Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audioquest Vodka 48 8k, 2.1 eARC HDMI kábel 3m

Az AudioQuest e-ARC Priority kábelek teljesítik a 48 Gbps sávszélességet, amely a 8K-10K tartalmak megjelenítéséhez szükséges és a legfrissebb videós szolgálatásokhoz. Míg a fő A/V adat párok Cinnamon szintű teljesítményt nyújtanak, az eARC adatpár és a föld-referencia szál az eARC Priority kábelekben az a minőség, mint ami a „48-as” megfelelőjében (ami jelen esetben a Vodka).

 

Audioquest Vodka 48 8k, 2.1 E-ARC HDMI kábel 3m

 

audioquest_logo

 

 

140 200 Ft

A termék után 4 206 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:HDM48VODEP300BR

Audioquest Vodka 48 8k, 2.1 eARC HDMI kábel 3m

Az új HDMI 2.1 szabvány nem csak nagyobb felbontás lehetőségét, de fejlettebb audio visszatérő csatornát, a játékosok elvárásait teljesítő képfrissítési megoldásokat és számos más újítást is elhoz a tévék és monitorok világába. Az AudioQuest új, Vodka 48 E-ARC típusú kábelei már az új elvárásoknak megfelelően, 48 Gbps adatátvitelhez vannak méretezve. A megváltozott átmérő és sodrás sűrűség épp olyan gyakorlatias megoldásokkal növeli a HDMI adatátviteli kapacitását, mint ahogyan azt az UTP kábeleknél is láthatjuk a CAT4, CAT5 vagy épp CAT6 generációk esetében.

5% ezüstözött réz vezetők, 10% ezüstözött réz vezető E-ARC  (VODKA HDMI)

Az AudioQuest HDMI kábeleiben növekvő vastagságú ezüst rétegeket hordanak fel a cég saját kidolgozású LGC (Long Grain Copper, azaz hosszú szemcsés réz) vezetőre, így az összteljesítmény előnyösen és jelentős mértékben javítható. Ugyanakkor ez rendkívül költséghatékony megoldás egy digitális kábel maximalizálásához. A Vodka 48 E-ARC 5% ezüstözött réz vezetőket tartalmaz.

“eARC-Priority” jelentése az AudioQuest HDMI kábeleken

Visszatérő kérdés, hogy az AudioQuest „eARC Priority” jelölésű HDMI kábelek miért sokkal olcsóbbak a standard változatokhoz képest (például a „Vodka 48 eARC Priority” HDMI kábel alig feleannyiba kerül, mint a standard, csak simán „Vodka 48 HDMI” elnevezésű kábel).

Azért lényegesen olcsóbbak az „eARC Priority” jelzésű HDMI kábelek, mert azokban csak az e-ARC csatorna és a föld-referencia szál minősége egyezik meg a „standard” változatéval. Nézzünk példaként egy „Vodka 48 eARC Priority” HDMI kábelt. Ebben csak az eARC csatorna és föld-referencia szál nyújt ténylegesen Vodka szintű teljesítményt. Az összes többi audió-videó csatornája viszont csak Cinnamon szintű teljesítményt nyújt.

Tehát minden „eARC Priority” jelöléssel rendelkező kábel elsősorban eARC-kompatibilis házimozi erősítő és televízió közé ajánlott. Azoknak lehet jó megoldás ez a kábelfajta, akiknek csak az a fontos, hogy a televíziótól visszaküldött eARC csatorna hangminősége a lehető legjobb legyen, és képminőség tekintetében nem akarnak a Cinnamon szériás kábelektől jobb teljesítményt.

Tömeg1 kg
Gyártók

Méret

Kép átvitel jellemzői

48Gbps – 8K60p felbontás

Csatlakozók

HDMI 2.1 – HDMI 2.1

Anyaga

0,5% ezüstözött réz A/V vezetőszálak, 10% ezüst eARC vezetők / 5% ezüst földelőszál

Külső köpeny

Szövött kék/fekete

Audio return csatorna (ARC)

eARC

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest Vodka 48 8k, 2.1 eARC HDMI kábel 3m” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz