Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins Zeppelin vezetéknélküli aktív hangfal Pearl Grey

Az új B&W Zeppelin agyát képező DAC/DSP chipkészlet alkalmas 24-bites nagyfelbontású műsorok dekódolására is, emellett kompatibilis a Bowers & Wilkins Music szoftverfelülettel. Utóbbi által olyan hangminőség-orientált internetes szolgáltatók felé nyit az új “léghajó”, mint a Deezer, TIDAL és Qobuz. Tartalmaz még Spotify Connect klienst is, ugyanakkor Andy Kerr, a cég marketingmenedzsere azt is elárulta, hogy az új hangrendszer a 2021-re ígért Spotify HiFi-vel ugyancsak kompatibilis lesz. Beszéd-alapon is vezérelhető az eszköz, köszönhetően beépített Alexa-támogatásának (Google Home egyelőre nem része a funkcióinak).

 

Bowers & Wilkins Zeppelin vezetéknélküli aktív hangfal Pearl Grey 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Magyarnyelvű használati útmutató.

 

Leírás TESZT: AV-Online

319 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: 3 nap
SKU:bwzeppelinpg

Bowers & Wilkins Zeppelin vezetéknélküli aktív hangfal Pearl Grey

Korszerűsített elektronikával és hangszórókészlettel, valamint Bowers & Wilkins Music szoftvertámogatással debütál a gyártó újjáélesztett vezetéknélküli hangrendszere, a Zeppelin.

A mostanra 4. generációs kiadásként debütáló Bowers & Wilkins Zeppelin megőrizte elődjeinek ikonikus formatervét, néhány finom, de érzékletes részletmódosítással. A korábbi Zeppelin Wireless kiadástól eltérően a legfrissebb modell az iMac számítógépek talpához hasonló asztali állvánnyal készül, melyet hangulatosan megvilágít a (szükség esetén kikapcsolható) hangrendszer aljába rejtett állapotjelző fény. Opcionálisan falitartó konzol is vásárolható a még letisztultabb kivitelhez. Az új B&W Zeppelin agyát képező DAC/DSP chipkészlet alkalmas 24-bites nagyfelbontású műsorok dekódolására is, emellett kompatibilis a Bowers & Wilkins Music szoftverfelülettel. Utóbbi által olyan hangminőség-orientált internetes szolgáltatók felé nyit az új “léghajó”, mint a Deezer, TIDAL és Qobuz. Tartalmaz még Spotify Connect klienst is, ugyanakkor Andy Kerr, a cég marketingmenedzsere azt is elárulta, hogy az új hangrendszer a 2021-re ígért Spotify HiFi-vel ugyancsak kompatibilis lesz. Beszéd-alapon is vezérelhető az eszköz, köszönhetően beépített Alexa-támogatásának (Google Home egyelőre nem része a funkcióinak). Mivel kifejezetten vezetéknélküli eszköznek szánták, a Zeppelin nem tartalmaz semmilyen kábelalapú bemenetet (leszámítva természetesen a működéshez szükséges tápcsatlakozót és egy USB-C aljzatot, amely kiszámítva szervizes célokat szolgál), viszont szolgáltatásai között szerepel aptX Adaptive-kompatibilis Bluetooth 5.0 és Apple AirPlay 2 támogatás. A natív Apple Music támogatás egyelőre még nem szerepel az elérhető kliensek listáján (tehát Apple Music-ról lejátszott zenét egyelőre csak Bluetooth vagy AirPlay 2 kapcsolaton keresztül lehet élvezni), de a cég szerint folyamatban van ennek integrációja is. 2022 elejére multiroom-támogatást is ígér a B&W, tehát az új Zeppelin többszobás hangrendszer zónájaként lesz vezérelhető további Zeppelin hangrendszerekkel, vagy a B&W Formation család más tagjaival összefűzve. A léghajó alakú készülékház elcsatolt magassugárzókat és 90 mm-es FST középsugárzó párt tartalmaz sztereó kiosztásban. Ezeket kiegészíti egy középre igazított, 150 mm-es mélysugárzó is. A hangszórókat egyenként, dedikált D osztályú erősítők hajtják, amelyek összteljesítménye 240 W. Az új Bowers & Wilkins Zeppelin már rendelhető 799 eurónak megfelelő forintért.  forrás: AV-online.hu

Gyártók

Szín

Rendszer

Vezeték nélküli hangrendszer

Teljesítmény

240 Watt,

Felbontás

96kHz/24-bit audió felbontás

Frekvencia átvitel (Hz)

35Hz – 24kHz

Magassugárzó átmérője

2 x 25 mm kettős dóm magassugárzó

Középsugárzó átmérője

2 x 90 mm FST középsugárzó

Mélysugárzó átmérője

1 x 150 mm mélysugárzó

Streaming szolgáltatók

(Deezer, Qobuz and TIDAL support), Apple AirPlay 2, Spotify Connect,

AirPlay2

AirPlay 2 Compatibility: iPhone, iPad, and iPod touch with iOS 11.4 or later, Apple TV 4K or Apple TV (4th Generation) with tv OS 11.4 or later, Mac or PC with iTunes 12.8 or later

Bluetooth®

Bluetooth 5.0 aptX HD

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

650 x 210 x 194 mm

Súly

Garancia

Meghallgatható termék

Csak egyeztetett időpontban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins Zeppelin vezetéknélküli aktív hangfal Pearl Grey” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz