Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dune HD Homatics Box R 4K Plus médialejátszó

Különleges kettő-az-egyben készülék: Netflix-minősített Android TV box és fejlett Dune HD médialejátszó. Ezzel a készülékkel élvezheted a különböző stream-szolgáltatásokat – mint pl. Netflix, Amazon Prime, Disney+, Apple TV+, HBO Max, SkyShowtime – maximális minőségben (akár 4K-s felbontás, Dolby Vision kép, Dolby Atmos hang, ha kínál ilyen tartalmakat a szolgáltatás), de saját médiafájljaidat is lejátszhatod a legújabb formátumok esetén is (akár Blu-ray ISO fájlok Dolby Vision FEL kódolással és teljes menüvel) az egyedülálló Dune HD Media Center alkalmazásnak köszönhetően.
A Dune HD Media Center alkalmazással kapcsolatos aktuális infók, letöltés: link…

 

Dune HD Homatics Box R 4K Plus médialejátszó hivatalos  1+1 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

63 880 Ft

A termék után 1 916 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelésre 2-6 nap
SKU:dunehdhomaticsboxr4k

Dune HD Homatics Box R 4K Plus médialejátszó

Ez a készüléket nem a Dune HD készítette! A nemzetközi szinten elismert Homatics gyártja a számára, és a külön telepíthető Dune HD Media Center alkalmazással „válik” az eszköz egy igazi Dune lejátszóvá. A Homatics Box R 4K Plus egy teljes értékű Android TV-s box. Ez első sorban azt jelenti, hogy korlátozások nélkül működik rajta minden olyan streamszolgáltatás hivatalos alkalmazása, amelynél követelmény az Android TV licenc. Így minden felbontást, színkódolást és hangformátumot élvezhetünk pl. a Netflix, az HBO Max, a Disney+, az Amazon PrimeApple TV+ és YouTube 4K HDR tartalmaknál! A lejátszó a Dolby VisionHDR10 és HDR10+ színrendszereket és a Dolby MAT technológiát is ismeri.

A BOXY-hoz hasonló, de annál nagyobb tudású, teljesítményű és méretű (11,4×11,4×2,8 cm), szintén Android TV-t futtató box a Homatics lejátszója is. A processzor itt már egy 4-magos Amlogic S905X4-K, de 4 GB RAM mellett 32 GB flash memóriával gazdálkodhat. Hardver terén a gigabites ethernet és a Wi-Fi 6 (!) is magasabb kategóriába emeli a BOXY-hoz képest. USB-C csatlakozón keresztül opcionálisan TV-tuner (DVB-T/T2/C) fogadására is alkalmas. SD-kártyaolvasó itt nincs, USB3.0 és USB2.0 portok viszont vannak.

  • 4K-s videók lejátszása akár 60 képkocka/másodperc sebesség mellett is, HDR10/HDR10+, Dolby Vision színkezeléssel, HDMI 2.1 videókimenettel.
  • USB3.0 és USB2.0 portok
  • Kompromisszummentes hálózati lejátszás WiFi-n (WiFi 6!) és gigabites etherneten is.
  • Rugalmas bővíthetőség a számtalan Android TV alkalmazásnak és a Dune HD plugin-eknek köszönhetően.
  • Bluetooth távvezérlő mikrofonnal, a Google hang alapú keresés funkciójával, programozható alkalmazásindító gombbal, a TV-t is vezérlő infra funkcióval.
  • Beépített Chromecast-technológia, a telefon, tablet, számítógép tartalmát streamelhetjük a készülékre (pl. a Google Home alkalmazás segítségével).

A házimozis hangsávok kezelése terén – hála a DTS-licencnek – jobb a helyzet, mint a BOXY-nál. A Dolby MAT technológiát használva az alábbi hangformátumok játszhatóak le és továbbíthatóak (akár 7.1-es eredeti esetén is) analóg és digitális (PCM) formátumban is, de csak max. 48 kHz-en (az online stream-szolgáltatók filmjeiben max. 48 kHz-es lehet a hangsáv):

  • Dolby Digital, Digital Plus, Digital Plus Atmos-szal, TrueHD, TrueHD Atmos-szal,
  • DTS, DTS HD HRA, DTS HD MA, DTS:X.

Az alábbi hangformátumok továbbíthatóak eredeti (akár többcsatornás) formátumban digitálisan:

  • Dolby Digital, Digital Plus, Digital Plus Atmos-szal, Dolby TrueHD, Dolby TrueHD Atmos-szal
  • DTS.

Itt tehát – igaz PCM formátumban – digitálisan is továbbküldhetők a sokcsatornás, HD-s DTS hangsávok, illetve érintetlenül a Dolby TrueHD és a TrueHD Atmos-szal is, amire a BOXY nem képes. Ha erősítőnk támogatja a Dolby MAT technológiát, akkor a legtöbb hangsávval így nem lesz gondunk. Azok számára azonban, akiknek fontos az érintetlen, eredeti minőségű DTS HD, DTS:X és Auro-3D hangsávok megszólaltatása is, továbbra is a Realtek processzoros nagyobb Dune HD lejátszókat javasoljuk.

A Dune HD Media Center alkalmazással kapcsolatos aktuális infók, letöltés: link…

 

Gyártók

Szín

Audiókodolás

Dolby Digital, Digital Plus, Digital Plus Atmos-szal, Dolby TrueHD, Dolby TrueHD Atmos-szal DTS.

Videóformátumok

MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QuickTime, ASF, WMV, BDMV, BD-ISO, DVD-ISO, VIDEO_TS.

Fájlrendszerek

FAT16/32 (írás/olvasás), NTFS (olvasás), exFAT (írás/olvasás).

Processzor

Amlogic S905X4-K

DAC

HDMI 2.1

Memória

4 GB

Belső tárhely

32 GB flash

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

114×24×114 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dune HD Homatics Box R 4K Plus médialejátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz