1-5 nap

Audioquest SLiP-DB14/2 Installációs hangfal kábel (152m)

Audioquest
AudioQuest falba húzható, CL3 minősítésű (égésekkel szemben jobban ellenálló), installációs hangfal kábel szürke és fehér színben. 2 x 2,08 Long Grain Copper vezetővel. 500 láb – 152 m dobon, lábankénti jelöléssel.

232 600 Ft

Kiürítés

A termék után 6 978 hűségpontot kapsz!

Cikkszám: SLIPDB142152 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Audioquest SLiP-DB14/2 Installációs hangfal kábel (152m)

 

Gyakran okoz fetörést az installációs hangfal kábelek behúzása! Az AudioQuest új FLX/SLiP és SLiP XTRM installációs in—wall hangfal kábeleit úgy tervezték, hogy legalább kicsit könnyebbé tegyék az életét. Bár nincs tökéletesen húzható kábel, az FLX/SLiP-hez használt anyagok és felépítése nagy segítség ebben a csatában!

Az FLX/SLiP kábelek fél-tömör, koncentrikusan felépített struktúrájú vezetőkkel rendelkeznek, amelyek csökkentik a kábel merevségét és emellett természetes úton csökkenti a tápzajt. A hosszú kristály szerkezetű réz (LGC) kevesebb kristály szemcséből áll és alacsonyabb torzítással rendelkezik, így megőrzi a hang tiszta és természetes hangját. Az SLiP kábelek alacsony induktivitású spirális felépítésének köszönhetően minimálisra csökkenti a hosszú kábeleknél is a jelveszteséget!
Az „EasySLiP Minimalist” külső PVC köpenye UL-minősítésű Falon belüli használtra (CL3, FT4).

FLX/SLiP belső vezetőről
Fél-tömör koncentrikus hosszú kristály szerkezetű réz – Semi-Solid Long-grain copper (LGC)
Egy hagyományos több vékony szálból sodort kábel esetén a vezető erek között az elektromos és a mágneses kölcsönhatás nagy torzítást generál, mivel minden szál megváltoztatja a kötegben a jel útját. Az AudioQuest fél-tömör koncentrikus kábelben a vezető erek megtartják állandó egymáshoz rögzített pozíciójukat, javítva a jelátvitelt és jelentősen csökkentve a torzítást.
A hosszú kristály szerkezetű réz (LGC) természetes és tisztább hangot biztosít, mint a hagyományos OFC kábelek. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagban, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcse határt, és határozottan jobb teljesítményt nyújt.

 

Műszaki információk

Gyártók

Tulajdonságok

Vezető típusa: Long Grain Copper vezetővel

Átmérő

2x 2,08mm2, külső átmérő: 8mm

Anyaga

féltömör, Köpeny: CL3 PVC

Egyéb

Ár 152 m értendő

Szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest SLiP-DB14/2 Installációs hangfal kábel (152m)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…