Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Cambridge Audio CXA61 sztereó erősítő szürke

A díjnyertes előd nyomdokaiba járva a Cambridge Audio CXA61 sztereó integrált erősítő és DSD DAC jelentős frissítéseket kapott. A gyártó mérnökei bizonyítani akarták, hogy öt évig nem csak a babérjaikon pihentek, de komoly fejlesztésekkel foglalkoztak.

 

Cambridge Audio CXA61 sztereó erősítő szürke hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Elérhetőség: Hamarosan
SKU:CambridgeAudioAXA35-1

Cambridge Audio CXA61 sztereó erősítő szürke

Megjelenésében eltérés elsősorban a front panel színében, és a hátlap csatlakozás kínálatában figyelhető meg. Az előlap színe a szabadalmaztatott Lunar Grey. Ezzel egy időben megszűnik a fekete vagy ezüst színek választása közötti dilemma, mivel ez mindkettőhöz kiválóan illeszkedik. Az előd modell nem tudott számítógépet direkt módon USB-B bemeneten keresztül fogadni, mint külső DAC, de ez akkoriban nem is volt elvárás a kategóriában. Igazság az, hogy most is különlegességnek számít, de a gyártó mindig is megpróbált új normákat állítani az árkategóriában.

A belső részben jelentős változás, hogy a Wolfson DAC-ról ESS Sabre SE9010K2M-re cserélték a chip készletet. Ez 32 bit 384 kHz, illetve a DSD256 formátumok kezelésére is képessé tette az egységet. A meleg erőteljes hangzás megmaradt, de a dekóder formátum támogatás lista teljesen naprakész. Rendszer építés során jöhet jól a bekapcsolás vezérlő trigger bemenet, illetve az RS232 soros port megjelenése.

Míg az előd modellben külön megvásárolható opció volt a Bluetooth, most ez benne van az árban. Beépített aptX HD vevő egység képes okos telefonról, vagy számító gépről streamelt anyagok vezeték nélküli fogadására. Teljes funkciós távvezérlő teszi rugalmasan kezelhetővé.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

2 x 60 watt 8 ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-0.3 dB)

<5Hz– 60kHz +/-1dB

DAC

Bemeneti csatlakozás

4 x RCA, 1 x 3.5mm MP3 input (front panel), 1 x S/PDIF coaxial, 2 x TOSLINK optical, 1 x USB audio, Bluetooth

Kimeneti csatlakozás

Speakers A+B, 3.5mm Headphone, Preamp Output, Subwoofer Output

Aktív mélysugárzó kimenet

Pre-Out

Hangszóró kimenetek:

A, B, A+B kapcsolható

Garancia

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

430 x 115 x 341 mm

Tömeg

8.3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cambridge Audio CXA61 sztereó erősítő szürke” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz