Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Denon AVR-S760H 7.2 házimozi erősítő

  • Teljesítmény: 75 Watt /csatorna (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz)
  • 6 HDMI bemenet, 1 HDMI kimenet
  • 8K / 60Hz és 4K / 120Hz video jeltovábbítást

 

Denon AVR-S760H 7.2 házimozi erősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Magyar nyelvű használati útmutató.

 

ADATLAP

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:AVRS760HBKE2

Denon AVR-S760H 7.2 házimozi erősítő

AVR-S760H 7.2 csatornás AVR: 3D-s hangélményre való frissítés
A Denon AVR-S760H nagy teljesítményű 7.2 csatornás AVR egy funkciógazdag otthoni szórakoztató központ, amely kiváló audio- és videoteljesítményt nyújt. Az AVR-S760H a legújabb,
magával ragadó 3D surround formátumokkal, fejlett 4K és 8K HDMI videoszekcióval és a HEOS® beépített multiroom zenei streaming technológiával rendelkezik. A hét csatornás, csatornánként 75 W teljesítményű (8 ohm, 20Hz-20kHz, THD: 0,08%, 2 csat. meghajtás) diszkrét erősítéssel a Denon AVR-S760H élethű 3D hangélményt nyújt, kihasználva a legújabb surround hangformátumokat, beleértve a Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® és DTS Virtual:X™ technológiát. A felhasználók csillagszerű 5.1.2 Dolby Atmos surround hangrendszert építhetnek ki magassági vagy felső hangszórók, illetve Dolby Atmos magassági hangszórók telepítésével a hozzá illő álló- vagy könyvespolc hangszórókra. A felhasználók a DTS Virtual:X vagy a Dolby Atmos Height Virtualization technológiának köszönhetően magassági vagy felső hangszórók, sőt surround hangszórók nélkül is élvezhetik a többdimenziós hallgatási élményt. Ez megteremti a magával ragadó 3D hangzás izgalmát, és egyszerűsíti a telepítést olyan helyiségekben, ahol a további hangszórók elhelyezése nem praktikus.

Fejlett 8K HDMI videoszekció eARC-vel
A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében az AVR-S760H fejlett HDMI szekcióval rendelkezik, amely három 8K HDMI bemenetet tartalmaz, amelyek támogatják a 8K/60Hz és 4K/120Hz videó átvitelt akár 40 Gbps sebességgel. Az AVR-ek egyszerűen csatlakoztathatók az eARC (Enhanced Audio Return Channel) segítségével, hogy tömörítetlen és objektumalapú hangot juttassanak el a tévétől a receiverhez egyetlen HDMIkábelen keresztül. Minden HDMI bemenet (6 bemenet/1 kimenet) 4:4:4 Pure Color almintavételezéssel, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 pass-through támogatással büszkélkedhet a kivételes tisztaság érdekében. A felhasználók emellett élvezhetik a 8K felskálázást minden bemeneten és a HDCP 2.3, a legújabb másolásvédelmi szabványt a könnyed lejátszás érdekében. A játékosok számára is számos technológia áll rendelkezésre a gördülékenyebb és gyorsabb játékélmény érdekében, többek között: 4K/120Hz átvitel, változó frissítési sebesség (VRR), gyors képkocka-továbbítás (QFT) és automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM).

További funkciók és könnyű használat
Az új frissítések sorával az összes AVR számos további előnyt kínál. A “Dialog Enhancer” lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy menet közben állítsák be a párbeszédszintet, míg az újonnan hozzáadott HDMI jelinformációs funkció lehetővé teszi a felhasználók számára annak megerősítését, hogy 8K60 vagy 4K120 jelek vagy más HDR-formátumok haladnak-e át az AVR en. Az AVR-S760H emellett “Dual Speaker Presets” funkciót is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy két különböző hangszórókonfiguráció és Audyssey-beállítást tároljanak és azonnal váltsanak. Az új S-sorozatú AVR-ek az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple Siri segítségével is együttműködnek az AVR funkcióinak hangvezérléséhez.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

75 W/csatorna (8 Ω, 20 Hz – 20 kHz THD 0.08%, 2 csatornán mérve)

Csatorna szám (db)

7.2 / Dolby Atmos 5.2.2

Impedancia

4-16 ohmig kezeli.

HDMI csatlakozók

THX® minősítés

Audyssey mikrofonos kalibráció

Dolby Atmos®, DTS:X

High Dynamic Range (HDR)

HDR10

Audio return csatorna (ARC)

eARC

Hybrid Log-Gamma (HLG)

HDCP 2.3

Dolby Vision

Vezetéknélküli kapcsolatok

,

Hangvezérlés

Amazon Alexa,, Apple Siri voice, Google Assistant

AirPlay2

Spotify, Deezer, Internet rádió

HDMI 2.1

8K/60Hz

8K jeltovábbítás és a felskálázás

4K jelátvitel / skálázás

√ / √

HDMI-jelátvitel (standby)

ALLM

√, alacsony késleltetésű játék mód támogatás, amelyet az Xbox One támogat, és támogatott TV-t igényel.

Bluetooth®

4.1

Bluetooth fejhallgató átvitel

Amazon Alexa

Siri® parancsok

√, vezérelheti a erősítőt hangutasítással, iPhone vagy az Apple Watch eszközének elmondva

Google Assistant

Multi-room

HEOS.

Dolby Height Virtualization

3D surround sound

IMAX Enhanced Technology

USB

MP3, WAV, FLAC, ALAC and DSD (2.8/5.6MHz)

FM tuner

Phono bemenet lemezjátszó számára

2 mélyláda kimenet

DAC

Android, IOS vezérlés

Vezérlő ki és bemenetek

,

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

434 x 151 x 339 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon AVR-S760H 7.2 házimozi erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz