Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 4 / 5

EarMen Colibri akkumulátoros USB DAC és fejhallgató erősítő

„A Colibri szíve az ESS ES9281 PRO DAC sorozat zászlóshajója. Az ESS SABRE PRO sorozat a prémium audiofilek számára készült, és új mércét állít fel a csúcsminőségű hangzásban azáltal, hogy a legmagasabb dinamikatartományt (DNR) kínálja lenyűgözően alacsony összharmonikus torzítással és zajjal (THD+N). A Colibri támogatja a nagy felbontású PCM-fájlokat 32 bit/384 kHz PCM, DoP, DSD64, DSD128 és MQA-ig. Röviden: minden egy megoldásban.”

 

EarMen Colibri akkumulátoros USB DAC és fejhallgató erősítő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

AV-Online TESZT ADATLAP

Original price was: 139 990 Ft.Current price is: 99 990 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:EarMencolibri

EarMen Colibri akkumulátoros USB DAC és fejhallgató erősítő

Minden, amit akartál és minden, amire szükséged volt

A piacon lévő sok kis hordozható eszköz mellett az EarMen szeretné megszabni a szabványokat. Csapatunk speciálisan kiegyensúlyozott, akkumulátoros készüléket tervezett kis méretű, de erős teljesítményű, amely olyan egyedülálló élményt nyújt, amelyet még soha nem tapasztaltál.

Bárhová is megy, vigye magával a zenét, és érezze az igazi élvezetet az EarMen Colibri segítségével!A zene legyen veled
A készülék legfontosabb tulajdonsága, hogy tiszta és teljes spektrumú hangélményt nyújt. A Colibri a legújabb, legmodernebb hardver- és szoftvermegoldásokat használja a felépítésében, amelyek mindegyike együttesen természetes és részletes hallgatási élményt nyújt.

A közép- és magas frekvenciák gyönyörűen kiegészítik a legalacsonyabb hangokat, az összes spektrumban egyenletes egyensúlyt biztosítva, ami átfogó hangképet eredményez anélkül, hogy a zene “hiányzó” aspektusainak benyomása keletkezne. A hangok közvetlenül és szépítés nélkül jelennek meg, így bármilyen készüléket is használ, a hangok pontosan úgy tükröződnek, ahogyan azt a tervező elképzelte.

Az EarMen Colibri kiváló szeparációval és hangsúlyos sztereó hatással tündököl, miközben az összes frekvenciát kiegyensúlyozottan tartja az összetett zenehallgatás során.Prémium audiofil DAC
A Colibri szíve az ESS termékcsalád zászlóshajója, az ES9281 PRO DAC. Az ESS SABRE PRO sorozat a prémium audiofilok számára készült, és új mércét állít fel a csúcskategóriás audióban, mivel a legmagasabb dinamikatartományt (DNR) kínálja, lenyűgözően alacsony teljes harmonikus torzítás plusz zajszint (THD+N) mellett. A Colibri támogatja a Hi-Res PCM fájlokat akár 32bit/384kHz PCM, DoP, DSD64, DSD128 és MQA . Röviden, minden egy megoldásban.

Akkumulátorral működik
A Colibri saját akkumulátorral rendelkezik, és nem fogyasztja a hangforrás akkumulátorát. Az akkumulátortáp ultra-tiszta és stabil egyenáramot biztosít, elkerülve a zajkeltő RFI/EMI szennyezés problémáit.MQA
A Colibri tartalmazza az MQA Renderer technológiát, amely képes csatlakozni egy MQA Core jelhez, és befejezni az MQA fájl végső kibontását. A Core dekódolás benne van a streaming szolgáltatásokban, például a TIDAL-ban, valamint bizonyos médialejátszókban.

Az MQA (Master Quality Authenticated) egy díjnyertes brit technológia, amely az eredeti mesterfelvétel hangzását adja vissza. A master MQA fájl teljes mértékben hitelesített, és elég kicsi a streameléshez vagy letöltéshez.

MQA is a registered trade mark of MQA Limited © 2018Tervezés
Mérete ellenére a Colibri úgy lett megtervezve, hogy erőteljes hangélményt nyújtson, miközben vonzó és áramvonalas fizikai megjelenéssel rendelkezik. Nagy felbontású specifikációi nem csak fenomenális hangzást biztosítanak a dallamoknak, de modern stílusuknak köszönhetően egészen elképesztően néznek ki.

Az oldalán található gombok lehetővé teszik a készülék és a zene teljes körű vezérlését, a forrás vagy a telefon használata nélkül.

A készülék teste teljes alumínium blokkból készült, amelyet CnC gépen kasíroztak, így biztosítva a legfőbb tartósságot. Az alumínium testet mindkét oldalon üvegfelület hozzáadásával szépítették meg, így prémium megjelenést kölcsönözve neki. Részletes konstrukcióval, amelyet a legmagasabb szabványok szerint gyártanak egy európai gyárban. A Colibri építési minősége meghaladja a szabványokat, és időtálló dizájnt biztosít.

 • Bemenetek USB C Female / DATA,  USB C Female / Charging
 • Kimenet Balanced 4.4mm SE 3.5 mm
 • Power 4.4 mm Balanced 3.5 mm SE
  3.5mm: up to 280mW@32Ω up to 75mW@32Ω
  4.4 mm: up to 560mW@16Ω up to 150mW@ 16Ω
 • THD+N 0.002% 0.001%
 • Freq.Resp. 0.09dB 0.09dB

Audio formátum

 • DSD 64 / 128 DoP
 • DXD 384/352.5 kHz
 • PCM Up to 384 kHz
 • MQA Rendering Up to 384 kHz

Gyártók

Szín

Felbontás

32bit/384kHz PCM, DoP, DSD64, DSD128 and MQA

DAC

Fejhallgató kimenet

Színskála

Green : DSD, PCM, DXD, Magenta MQA,

DSD

64 / 128 DoP

DXD

384/352.8 kHz

PCM

Up to 384 kHz

MQA (Master Quality Authenticated)

Up to 384 kHz

Kimeneti csatlakozás

3.5 mm, 4.4 mm Balanced

Bemeneti csatlakozás

USB C – Adat / USB C – Töltés

Teljesítmény

3.5 mm SE: 75mW@32Ω, 150mW@ 16Ω, 4.4 mm: 280mW@32Ω, 560mW@16Ω

Akkumulátor

Több mint 5 óra lejátszás

Tartozékok

hordtáska, USB-C-kábel

Súly

Méret

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EarMen Colibri akkumulátoros USB DAC és fejhallgató erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz