Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Denon HOME 150 NV vezeték nélküli hangfal fehér

Hi-Res Audio, Hi-Fi rendszer nélkül: Élvezze a zenét kiváló részletességgel és pontossággal. A beépített HEOS-nak köszönhetően a Denon Home 150 NV támogatja az ALAC, FLAC és WAV fájlokat 192 kHz / 24 bites, valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es zeneszámokat.

 

Denon HOME 150 NV vezeték nélküli hangfal fehér hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

79 990 Ft

A termék után 1 200 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 3 nap
SKU:DEHOME150NVWTE2

Denon HOME 150 NV vezeték nélküli hangfal fehér

A Denon Home 150 NV ugyanazt a hangminőséget nyújtja, mint a Denon Home 150, de mikrofonok és hangasszisztensek nélkül azok számára, akiknek nincs rájuk szükségük.

A Denon Home 150 NV vezeték nélkül játssza le az összes zenét, a Denontól elvárható élénk, helyiséget betöltő hangzással. Csoportosítson más, beépített HEOS funkcióval rendelkező termékeket, például AV-Receivereket, Soundbarokat és hangszórókat, hogy az egész otthonát megtöltse zenével. Élvezze kedvenc online streaming szolgáltatásait, mint a Spotify, Amazon Music HD, TIDAL és sok más, vagy játssza le a telefonján vagy hálózatán helyileg tárolt zenéket.

  • Kedvenc zenéi, az Ön parancsára: Streamelje kedvenc zenéit a Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer és más zenékről Wi-Fi, AirPlay 2 és Bluetooth segítségével (a rendelkezésre állás régiónként változik).
  • Hi-Res Audio, Hi-Fi rendszer nélkül: Élvezze a zenét kiváló részletességgel és pontossággal. A beépített HEOS-nak köszönhetően a Denon Home 150 NV támogatja az ALAC, FLAC és WAV fájlokat 192 kHz / 24 bites, valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es zeneszámokat.
  • 3 gyorsválasztó a kedvenc állomások tárolásához: A 3 gyorsválasztó gomb segítségével könnyedén tárolhatja kedvenc internetes rádióállomásait, hogy akkor élvezhesse, amikor csak akarja, a keresés fáradalmai nélkül.
  • Apple AirPlay 2: Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelheti az Apple Music-ot a Denon Home 150 NV készülékre, vagy csoportosíthatja más AirPlay 2 kompatibilis hangszórókkal, hogy zenével töltse meg otthonát.
  • Beépített HEOS multiroom élmény: A HEOS Built-in segítségével játssza le ugyanazt a zeneszámot minden szobában, vagy válasszon különböző zeneszámot minden egyes csatlakoztatott szobához – a választás az Öné. További Denon Home hangszórókkal, Soundbarokkal, hálózati lejátszókkal vagy AV-Receiverekkel, amelyek rendelkeznek HEOS Built-in funkcióval, könnyedén lejátszhatja az összes zenét több szobában a kedvenc zeneszolgáltatásáról vagy forrásáról.
  • Egyszerű beállítás a gyors élvezetért: A HEOS alkalmazással könnyedén beállíthatja a Denon Home 150 NV-t az otthoni Wi-Fi hálózaton.
  • Csatlakoztassa az USB-t, hogy még több zene legyen kéznél: Játsszon le zenét a könyvtárából a kiegészítő USB-port segítségével. Csatlakoztassa az MP3, WAV, AAC és WMA fájlok, a Hi-Res fájlok, mint a FLAC és ALAC (192 kHz / 24 bites), valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es zeneszámok élvezetéhez.
  • Sztereó párosításra képes: Hallgassa valódi sztereóban. A HEOS alkalmazás segítségével csoportosítson két Denon Home 150 NV hangszórót, és jelölje ki őket sztereó párként, úgy, hogy az egyik a bal, a másik pedig a jobb csatornát játssza. A Denon Home 150 NV hangszórók bal és jobb oldali hangszóróként működnek, így sokkal kisebb helyigény mellett Hi-Fi minőségű rendszert biztosítanak.

 

 

Gyártók

Szín

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

120 x 187 x 120 mm

Tömeg

1.70 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon HOME 150 NV vezeték nélküli hangfal fehér” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz