Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audiolab 9000N hálózati lejátszó ezüst

Csúcskategóriás hang, testre szabható applikáció, akár 32bit/786Khz formátum, állítható felkonvertálás 384Khz-re minden beérkező csatornán,MQA és PCM jel esetén, állítható digitális szűrők, bit pontos lejátszás – ez az Audiolab 9000N!

 

Audiolab 9000N hálózati lejátszó ezüst hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

999 900 Ft

A termék után 14 999 hűségpontot kapsz!


Vásárlás
Elérhetőség: 1-3 nap
SKU:audiolab9000Nfekete-1

Audiolab 9000N hálózati lejátszó ezüst

Az Audiolab zászlóshajó 9000 sorozatának digitális hálózati lejátszója az új 9000N, mely több mint három éves fejlesztés és innováció eredménye!

A 2022-ben debütált Audiolab 9000 sorozat jól példázza az Audiolab hírnevét a kategóriaelső erősítők és újabban CD-lejátszás terén. Miután az elképesztően sikeres, többszörösen díjnyertes 6000N Play-el, illetve a közelmúltban a 7000N Play-vel már belevágott a belépő szintű streamelésbe, most megérkezett a csúcskategóriás 9000N-t!

A 9000N egy prémium hifi készülék, kielégíti a vásárlók elsöprő igényét egy szilárd felépítésű és kifogástalanul kidolgozott streaming komponens iránt.

A 9000N formátuma a 9000A és a hozzáillő CDT éles eleganciáját tükrözi. A forgatható kezelőszervek és gombok, valamint a 9000N a sorozat többi egységében is megtalálható 4,3 hüvelykes színes képernyő is megtalálható, ez utóbbi tökéletes ablak a digitális zenei fájlok bemutatásához, beleértve a teljes színes albumborítót is!

A képernyőn számos információ vizuálisan tetszetősebb módon jeleníthető meg, mint a legtöbb más streaming eszköz esetén, amelyek közül sok hagyományosan a kapcsolódó alkalmazásra támaszkodott a működési visszajelzések, valamint a felhasználói vezérlés és kezelőfelület tekintetében. A 9000N kijelzője teljes menüvezérlést, opciók sorát és felhasználói beállításokat kínál, beleértve a többnyelvű választást és az általános megjelenítési lehetőségeket.

A leglenyűgözőbb az, hogy a 9000N kijelző a formátumadatok részleteit, a lejátszási információkat és – mint fentebb említettük – teljes színű albumborítót jelenít meg! Az albumborítók láthatók az alapértelmezett lejátszási képernyőn, de ki is bővíthetők a grafikával kiemelt lejátszási képernyőhöz. A kijelző akár úgy is beállítható, hogy a VU mérőt „analóg” vagy „digitális” formában jelenítse meg, valós idejű decibelszinteket mutatva a bal és a jobb csatornák számára. A minimalisztikusabb lehetőség érdekében a kijelző elsötétíthető vagy teljesen kikapcsolható, ha a felhasználó ezt kívánja.

Applikáció
Az Audiolab 9000N alkalmazás azonnali hozzáférést biztosít a Qobuzhoz és a Tidalhoz, teljes hozzáférést biztosít a nagyfelbontású és MQA tartalmakhoz, valamint a Spotify-hoz, a TuneIn internetes rádióhoz valamint az UPnP zeneszerver-rendszerekhez és az USB HDD-eszközökön tárolt digitális audiofájlokhoz egyaránt!
Az alkalmazás intelligens keresési funkcionalitást és teljes hozzáférést biztosít a felhasználó által meghatározott lejátszási listákhoz, mappákhoz és albumcsoportosítási funkciókhoz, azok vezérléséhez és létrehozásához. A fájlinformációk, a felvétel részletei, továbbá az alkalmazáson belüli keresési, kiválasztási és összeállítási funkciók könnyen elérhetők. A Qobuz és a Tidal felhasználói örömmel nyugtázhatják, hogy más alkalmazásokkal és platformokkal ellentétben a nagy felbontású és a Master Quality Authenticated (MQA) sávok könnyen azonosíthatók magán az alkalmazáson belüli ikonokkal, anélkül, hogy azt keresni kellene a szolgáltatásban.

Más gyártók hasonló technológiáitól eltérően a 9000N vezeték nélküli lejátszást is kínál Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

Ez azonban nem korlátozódik az Audiolab 9000N alkalmazásra; a 9000N az Airplay II-n, valamint a Tidal Connecten és a Spotify Connecten keresztüli lejátszást is kínál azok számára, akik előnyben részesítik a szabadalmaztatott streaming szolgáltatók saját felületeit.

És hogy a digitális audioplatform-kompatibilitás lenyűgöző listáját kiegészítse, a 9000N Roon Ready. A Roon Ready eszközök olyan hálózati lejátszók, amelyek közvetlenül a Roon saját streaming technológiájával rendelkeznek, ahhoz Ethernet vagy WiFi hálózaton keresztül csatlakoznak. Ezek az eszközök a bittökéletes, nagy felbontású hangzást egyszerűvé teszik, mivel nem igényelnek konfigurálást, hozzáférést biztosítanak a legjobb hangminőséghez, és stabil, megbízható lejátszást biztosítanak.

Egyetlen vállalat sem tud többet a Sabre DAC technológia maximális kihasználásáról, mint az Audiolab, hiszen évek óta dolgozott vele több termékgeneráción keresztül. Noha technikailag folyamatosan kiválóak, ezek a DAC-chipek nagy kihívást jelentenek a maximális hatás elérésében, és gondosan integrálni kell őket a termék áramkörébe, hogy teljes hangpotenciáljukat kiaknázhassák. A DAC utáni aktív szűrő kritikus elem, és az Audiolab új áramkört fejlesztett ki, amely tökéletesen arra lett szabva, hogy a legtöbbet hozza ki az ES9038PRO-ból.
A 9000N a nagy felbontású streaming technológia teljes dekódolását is biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a teljes „három kibontású” dekódolási folyamatot belsőleg hajtják végre, szemben a végső kibontással MQA „renderer” módon, így a 9000A kiváló készülék a Tidal „HiFi Plus” szintje előfizetői számára, ahol a Tidal Masters (MQA) tartalom megtalálható.

 

Főbb jellemzők:

 • Felkonvertálás minden MQA és PCM jel ezetén akár 384khz-ig
 • Támogatott platformok: Spotify Connect, TIDAL Connect, MQA, Qobuz és TuneIn Radio
 • 5 választható digitális konvertálás
 • Testre szabható applikáció
 • Maximális mintavételezés: 32bit/768Khz
 • DSD fájlok lejátszása
 • Támogatott zenei fájl formátumok: DSD Lossless: DSF (DSD), DIFF (DSD), DoP (DSD), PCM Lossless: FLAC, Apple Lossless (ALAC), WAV, AIFF, Compressed (lossy) Audio: MP3 MQA
 • Távvezérlő

 

Applikáció főbb jellemzői:

 • Natív támogatás a TIDAL, MQA, Qobuz és TuneIn Radio számára
 • Tidal MQA ikonok a nagy felbontású zene egyszerű azonosításához
 • Qobuz nagy felbontású ikonok a nagy felbontású zene azonosításához
 • Hangerőszabályozó
 • Nagy felbontású albumborítók megjelenítése
 • Az alkotások gyorsítótárazása
 • Intelligens keresési funkció
 • Több lejátszási lista komplikáció és funkcionalitás
 • Több címke kezelés
 • Composer címke támogatás
 • Album-csoportosítás a lejátszási listában
 • Automatikus internetes hivatkozások az előadókhoz / albumokhoz / dalokhoz
 • Lejátszási listák mentése és visszaállítása (beleértve a Tidalt és a Qobuz-t)

Gyártók

Szín

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

0.01dB (20Hz – 20kHz, ref.1kHz)

Jel / Zaj viszony (dB)

Transzformátor tipusa

Teljes harmonikus torzítás (%)

Kimeneti csatlakozók

1 x coaxial , 1 x optical, 1 x RCA, 1 x XLR

MQA (Master Quality Authenticated)

AirPlay 2

TIDAL Connect

Kijelző felbontása

4.3" (800 x 480mm) Large Size Full View IPS LCD

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / –

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

444 x 89 x 333

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audiolab 9000N hálózati lejátszó ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz