Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Denon DCD-1700NE CD, SACD lejátszó fekete

Hi-Res Audio formátumok támogatása
A veszteségmentes Hi-Res Audio ALAC, FLAC és WAV fájlok akár 24 bites/192 kHz-es, valamint
DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es (audiofil SACD formátum) dekódolásának képessége lehetővé teszi,
hogy minden hangot pontosan úgy élvezhessen, ahogyan a művész tervezte.

 

Denon DCD-1700NE CD, SACD lejátszó fekete hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

559 990 Ft

A termék után 16 800 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:DenonDCD1700NEfekete

Denon DCD-1700NE CD, SACD lejátszó fekete

A legújabb analóg hullámforma-reprodukciós technológia, az Advanced AL32 Processing Plus adatinterpolációs algoritmusokat, fel-mintavételezést és bit-kiterjesztést használ a nagy felbontású hang támogatásához. Az eredményül kapott lejátszás rendkívül részletes, interferenciamentes, az alsó tartományban rendkívül kifejező, és gyönyörűen hű az eredeti hangzáshoz.

A lemezmeghajtó kiváló minőségű S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mechanizmussal készült. Az új, sűrített jelútvonalak és a felvételi és dekódolási zajt szabályozó áramkörök minimalizáltak a túlzott zajok elkerülése és a hangminőség megőrzése érdekében. Az S.V.H. betöltő hibrid konstrukciója stabilitást biztosít a lemezmeghajtóban, lehetővé téve a dekódolást és a jelkiolvasást a legnagyobb pontossággal. A mechanizmus alacsony súlypontja elnyomja a szerkezeten belüli és kívüli rezgéseket. A felesleges rezgés kiküszöbölésével a szervóhoz kapcsolódó műveletek minimálisra csökkennek. A felesleges vezérlések és az áramfogyasztás csökkentése lehetővé teszi, hogy a digitális jeleket optimális pontossággal lehessen kiolvasni a lemezről.

A Hi-Res Audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolásának képessége 24 bites/192- kHz-ig, valamint a DSD 2.8 MHz és 5.6 MHz-es sávok (a SACD audiofil formátum) segítségével minden egyes hangot pontosan úgy élvezhet, ahogyan azt a művész elképzelte.

A digitális áramkörök pontos szinkronizálása érdekében a DAC Master Clock kialakítás a DAC-ot kezeli mesterként, amikor órajeleket szolgáltat. A kivételes minőségben megalkotott mesteróra közvetlenül a DAC mellett található, ami elnyomja a jittert és biztosítja a D/A átalakítás csúcspontosságát. Referenciaként szolgál a félvezető működéséhez, és optimalizálja a digitális audioáramköröket. Két integrált órajel-oszcillátor csökkenti a fáziszajt, mindegyik egy-egy mintavételi frekvenciát (44,1 kHz és 48 kHz) kezel.

A Pure Direct üzemmód tiszta, részletes és pontos hangkimenetet biztosít.

Az áramköröket átgondoltan tervezték, hogy a jelútvonalak a lehető legrövidebbek legyenek. A rövidebb áramkörökkel csökken az áramkörök és a bal és jobb csatornák közötti interferencia, és minimalizálódnak az audiojelekre gyakorolt káros hatások. Ennek eredményeképpen a DCD-1700NE áramköri útjai tiszta, rendkívül transzparens és az eredeti felvételhez hű hangot adnak vissza.

  • Fejlett AL32 Processing Plus: Tapasztalja meg az eredeti hangzáshoz gyönyörűen hű hangzást. A fejlett AL32 Processing Plus algoritmusok visszaállítják a digitális felvétel során elveszett információkat.
  • Kibővített lemezformátum-támogatás: Élvezze a nagy felbontású hanggyűjteménye kiterjesztett lemez-támogatását, beleértve a CD-ket, a Super Audio CD-ket, valamint a DVD-R/RW és DVD+R/RW lemezeken rögzített DSD– és nagy felbontású, akár 192 kHz/24 bites fájlokat is
  • Saját lemezmeghajtó: A Denon eredeti lemezmeghajtója kiváló minőségű S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid) mechanizmussal készült. A tervezés minden eleme az optimális pontosságra összpontosít
  • Hangmester által hangolt hangzás: Gondosan hangolt, válogatott audiokomponensekkel és a Denon Sound Master által értékelt, hogy megfeleljen a Denon magas színvonalú szabványainak és jellegzetes hangzásának a lenyűgöző élmény érdekében.
  • DAC Master Clock kialakítás: A precízen kidolgozott master clock design kiváló minőségű oszcillátort tartalmaz a jitter elnyomása, a D/A konverzió csúcspontosságának biztosítása és a digitális audio áramkörök optimalizálása érdekében.
  • Rázkódásálló kialakítás: Úgy tervezték, hogy minimalizálja az alváz rezgését és csökkentse a nehéz alkatrészek káros hanghatásait, hogy a hangminőség megfeleljen a Denon szabványoknak
  • Több mint egy évszázade első az audio-ban: Az 1910-ben alapított Denon mély örökséggel rendelkezik az audiótechnológia “elsőségei” terén. Ez a célzott K+F befektetés biztosítja, hogy a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget kapja minden egyes hallgatási élménynél.

Gyártók

Szín

Lejátszási formátumok

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

SACD: 2Hz-50kHz (-3dB), CD: 2Hz-20kHz (-0,5dB)

DAC

Lemez típusa

SACD/CD/CD-R/CD-RW, DVD-R/+R/-RW/+RW

USB bemenetek

Kényelmi szolgáltatások

SACD-text funkció, CD-text funkció, Véletlenszerű lejátszás, Programozható lejátszás

Csatlakozó

Analóg audiokimenet (RCA) 1 pár, koaxiális, optikai

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

434 x 135 x 384 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon DCD-1700NE CD, SACD lejátszó fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz