervekkel vagy a mellékelt infravörös távirányítóval kezelhető. Az intuitív menürendszerrel a PT1 egyszerűvé teszi a konfigurálást és a kezelést, az előlapon található nagy, fényes, kék VFD kijelző pedig könnyen leolvasható, és mindig pontosan mutatja, hogy mi történik. A PT1-et egy végerősítővel és egy pár hangszóróval párosítva nagyszerű hangzású sztereó rendszert hozhat létre, vagy a beépített aktív keresztváltó segítségével külön aktív mélysugárzóval kiegészítve audiophile minőségű 2.1 csatornás rendszert hozhat létre.

Az új BasX PT1 az úttörő PT-100 előerősítő/tuner/DAC örökségére épül, hogy a megfizethető audiophile komponensek evolúciójának következő lépését hozza el önnek. A PT1 továbbfejlesztett elektronikával, egyszerűsített menürendszerrel, amely lehetővé teszi az FM-állomások hangolását és programozását közvetlenül a távirányítóról, valamint karcsúbb, modernebb formatervezési esztétikával rendelkezik. Ha eddig arra várt, hogy megtapasztalja a különálló komponensek rugalmasságát és teljesítményét, akkor most itt az ideje.

Hangminőség
A nagymértékben optimalizált áramköri elrendezés a lehető legjobb hangminőséget biztosítja, alacsony torzítással, széles sávszélességgel és gyakorlatilag néma zajszintet biztosít.
A BasX PT1 analóg bemenetei tisztán analóg jelútvonalat követnek, és soha nem kerülnek digitális tartományba való átalakításra. A PT1-ben minden kapcsolás, hangerőszabályozás és hangszínszabályozás analóg tartományban történik. Az összes digitális bemenet precíziós digitális átalakítását a legendás Analog Devices AD1955 24/192k DAC biztosítja.
A beépített, nagy érzékenységű FM-tuner 15 állomás-előbeállítással és Mono üzemmóddal rendelkezik, hogy még a gyenge állomások is hallgathatóvá váljanak.

Rugalmas be és kimeneti lehetőségek
Analóg bemenetek teljes tárháza, beleértve két vonalszintű bemenetet és egy kiváló minőségű phono bemenetet, amely támogatja a mozgó tekercses és a mozgó mágneses lemezjátszókat is.
Digitális bemenetek teljes tárháza, beleértve egy USB-bemenetet, egy koax S/PDIF-bemenetet és egy optikai S/PDIF-bemenetet (Toslink), amelyek mindegyike támogatja a 24/192-es mintavételi sebességet és bitmélységet. A beépített nagy teljesítményű Bluetooth-vevő támogatja a Bluetooth 5-öt, valamint az AptX és az AAC formátumot.
Egy független, nagyáramú, közvetlen csatolású fejhallgató-erősítő kiváló minőségű jelet biztosít kedvenc fejhallgatóinak meghajtásához a személyes zenehallgatáshoz.
Egy kiváló minőségű kétcsatornás rendszerhez egyszerűen csatlakoztassa a PT1 teljes tartományú sztereó fő kimeneteit egy különálló, kiváló minőségű sztereó végerősítőhöz és egy jó pár hangszóróhoz, vagy egy pár aktív hangfal bemenetéhez.
A nagy teljesítményű 2.1 csatornás rendszerben való használathoz a PT1 külön kimeneteket tartalmaz a fő hangszórók és egy aktív mélynyomó számára, fix 90 Hz-es keresztfrekvenciával és aktív 12 dB/oktáv Linkwitz-Riley high-pass és low-pass mélyszűrővel.

Kényelmes és megszokott kezelőszervek
A nagy, könnyen leolvasható kék VFD-kijelző minden szükséges információt megad a BasX PT1 konfigurációjáról, és a meghitt hallgatás érdekében teljesen lehalkítható. A rugalmas menürendszer könnyű hozzáférést biztosít minden fontos funkcióhoz, és a menüben való navigációt gyerekjátékká teszi.
A PT1 előlapján a jól ismert hangerőszabályzó gomb található, de most már precízen megmunkált bordázással és a félhold alakú aktív lámpa lágy kék fényével, vagy a kimeneti szintet a kényelmes távirányítóval a kedvenc székéből is szabályozhatja. A PT1 egyedi Balance szabályzója egyszerre állítja be mindkét csatorna szintjét, így a szoba általános hangszintje állandó marad, amikor finom beállításokat végez.
A PT1 intelligens hangerőszabályzója megjegyzi a fejhallgató-kimeneten és a fő kimeneten egymástól függetlenül beállított szinteket, így nem érik meglepetések a fejhallgató csatlakoztatásakor és leválasztásakor.
A Bass és Treble vezérlőkkel ismerős módon állíthatja be a rendszerét, hogy a hangzása pontosan úgy szóljon, ahogyan szeretné.
A PT1 összes funkciója kezelhető az előlapi kezelőszervekkel vagy a mellékelt, teljes funkciójú infravörös távirányítóval.

Gyártók

Szín

Csatorna szám (db)

2.1

Transzformátor tipusa

Bluetooth®

√, 5.0, AAC, aptX, aptX HD

FM tuner

50 programozható állomás

Digitális bemenet

1 x coax, 1 x optika (24/192k), USB (DAC); 24/96k

Analóg bemenet

2 pár sztereó RCA (CD, Aux), 1 pár Phono (MM, MC)

Kimeneti csatlakozók

1 – nagy teljesítményű sztereó fejhallgató kimenet., 1 pár – sztereó magassugárzó kimenetek; fix 90 Hz-es Linkwitz-Riley magassugárzó szűrővel., 1 pár – sztereó teljes tartományú fő kimenetek.

Aktív mélysugárzó kimenet

,

USB D/A konverter

Fejhallgató kimenet

Kimeneti jelszint

4 VRMS

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz – 50 kHz (+/- 0.04 dB)

THD

< 0,001% (A-súlyozva).

S/N arány:

> 120 dB

IMD:

< 0,004% (SMPTE)

Védelem

túlmelegedés védelem, rővidzár védelem, földelési hiba védelem

Kijelző felbontása

Kék alfanumerikus VFD kijelző (szabályozható).

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 66 x 317 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infót az adatlapban találsz

Emotiva BasX PT1 sztereó előerősítő termékről 1 értékelés

    terenyiandras1968
    2024-05-17
    Tökéletes készülék azt adja amit ígér. Jó ajánlat tőletek HOMEMOVIE csapata.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz