Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Cambridge Audio AXN10 hálózati lejátszó

  • StreamMagic Gen 4 modullal
  • ESS Sabre ES9033Q DAC chip
  • AirPlay 2, Chromecast, Bluetooth 5.0

 

Cambridge Audio AXN10 hálózati lejátszó hivatalos 2 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

199 990 Ft

A termék után 6 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Hamarosan
SKU:CambridgeAudioAXN10

Cambridge Audio AXN10 hálózati lejátszó

A Cambridge Audio méltán népszerű AX széria új taggal bővült. A kétféle integrált erősítő, a kétféle CD lejátszó, és a kétféle sztereó receiver mellé színben, megjelenésben, és hangzásban is illeszkedő hálózati lejátszót választhat. A Cambridge Audio AXN10 bármelyiknek tökéletes partnere lehet.

A különálló komponensek lehetőséget adnak az igény szerinti fejlesztésre. A gyártó belépő kategóriája nem jelenti azt, hogy a minőségről is le kell mondania. A több mint ötven éves gyártói gyakorlat, és a több mint tízévnyi streaming tervezési gyakorlat gyümölcse megfizethető áron az internet rádiók, a zenei szolgáltatók kínálata mellett a saját zenei könyvtár külső tárolón lévő fájlok lejátszását is lehetővé teszi. A beépített DAC 768 kHz 32 bit PCM és DSD512-ig az egy bites formátumok széles skáláját támogatja.

A Cambridge Audió legújabb negyedik generációs StreamMagic moduljával épült, amelynek szíve a Quad core ARM Cortex-A53 1.8GHz processzor. A StreamMagic vezérlő alkalmazás gyors kezelhetőséggel, és logikus felépítéssel kényelmessé teszi a böngészést, és a használatot.

Gyakorlatilag bármi a rendelkezésére áll. Internet rádiók, Spotify Connect, Tidal, Qobuz és Deezer, Apple Airplay2 és Chromecast built-in, Apple Music, BBC Sounds, Roon Ready. Végtelen mennyiségű lehetőség a zenehallgatásra, de itt még mindig nincs vége. Bluetooth forrásról is hallgathat zenét, sőt a hátlap USB bemenethez csatlakoztatott külső tároló tartalmát is lejátszhatja.

A be és kimenetei rugalmas rendszerbe illesztést tesznek lehetővé. Ha olyan erősítője van, amelyben nincs beépített DAC. A LINE OUT analóg kimenetekkel csatlakozhat. Használható digitális futóműként a Coax Out, vagy Optical Out kimeneteihez csatlakoztatott külső dekóderrel.

Tömeg15 kg
Gyártók

Szín

Kimeneti csatlakozás

Line out (RCA analóg), Digital out (Koaxiális és Toslink optikai)

Lejátszási formátumok

Audio felbontás

768KHz 32bit PCM, és DSD512-ig

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

Dual – band 802.11a/b/g/n

TIDAL

Spotify Connect

Bluetooth®

5.0 A2DP/AVRCP SBC és AAC támogatással

AirPlay 2

Chromecast

DAC

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

430 x 75 x 305 mm

Tömeg

3.3 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cambridge Audio AXN10 hálózati lejátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz