Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audioquest NRG Y3 tápkábel 1m

Hosszú szemcséjű (LGC), ezüstözött rézszálakból készült vezető. Féltömör koncentrikus kialakítás. Árnyékolt fázis és nulla. Megvásárolható 1/2/3/ méteres hosszúságban.

 

ADATLAP

Original price was: 57 200 Ft.Current price is: 48 600 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:NRGy31m

Audioquest NRG Y3 tápkábel 1m

A kihívás:

Mindegy, hogy mennyire tökéletes egy AC tápforrás, bármilyen tápkábelben kialakulhat torzítás. Még az igazán kifinomult szűrők és tápegységek sem tudják eltűntetni ezt az ún. tranziens intermodulációs torzítást (TIM), így az indukált RF zaj megváltoztatja a hang/kép jelet.

A megoldás:

Az NRG-Y3 kábelek irányhelyes LGC vezetőt használnak ún. féltömör csokorba rendezve. Utóbbi azt jelenti, hogy a szálakat még feszesebben igazították egymáshoz, és a köpenyen belül sosem változik meg a helyzetük. Ez a fajta szerkezet jelentősen csökkenti a szálak interakciós torzítását. A nagyobb tisztaság és a tisztább szemcse szerkezet az LGC rézben még tovább csökkenti a torzítást.

Ehhez hozzáadódik az NRG Y3 hifi tápkábelekben megtalálható, irányhelyes ezüstözött bevonat, amely hatékonyan csökkenti az RF zaj felszedését. Az eredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!

Gyártók

Méret

Szigetelés

PVC fonott köpeny

Anyaga

Tömör PSC+

Egyéb

Minőség javító passzív eszköz: RF szűrő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest NRG Y3 tápkábel 1m” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz