Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Cambridge Audio Edge W sztereó végerősítő

A Cambridge Audio Edge sorozat készülékei harmonikus rendszert alkotnak. Nem csak funkcionálisan, de megjelenésükben is tökéletes partnerei egymásnak. Az Edge W jó kiegészítője az Edge NQ hálózati lejátszó és előerősítő egységnek.

 

Cambridge Audio Edge W sztereó végerősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

Original price was: 1 799 990 Ft.Current price is: 1 399 990 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:CambridgeAudioEdgeW

Cambridge Audio Edge W sztereó végerősítő

A Cambridge Audio Edge W sztereó végerősítő a legjobb a gyártó által valaha épített végfokai közül. Úgy tervezték, hogy erős legyen. A zeneiség, a dinamika, és az erő ötvözete. Kézzel válogatott alkatrészekből épült, és a lehető legrövidebb jelutakat alkalmazták a tervezés során. Igazi lélegzetelállító brit hangzás, ami semmit nem tesz hozzá, és semmit nem vesz el a zenéből.

Az erő nem minden

Az Edge W nem csak a teljesítményt, de a zenei részleteket is gazdagon méri. A hangja kiegyenlített, a színpad mély, a hangzás tökéletesen zenei. Minden apró részletet képes bemutatni. A tervezés és az építés során semmin nem spóroltak, csak a legjobb paraméterekkel rendelkező alkatrészeket használták a gyártás során. Mivel a legfontosabb szempont a hang, folyamatosan hangzás teszteken ellenőrizték a technológiák, és az egyes módosítások hatásait. Olyan erősítő született, amely a felvételt a maga valójában képes bemutatni.

Mindössze 14 alkatrész a jel útban

A külső megjelenés egyszerűsége megtévesztő lehet, mert a Cambridge Audio Edge W sztereó végerősítő rendkívül komplex tervezés. Nem csak a zene hallgatás során szűnteti meg a korlátokat, de minimalizálja a jel útjában lévő alkatrészek mennyiségét is, így javítva a hangminőséget. A csekély számú, jellel közvetlen kapcsolatban lévő, alkatrésznek tudható be, hogy a zene háromdimenziós bemutatás módja és a részletek ábrázolása tökéletesen élethű marad.

Rengeteg apró részlet

A bemutató minőségét a külső zavarok is befolyásolják. A Cambridge Audio élen jár a toroid transzformátorok alkalmazásában. Az audió alkalmazásokhoz fejlesztett toroid rendkívül csekély szórt mágneses tere kézzelfogható előnyöket kínál, de az új fejlesztéseknek köszönhetően ezt tovább csökkentették. Az Edge két szimmetrikus, egymással szemben elhelyezett toroid trafót alkalmaz, amely tökéletesen kioltja a szórt mágneses teret, így hangerő beállítástól függetlenül zajmentes környezetet garantál a készülékházon belül.

Teljesítmény torzítás nélkül

A hagyományos A-osztályú erősítő munkapontja nem volt elég hatékony az Edge W számára. Az AB-osztály munkapont beállítás továbbfejlesztett verziója lehetővé tette, hogy a nagy teljesítmény ellenére a torzítás a hallható küszöb alatt maradjon. További előnye az új technológia alkalmazásának az, hogy a végerősítő hőtermelését sikerült a minimálisra csökkenteni.

Harmonikus megjelenés

A Cambridge Audio Edge sorozat készülékei harmonikus rendszert alkotnak. Nem csak funkcionálisan, de megjelenésükben is tökéletes partnerei egymásnak. Az Edge W jó kiegészítője az Edge NQ hálózati lejátszó és előerősítő egységnek.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

100 W (8 Ohm) / 200 W (4 Ohm)

THD

<0.002% 1kHz at rated power (8 Ohms); <0.02% 20Hz – 20kHz at rated power (8 Ohms)

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

80kHz +/-1dB

Bemeneti érzékenység

Input A1-A2 (unbalanced) 1.09V RMS

Bemeneti impedancia

Input A3 (balanced) 47k Ohm; Input A1-A2 (unbalanced) 47k Ohm

Kimeneti csatlakozás

Hangszóró kimenetek, Loop kimenet

Bemeneti csatlakozás

RCA, XLR

Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt)

1000W / <0.5W

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

460 x 150 x 405mm

Tömeg

23.6 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cambridge Audio Edge W sztereó végerősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz