Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Denon PMA-1700NE sztereó erősítő (fekete)

A fejlett, ultra-nagyáramú, egyszeres push-pull áramkör teljesítményével és az Advanced AL32 Processing Plus-szal a Denon PMA-1700NE integrált erősítő az eredeti felvételhez hű zenét szolgáltat. Három digitális bemenettel, egy hátsó USB-B bemenettel, MM és MC Phono bemenetekkel kifogástalan hangminőségben élvezheti a bakelitlemezek, valamint a nagy felbontású számítógépes fájlok akár 384kHz/32bit és 11,2MHz-es felbontású DSD minőségét. A minőségi kivitelezés és az egyedülálló Denon technológia páratlan teljesítményt biztosít a nagyra becsült zenei gyűjteménye számára egy olyan márkától, amelynek több mint 110 éves hagyománya van az audio innováció terén.

 

Denon PMA-1700NE sztereó erősítő (fekete) hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

619 990 Ft

A termék után 18 600 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:denonpma1700nefekete

Denon PMA-1700NE sztereó erősítő (fekete)

A fejlett, ultra-nagyáramú, egyszeres push-pull áramkör teljesítményével és az Advanced AL32 Processing Plus-szal a Denon PMA-1700NE sztereó erősítő az eredeti felvételhez hű zenét szolgáltat. Három digitális bemenettel, egy hátsó USB-B bemenettel, MM és MC Phono bemenetekkel kifogástalan hangminőségben élvezheti a bakelitlemezek, valamint a nagy felbontású számítógépes fájlok akár 384kHz/32bit és 11,2MHz-es felbontású DSD minőségét. A minőségi kivitelezés és az egyedülálló Denon technológia páratlan teljesítményt biztosít a nagyra becsült zenei gyűjteménye számára egy olyan márkától, amelynek több mint 110 éves hagyománya van az audio innováció terén.

Széles sávszélesség a mély basszusoktól a részletes magas hangokig mindent megragad. Az UHC (Ultra High Current) kialakítás biztosítja a különböző hangfalak és impedanciák széles skálájának meghajthatóságát.

 

A PMA-1700NE képes dekódolni a nagy felbontású ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes hangfájlokat akár 384 kHz/32 bites, valamint a DSD akár 11,2 MHz-es sávokat (a SACD audiofil formátumát), így minden hangot pontosan úgy élvezhet, ahogyan a művész elképzelte.

Az Advanced AL32 Processing Plus adatinterpolációs algoritmusokat használ, amely akár 384 kHz/32 bites, nagy felbontású digitális hangforrásokat is támogat. Az algoritmusok hozzáadják azokat a pontokat, amelyeknek a nagy mennyiségű adat előtt és után kellene lenniük, kisimítva a hullámformát és helyreállítva a digitális felvétel során elveszett információkat. Az eredményül kapott lejátszás rendkívül részletes, zavaroktól mentes, az alsó tartományban gazdag kifejezőerővel bír, és gyönyörűen hű az eredeti hangzáshoz. Hallgassa meg kedvenceit úgy, ahogyan még soha.

A Denon jól ismert a kiváló minőségű vinyl lejátszásról. A beépített phono equalizer lehetővé teszi a lemezjátszóhoz való közvetlen csatlakoztatást, és támogatja az MM hangszedők bemenetét. Egyes modellek MC hangszedők bemenetét is támogatják.

Az erősítő optikai és koaxiális digitális bemenetekkel rendelkezik, amelyek akár 192 kHz/24 bites PCM jeleket is támogatnak, így javíthatják a TV-hang, Blu-ray, médialejátszók, számítógépek és egyéb eszközök hangminőségét.

Az 1910-ben alapított Denon az audiótechnológia terén komoly örökséggel rendelkezik. Ez az audio iparba történő célzott befektetés biztosítja, hogy minden egyes hallgatási élményt a legújabb technológiával és a legmagasabb minőséggel élvezhessen.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

2 x 70 Watt (8 Ohm), 2 x 140 W (4 Ohm)

Hangsugárzó csatlakozók száma

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

20 Hz – 20 kHz

Teljes harmonikus torzítás (%)

Bemeneti csatlakozás

2 x Optika, 1 x Koax, 5 x RCA, 1 x Phono, USB-B, 2 x Optika, 2 x coax, 1 x USB-B, 5 x RCA, 1 x phono

USB D/A konverter

,

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

434 x 135 x 410 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon PMA-1700NE sztereó erősítő (fekete)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz