Raktáron!

Audioquest NRG Y3 tápkábel

Audioquest
Hosszú szemcséjű (LGC), ezüstözött rézszálakból készült vezető. Féltömör koncentrikus kialakítás. Árnyékolt fázis és nulla. Megvásárolható 1/2/3/ méteres hosszúságban.

 

ADATLAP

45 000 Ft69 990 Ft

Kiürítés

A termék után 2 100 hűségpontot kapsz!

Leírás

Audioquest NRG Y3 tápkábel

A kihívás:

Mindegy, hogy mennyire tökéletes egy AC tápforrás, bármilyen tápkábelben kialakulhat torzítás. Még az igazán kifinomult szűrők és tápegységek sem tudják eltűntetni ezt az ún. tranziens intermodulációs torzítást (TIM), így az indukált RF zaj megváltoztatja a hang/kép jelet.

A megoldás:

Az NRG-Y3 kábelek irányhelyes LGC vezetőt használnak ún. féltömör csokorba rendezve. Utóbbi azt jelenti, hogy a szálakat még feszesebben igazították egymáshoz, és a köpenyen belül sosem változik meg a helyzetük. Ez a fajta szerkezet jelentősen csökkenti a szálak interakciós torzítását. A nagyobb tisztaság és a tisztább szemcse szerkezet az LGC rézben még tovább csökkenti a torzítást.

Ehhez hozzáadódik az NRG Y3 hifi tápkábelekben megtalálható, irányhelyes ezüstözött bevonat, amely hatékonyan csökkenti az RF zaj felszedését. Az eredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!

Műszaki információk

Gyártók

Szigetelés

PVC fonott köpeny

Anyaga

Tömör PSC+

Egyéb

Minőség javító passzív eszköz: RF szűrő

Méret

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest NRG Y3 tápkábel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…