Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Cambridge Audio Edge A sztereó erősítő

Az Edge A építéséhez különleges kapcsolástechnikát alkalmaztak. Nem a hagyományos csatoló kondenzátorokat használták, hanem a DC csatolt áramköröket részesítették előnyben. Ez a változtatás lecsökkentette a jel útban alkalmazott alkatrészek számát, így jelentősen javít a hangzáson.

 

Cambridge Audio Edge A sztereó erősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

2 599 990 Ft

A termék után 39 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető
SKU:CambridgeAudioedgeA

Cambridge Audio Edge A sztereó erősítő

A Cambridge Audio Edge A sztereó erősítő és DSD DAC a gyártó legtöbb zenei részletet feltáró integrált erősítője. A hangja maga a zene ünneplése. A halk futamok, a bekezdések, és a lágyan ringató dallamok minden részlete egy bemutatóban. Erőt sugárzó, hihetetlen mély színpad ábrázolás mellett az apró részletek is megjelennek. A bemutató hangulata az élő előadást idézi fel.

Lélegzetelállító zeneiség

A Cambridge Audio Edge A sztereó integrált erősítő és DSD DAC tervezésekor ügyeltek arra, hogy a legapróbb zenei részleteket is képes legyen ábrázolni. Kiegyensúlyozott hangzása és mély színpad ábrázolása annak köszönhető, hogy a fejlesztés során minden alkalmazott technológiát hallgatási tesztnek vetettek alá. Csak azok a részegységek kerülhettek a készülékbe, amelyek a maximális zenei élményt biztosították. A jelútban minimalizálták az alkatrészek mennyiségét, hogy a lehető legtisztább legyen az átvitel. Az Edge A tökéletesen prezentálja a nagyszerű brit hangzást, a zenéhez nem tesz hozzá semmit, és nem is vesz el belőle.

 

 

Rengeteg apró részlet

A bemutató minőségét a külső zavarok is befolyásolják. A Cambridge Audio élen jár a toroid transzformátorok alkalmazásában. Az audio alkalmazásokhoz fejlesztett toroid rendkívül csekély szórt mágneses tere kézzelfogható előnyöket kínál, de az új fejlesztéseknek köszönhetően ezt tovább csökkentették. Az Edge két szimmetrikus szembe kötött toroid trafót alkalmaz, amely tökéletesen kioltja a szórt mágneses teret, így hangerő beállítástól függetlenül zajmentes környezetet garantál a készülékházon belül.

Teljesítmény torzítás nélkül

A hagyományos A-osztályú erősítő munkapont nem volt elég hatékony az Edge A számára. Az AB munkapont beállítás továbbfejlesztett verziója lehetővé tette, hogy a nagy teljesítmény ellenére a torzítás a hallható küszöb alatt maradjon. További előnye az új technológia alkalmazásának az, hogy a végerősítő hőtermelését sikerült a minimálisra csökkenteni.

Nagy felbontású Bluetooth átvitel

Az Edge A támogatja a legújabb aptX HD átvitelt, amely 24 bit 48 kHz fájlok lejátszását teszi lehetővé. A normál Bluetooth kodekkel összehasonlítva sokkal jobb hangminőség érhető el az új rendszer alkalmazásával.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

2 x 100 W (8 Ohm)

Frekvencia átvitel (Hz) (-0.3 dB)

80kHz +/-1dB

THD

0,002% 1 kHz-en 8 ohmon a névleges teljesítményen, 0,02% 20 Hz – 20 kHz 8 ohmon a névleges teljesítményen

Bemeneti érzékenység

A1, A2 aszimmetrikus 380 mVrms

Bemeneti impedancia

XLR szimmetrikus: 47 kiloohm, RCA aszimmetrikus: 47 kiloohm

DAC

USB D/A konverter

Bemeneti csatlakozás

Balanced, Coax S/PDIF, TOSLINK, USB Audio, Unbalanced, Bluetooth, HDMI (ARC)

Kimeneti csatlakozás

Preamplifier, Headphones (impedance of between 12 and 600 ohms are recommended)

Aktív mélysugárzó kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

460 x 150 x 405 mm

Tömeg

24,4 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cambridge Audio Edge A sztereó erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz