Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audiolab Omnia sztereó erősítő és hálózati lejátszó ezüst

Egy olyan világban, ahol a zene elérhetőbb, mint valaha, és a források változatosabbak, mint valaha, az Omnia nem tesz különbséget. Bárhogyan is hallgatja a zenét, az Omnia gondoskodik róla. Összefoglalva, az Audiolab Omnia egy Cd-lejátszó, integrált erősítő, vezeték nélküli streaming lejátszó, DAC, fejhallgató erősítő és előerősítő – egyetlen készülékben!

 

Audiolab Omnia sztereó erősítő és hálózati lejátszó ezüst hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

624 900 Ft

A termék után 18 747 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:audiolabomniafekete-1

Audiolab Omnia sztereó erősítő és hálózati lejátszó ezüst.

Az Omnia elmosva a hi-fi és az életstílust általában elválasztó határokat, magában hordozza mindazt, ami az audiolab elektronikát az ínyencek választásává teszi. Ugyanakkor a dizájn, az anyagesztétika és a használhatóság terén való engedékenység azt jelenti, hogy minden olyan funkcionalitással rendelkezik, amely egy elegáns, kényelmes és könnyen kezelhető központi elemmé teszi, egy kompromisszumok nélküli otthoni audiorendszer számára.

Az audiolab Omnia megtartja a díjnyertes, azonnal felismerhető audiolab dizájnjegyeket. A visszafogott, mégis feltűnő megjelenésű, ívelt, szálcsiszolt alumínium váz “tipikus audiolab”, de a modern lakókörnyezethez igazodóan továbbfejlesztve. Az Omnia vonzó, de diszkrét, offgy tökéletes egyensúlyt biztosít a nappaliban és a hallgatószobában egyaránt.

Nagy teljesítményű CD-meghajtó:

Rendkívül robusztus és megbízható; az Omnia CD-meghajtója a kategóriájában vezető 6000CDT CD-transport-ra épül, és a lemezolvasási hibák csökkentése érdekében egy előre olvasó digitális bufferrel rendelkezik. A CD-mechanizmus teljesítménye olyan nagy, hogy az Omnia még az olyan karcos és sérült CD-ket is képes lejátszani, amelyeket a hagyományos mechanizmusok nem tudnak beolvasni.

Csatlakozási lehetőségek hagyományos hangforrásokhoz:

A kiváló minőségű analóg előerősítő áramkört használva, hasonlóan az elismert audiolab 6000-es sorozathoz, az analóg források csatlakoztatásához vonalszintű RCA bemenetekkel párosítva, az előerősítő áramkört a lehető legegyszerűbben tartjuk. A kiváló minőségű alkatrészek használatával a jel tisztaságának megőrzése érdekében, a vonalas bemeneti jelek egy precíziós analóg hangerőfokozatba jutnak, az Omnia egy kiváló előerősítő, a maga nemében.

A dedikált MM phono bemenet azt jelenti, hogy egy lemezjátszó közvetlenül csatlakoztatható az Omnia-hoz egy kiváló minőségű, alacsony zajszintű, precíz RIAA kiegyenlítéssel ellátott phono fokozaton keresztül. Ez a phono fokozat a díjnyertes 6000-es sorozat továbbfejlesztése – úgy tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki az LP barázdáiban rejlő zenéből.

Hálózati audió lejátszás:

A hálózati hanglejátszáshoz az Audiolab Omnia ethernet-porttal van felszerelve, amely alkalmas vezetékes kapcsolatra és a nagy felbontású digitális hang szélesebb sávszélesség-igényére.

A vezeték nélküli zenelejátszáshoz való legkényelmesebb hozzáférés érdekében az Omnia kiváló minőségű Bluetooth-kapcsolatot kínál, alacsony késleltetéssel, a Bluetooth aptX szabványnak köszönhetően.

Az Omnia Wi-Fi hálózatának működését a DTS Play-Fi biztosítja: ez egy alkalmazással vezérelt platform, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű, egész házra kiterjedő vezeték nélküli hangzást, amely akár 24 bites/192 kHz-es felbontású hi-res zene streamelésére is képes, és amelyet minden más vezeték nélküli platformnál szélesebb körűen támogatnak a bevált hangmárkák.

 

USB DAC szekció és még több:

Az USB DAC szekció az audiolab hosszú távú partnerére és többszörös díjnyertes törzskönyvére épül. Az új ESS9038 Q2M SABRE 32 referencia DAC végzi a D/A átalakítást, az ESS Technology 32 bites HypersStream II architektúráját és a Time Domain Jitter Eliminator-t használva, hogy ultraalacsony zajszintet és nagy dinamikatartományt biztosítson.

Az audiolabnál egyetlen cég sem ismeri jobban ezt a technikailag kiváló, de kihívást jelentő DAC-technológiát; az általánosan elismert M-DAC volt az egyik első otthoni audio komponens, amely 2011-ben ESS chipet tartalmazott, és a vállalat azóta is folyamatosan tökéletesíti a megvalósítást.

Az USB DAC szekción keresztül az audiolab Omnia az MQA (Master Quality Authenticated) teljes dekódolását is lehetővé teszi. Az MQA egy díjnyertes brit technológia, amely az eredeti mesterfelvétel hangzását adja vissza. Az Omnia tartalmazza az MQA dekóder technológiát, amely lehetővé teszi az MQA hangfájlok és -folyamok – az USB bemeneten keresztül fogadott – lejátszását az eredeti fájl teljes felbontásában, és a jelet a DAC és az előerősítő fokozatain keresztül továbbítja. Az MQA-fájlok a TIDAL “HiFi” szintjére történő előfizetés útján érhetőek el (többek között).

IPS LCD kijelző
Az Audiolab Omnia egy nagyon jól használható csúcstechnológiás berendezés, az Audiolab Omnia színes IPS LCD kijelzőt használ, amely a TFT kijelzőknél tisztább színeket és alacsonyabb energiafogyasztást kínál. A magával ragadó kijelzőn keresztül az Audiolab Omnia egyszerűsített általános felhasználói felületet és grafikus integrációt kínál a zeneforrással és a lejátszási formátumokkal. Emellett egy vadonatúj protokollt használ a valós idejű VU-mérő kijelzéséhez, ami egy kis Hi-Fi finomságot kölcsönöz a nagyon funkcionális, ugyanilyen jól kinéző kijelzőfelületnek.

ROON

A Roon átalakítja a zeneböngészés élményét. A művészfotók, kreditek, életrajzok, kritikák, dalszövegek, turnéidőpontok és zeneszerzők automatikusan megtalálhatók, majd linkekkel összekapcsolva egy böngészhető, kereshető digitális magazint alkotnak a gyűjteményéről.

A Roon pedig ugyanezeket a linkeket találja meg a személyes fájljai és a TIDAL-on elérhető több millió zeneszám között, így az általad ismert zenékkel kezdheted, majd felfedezhetsz és felfedezhetsz új zenéket a gyűjteményeden túli világból.

A zeneböngészés mellett a Roon egy többszobás, többfelhasználós hálózati audio platform, amely az audiofilok igényes szabványai szerint készült. Olyan funkciókat kínál, mint a bit-tökéletes lejátszás, DSD és PCM felmintavételezés, többcsatornás lejátszás és a jelútvonal megjelenítése.

Csatlakozás zéró komplexitással:
A hangszórók tápellátása a konfiguráció szempontjából egy gyerekjáték, nulla komplexitással. Egyszerűen csatlakoztassa passzív hangszóróit az Audiolab Omnia-hoz, és máris hozzáférhet a kifogástalan lejátszású hangforrások világához.

A diszkrét Class AB végfokozat csatornánként 50 W teljesítményt ad le 8 ohmon, 9 Amper maximális áramerősséggel, diffikult terheléseken. A diszkrét végerősítő áramkörök kimeneti fokozata CFB (Complementary Feedback) topológiát használ, amely kiváló linearitást és kiváló hőstabilitást biztosít, mivel az üresjárati áramot a kimeneti tranzisztorok hőmérsékletétől függetlenül tartja. Egy jelentős, 200VA teljesítményű toroid transzformátor, majd 4×15 000uF tárolókapacitás (összesen 60 000uF) segít az erősítőnek abban, hogy a zene figyelmét megőrizze, miközben kiváló dinamikatartományt tesz lehetővé. Az Omnia több mint osztályelső, az erősítő teljesítményét tekintve osztályelső!

Az erősítő állítható végerősítő üzemmódba is, így házimozi erősítője mögé, hangfalai elé csatlakoztatva nagyszerű sztereó hangot kap, így nem szükséges a hangfal kábeleit mozgatnia. Kiváló választás azoknak is akik házimozi rendszert kivánnak kiépíteni és nem kívánnak visszalépni a sztereó hangminőségben!

Gyártók

Szín

Teljesítmény 8 Ohm-on

2 X 50W (8Ω, THD<1%)

Teljesítmény 4 Ohm-on

2 X 75W (4Ω, THD<1%)

DAC

,

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-20kHz (+/-0.3dB)

Jel / Zaj viszony (dB)

Hangsugárzó csatlakozók száma

Transzformátor tipusa

Teljes harmonikus torzítás (%)

Digitális bemenet

1 x DTS Play-Fi Streaming, 1xPC USB(USB B),, 1xUSB HDD(USB A), 2xOptikai, 2xKoaxiális

Analóg bemenet

3xRCA, 1xPhono

Kimeneti csatlakozók

RCA (Pri-Out)

Aktív mélysugárzó kimenet

Bluetooth®

Bluetooth 5.0 (aptX/aptX LL)

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / –

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

440 x156 x 327

Súly

Egyéb

Bővebb infót az adatlapban találsz

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audiolab Omnia sztereó erősítő és hálózati lejátszó ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz