Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins 801 D4 álló hangfal fehér

A hangsugárzó, amely megteremti a szabványt és amelyet más high-end termékek az elkövetkezendő években követni fognak. A 800 Series Diamond minden új technológiájával felvértezett, referencia-minőségű 801 D4 egyben a visszatérést is jelzi a mi portfóliónkba az egyik legikonikusabb modellnevünk visszahozásával.

 

Bowers & Wilkins 801 D4 álló hangfal fehér (pár) hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

16 799 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:bw801d4fehér

Bowers & Wilkins 801 D4 álló hangfal fehér (pár)

 

Ez nem csak egy újabb hangsugárzó család. A 800 Diamond Sorozat minden új generációja mérföldkő a Bowers & Wilkins számára. Ez a mi mércénk, a mi ikonunk; a legfejlettebb hangsugárzók sorozata, amelyet készíteni tudunk, a legkifinomultabb technológiánkkal felszerelve és úgy kialakítva, hogy a legmagasabb szintű hangzásbeli hűséget nyújtsa. Számunkra a 800 Diamond Sorozat minden, amit tudunk, és minden, ami vagyunk.

Bowers & Wilkins 801 D4

A hangsugárzó, amely évekig meghatározza a többi high-end hangsugárzó mércéjét. A 800 Series Diamond összes új technológiájával felvértezett, referencia minőségű 801 D4 egyben a visszatérést is jelzi a mi portfóliónkba az egyik legikonikusabb modellnevünk visszahozásával.

A teljes egészében alumíniumból készült Turbine fej hihetetlenül merev és szilárd házat biztosít létfontosságú középsugárzónak. nem kívánt rezonanciák elkerülése érdekében a fej gondosan csillapított, továbbá mind a mélysugárzó kabinettől mind a magassugárzó testétől függetlenítve van.

A hangsugárzó ház reflexportja körül merevítő acélbetét található, mely biztosítja, hogy még ez a jelentős tömegű kabinet is kifogástalanul csillapított és jól kontrollált legyen. A keresztváltó a lehető legjobb Mundorf kondenzátorokat tartalmazza, a középsugárzó motorrendszere pedig ezüst borítású pólusvasat kapott, amely jelentősen csökkenti a középsugárzón keresztüli torzítást, még a 802 D4-hez modellhez képest is.

 

Tömör magassugárzó ház

Az ikonikus, a kabinet tetejére kiültetett tömör magassugárzó ház legújabb inkarnációjának hosszúkás formája hosszabb csőbetétes rendszerrel rendelkezik, mely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciákon. Mint ahogy eddig is, a gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimarva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

 

Matrix™

A Matrix merevítés egymásba illeszkedő paneleket használ, hogy a hangsugárzó ház falát minden irányból, belülről erősítse, így csökken a rezonancia és hihetőbb hangszínpad jön létre. Az új 800 Series Diamond minden modellje a továbbfejlesztett Matrix kialakítás előnyeit élvezi, amely a rétegelt falemezből készült szerkezetet kombinálja az alumínium merevítésekkel, amelyek a kulcsfontosságú stresszpontokat erősítik meg.

Elcsatolt középsugárzó

Minden 800 Series Diamond modellben – az állványra helyezhető 805 D4 hangsugárzót kivéve- a középtartományú hangszórók, négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát alkalmaznak: a Continuum membránt, az FST™-t, a Biomimetikus Felfüggesztést és a középsugárzó elcsatolását, mely utóbbi a hangsugárzó mélyhangszórói által okozott rezonanciák távoltartásáért felel.

 

Aerofoil mélyhangszórók

Az Aerofoil mélyhangszóró technológiánk továbbra is kiválóan oldja meg az alacsony tömeg és a nagy merevség kombinációjának problémáját, a szénszálas héjnak és a változó profilú habmagnak köszönhetően. Most, a habszivacs Anti-Resonance Plug™ hozzáadásával alacsonyabb torzítás és a még tisztább basszus érhető el.

 

Gyártók

Szín

Rendszer

3-utas bassreflex

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

50 – 1000 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

15 Hz – 28 kHz (3dB)

Teljes harmonikus torzítás (%)

Impedancia

8Ω (minimum 3.1Ω)

Érzékenység

90dB spl (2.83V, 1m)

Magassugárzó átmérője

1×25mm gyémánt dóm

Középsugárzó átmérője

1 x 150mm (6in) Continuum cone FST™

Mélysugárzó átmérője

2 x 250mm (10in) Aerofoil cone

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

451 x 1221 x 600 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins 801 D4 álló hangfal fehér” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz