Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Austrian Audio Hi-X55 professzionális fejhallgató

Az Austrian Audio gyűrűmágneses rendszere – amelyet a múltban különféle díjnyertes fejhallgatókba építettek be – jelen van az új fejhallgató sorozatban, amelyet új tervezési frissítésekkel látták el. A gyűrűmágneses szerkezet egy rézbevonatos alumínium hangtekerccsel párosul, hogy csökkentse a mozgó tömeget a jobb impulzus-reakció érdekében. Az Austrian Audio háromrétegű membránja növeli a merevséget és csökkenti a nem kívánt rezonanciákat. Ezt tovább erősíti egy kettős akusztikai fal, amely a legjobb csillapítási eredmény elérésére szolgál.

 

Austrian Audio Hi-X55 professzionális fejhallgató, 2 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

TESZT Adatlap

Original price was: 115 990 Ft.Current price is: 111 900 Ft.

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:Hi-X55

Austrian Audio Hi-X55 professzionális fejhallgató

Professzionális, zárt, fület körülölelő kialakítású fejhallgató.

Az Austrian Audio első professzionális fejhallgatójának bevezetése a 2020-as NAMM Show-n történt, ahol a gyártó a Hi-X (High Excursion) fejhallgatóval debütált az Egyesült Államokban. A Hi-X széria a Hi-X50 (on-ear), illetve a Hi-X55 (over-ear) típusait takarja.

A fejhallgatók ugyan azzal a mentalitással és mérnöki precizitással készültek, mint a márka két zászlóvivő terméke, az OC818 és az OC18 mikrofon páros, ami egy felső kategóriás nagy membrános mikrofon, mind stúdió, mind pedig színpadi használatra. Termékeik kizárólag Bécs határain belül kerülnek gyártásra, mellőzve a távol keleti minőség reprezentálását.

Az Austrian Audio 2017. július 1-jén nyitotta meg kapuit közvetlenül az AKG bécsi irodáinak bezárása után. Kezdetben 22 ex-AKG alkalmazottal indult a cég, különböző tudományág specialistával karöltve, mint a menedzsment, az akusztika, az elektronika, a tesztelés és a mérés, a mechanikai tervezés, az RF/vezeték nélküli rendszerfejlesztés és a szoftverfejlesztés. Ez pedig csak tovább bővül a mai napig…

„Amikor időszerű volt létrehozni első professzionális fejhallgató-családunkat, úgy döntöttünk, hogy túllépjük az általunk kitűzött magas célokat, és létrehozunk valami kimagaslóan különlegeset” – kommentálta Martin Seidl, az ügyvezető igazgató.

A Hi-X fejhallgatók tervezése során a fő szempontok a következők voltak: a rendkívüli kényelem, a strapabíróság és a páratlan hangminőség.

A fülön helyezkedő (on-ear) Hi-X50-eket kifejezetten azok számára tervezték, akik hordozható és kompakt opciót igényelnek magas színvonalú hangminőség mellett, míg a Hi-X55 fület körülölelő (over-ear) verziója a maximális kényelem jegyében a huzamosabb használatra született. Mindkét fejhallgatót az Austrian Audio egyedi tervezésű 44 mm-es Hi-X hangszórója hajtja.

Az Austrian Audio gyűrűmágneses rendszere – amelyet a múltban különféle díjnyertes fejhallgatókba építettek be – jelen van az új fejhallgató-sorozatban, amelyet új tervezési frissítésekkel látták el. A gyűrűmágneses szerkezet egy rézbevonatos alumínium hangtekerccsel párosul, hogy csökkentse a mozgó tömeget a jobb impulzus-reakció érdekében. Az Austrian Audio háromrétegű membránja növeli a merevséget és csökkenti a nem kívánt rezonanciákat. Ezt tovább erősíti egy kettős akusztikai fal, amely a legjobb csillapítási eredmény elérésére szolgál.

Főbb adatok

 • Nagy mozgástartományban működő, szabadalmaztatott hangszórók
 • Kábelhossz: 3 m (cserélhető)
 • Frekvenciatartomány: 5 Hz – 28 kHz
 • Teljesítmény: 150 mW
 • Impedancia: 25 Ω
 • Érzékenység: 118 dB SPL/V
 • 3,5 mm < 6,3 mm átalakító adapter a csomagban
 • Fém alkatrészekkel a hosszútávú felhasználhatóság jegyében
 • Összecsukható szerkezet
 • Extrém kényelmes memóriahabos fülpárna, hosszú viselés esetén is
 • Magas minőséget garantáló “Made in Vienna” gyártás
Gyártók

Típus

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz – 28 kHz

Teljesítmény

150 mW

Impedancia

25 ohm

Fejhallgató párna

Extrém kényelmes memóriahabos fülpárna, hosszú viselés esetén is

Kábelhossz

3 m (cserélhető)

Súly

Méret

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Austrian Audio Hi-X55 professzionális fejhallgató” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz