Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke + Dali Spektor 6 álló hangfal

Akciós házimozi szett tartalma:

  • WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke 1 db
  • Dali Spektor 6 álló hangfal fekete 2 db

 

WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke+ Dali Spektor 6 álló hangfal hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 443 810 Ft.Current price is: 379 990 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:wiimampspektor6

WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke + Dali Spektor 6 álló hangfal

A WiiM első, erősítővel egybeépített lejátszója. Akár 2×100 Wattos teljesítményre is képes (4Ω-os hangfalakkal) D-osztáyú erősítőjének köszönhetően, miközben a hangminőségért a 32-bites, referencia(!) osztályú ESS Sabre ES9018K2M DAC-ja és mélynyomókimenet felel. Tartozékként kapjuk hozzá az Alexa hangvezérléshez beépített mikrofont is tartalmazó WiiM Voice Remote Bluetooth-os távvezérlőt. Digitális és analóg hangbemenetei között egy HDMI csatlakozó is megtalálható, és nem csak hálózatról és Bluetooth forrásból, de USB-s háttértárról is képes zenefájljaink megszólaltatására.

Online streamszolgáltatások, internetes rádiók lejátszása

Jelenleg (2023. november) az alább ingyenes és fizetős zeneszolgáltatások játszhatóak le közvetlenül az AMP-al (már ha az adott földrajzi helyen elérhetőek): Amazon Music, BBC Radio, Deezer, Napster, Pandora, QQMusic, Qobuz, Radio Paradise, Spotify (Premium is), TIDAL (Hifi is), TuneIn, vTuner, iHeartRadio. Az előbbiek mellett megadhatunk egy tetszőleges HTTP streamet is a lejátszás forrásaként.

Saját zenefájlok lejátszása hálózatról és USB-s háttértárról

Az alábbi formátumokban tárolt, akár 24-bites, 192 kHz-es fájlok lejátszására képes a WiiM AMP:

Veszteségesen tömörített: MP3, AAC, AAC+, WMA
Veszteség mentesen tömörített vagy tömörítettlen: ALAC, APE, WAV, FLAC
A fájlokat képes elérni otthoni számítógép-hálózatunk számítógépeiről vagy NAS-szervereiről DLNA-protokollon keresztül. Használhatunk azonban közvetlenül az USB-portjára csatlakoztatott USB-s háttértárat is (FAT, FAT32 vagy NTFS fájlrendszerre formázottat), ennek tartalma is böngészhető a mobilos távvezérlő alkalmazásban. Természetesen a mobilon, tableten lévő zenefájlok is lejátszhatóak az AMP-on a WiiM Home alkalmazáson keresztül.

DLNA Media Renderer és Apple AirPlay(2) lejátszó

Az AMP megjelenik számítógép-hálózatunkon úgy mint egy szabványos DLNA-lejátszó, illetve úgy is, mint egy AirPlay 2 hálózati zenelejátszó. Így sokféle forrásból streamelhetünk rá közvetlenül akár veszteségmentes minőségben is. A Windows, számtalan Android alkalmazás, a macOS, iOS, iPad OS mind használhatják hangkimenetként.

Gyártók

Szín

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke + Dali Spektor 6 álló hangfal” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz