Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dali KORE High-End álló hangfal

Az új EVO-K hibrid tweeter a jellegzetes hibrid tweeter-technológiánk legújabb evolúciója. Az EVO-K egy új, házon belül kifejlesztett és gyártott, túlméretezett 35 mm-es lágy dóm tweeterrel, valamint egy teljesen új mágneses kialakítású és megnövelt érzékenységű szalagelemmel rendelkezik, így zökkenőmentes, koherens és elképesztően széles magas frekvenciákat biztosít. Készüljön fel arra, hogy a részletek olyan módon elevenednek meg, ahogyan még soha nem hallotta.

 

Dali Kore High-End álló hangfal pár hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

35 990 900 Ft

A termék után 1 079 727 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:dalikore

Dali KORE High-End álló hangfal pár

Az Ammara ében furnérral dekorált doboz alumínium öntvény, 28 mm vastag többrétegű hajlított falemez és MDF anyagokból készült, talprésze 34 kilogrammos cement idom. A DALI befektetőként társult egy lokális, íves bútorpanelekre szakosodott gyártóhoz és lehetővé téve egy öttengelyes CNC maró és robotizált festő/lakkozó gép megvásárlását. A gyártás teljes egészében Dániában, helyileg beszerezhető alkatrészek használatával történik. Nem kizárólag azért, hogy garantálni tudják a DALI KORE minőségét, hanem annak érdekében is, hogy a jövőbeli projektjeiket új gondolkodással tudják megközelíteni.

A passzív keresztváltó két részből áll. Az egyik a talprészben, a másik pedig közvetlenül a hibrid magassugárzó mögött található úgy elhelyezve, hogy a jelút minél rövidebb legyen és a hangszórók által keltett vibrációk ne okozzanak torzítást a jelben. A hangfalkábel csatlakozók, melyek kettős erősítésre is alkalmasak, szintén házon belül készültek.

A tervezést ugyanolyan támpontok vezérelték, mint az összes többi DALI hangfal esetében: alacsony veszteség, holografikus hangszínpad teremtő képesség, időkoherencia és tisztaság. Utóbbiakhoz tartozik még a széles szórási képesség, a lehető legtöbb erősítővel történő együttműködés lehetősége, továbbá alacsony rezonanciájú doboztest.

167 cm-es magasságával és darabonként 140 kg-os tömegével nagy hangfalnak számít a DALI KORE, ám a gyártó közleménye alapján tudása átlagos méretű otthonokban is kihasználható. Háromméteres hallgatói távolság esetén már tökéletesen szinkronban érkeznek a hanghullámok a hallószervekbe. Részben ezért rendelkezik a hangsugárzó enyhén görbített előlappal, megdöntött mélysugárzókkal.

Az összesen 144 literes űrtartalmú doboz öt hangszórót tartalmaz: két 30 cm-es SMC mélysugárzót, egy 18 cm-es SMC középsugárzót, továbbá egy 35 mm-es lágy dóm és egy 10×55 mm-es ribbon magassugárzót. A hibrid magassugárzók teljesen új mágnest és hullámvezetőt kaptak.

A KORE basszreflex elven működik. Tölcsérjeit úgy tervezték, hogy minimalizálják a turbulenciából eredő zajt. A kettős felfüggesztésű mélyhangszóró membránja méhsejt mintázatú merevítést és szendvics szerkezetet kapott, anyaga farosttal erősített, préselt papír. A középsugárzó membránján egy új geometriai alakzatot alkalmaztak a jobb merevítés érdekében. A középsugárzót mozgató hangtekercs titán formálóban mozog.

Egy nagy hangsugárzó doboz nagyobb felülettel rendelkezik, amely potenciálisan sugározhatja az akusztikus energiákat, ezáltal elszínezve a hangot. Utóbbi miatt nagy hangsúlyt fektettek a KORE merevítésére és belső elemeinek rögzítésére. Egyes pontokon szilikon rezgéscsillapítást is alkalmaztak, amely a gyártó tapasztalatai alapján hatékonyabb vibrációcsökkentő anyag, mint például a bitumen. A magassugárzókat és középsugárzót alumínium öntvény panel csatolja el a doboz többi részéről. Érdekesség, hogy kívülről semmilyen rögzítőelem, csavarfej nem látható.

Forrás: AV-Online.hu

Gyártók

Szín

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

100 – 1.500 Watt

Frekvencia átvitel (Hz) (-0.3 dB)

26 Hz – 34 kHz, Reflex Tuning Frequency: 22 Hz

Érzékenység

88 dB (2.83 v)

Impedancia

Minimum Impedance: 3.2 Ohm – 72 Hz, 4 Ohm

Keresztváltó-frekvencia

390 / 2 100 / 12 000 Hz

Magassugárzó átmérője

10 x 55 mm ribbon, 35 mm soft textile dome

Középsugárzó átmérője

177 mm Balanced Drive SMC

Mélysugárzó átmérője

2 x 285 mm Balanced Drive SMC

Súly

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

448 x 1675 x 593 mm

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dali KORE High-End álló hangfal” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz