Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Usher Audio TD-10 High-End álló hangfal

Usher Audio TD-10 High-End álló hangfal már nem csak a magassugárzó DMD, hanem a középsugárzót is DMD gyémánttal szerelték.

 

Gyémánt középsugárzó ADATLAP  GYÉMÁNT MAGASSUGÁRZÓ ADATLAP

TESZT

9 999 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:UsherAudiotd10

Usher Audio TD-10 High-End álló hangfal gyémánt magas és középsugárzóval szerelve. 

Valódi High-End, a legapróbb részletekben is… Minden egy helyen készül, saját manufaktúrában, az USHER műhelyében!

DMD – gyémánt
A DMD (Diamond-Metal-Diamond) technológia már korábban bizonyított az USHER BE 10 Diamond és BE20 Diamond hangsugárzók esetén – azokban DMD Tweeter lett szerelve –, most pedig a TD-10 típusnál a DMD középmeghajtóval emeli új szintre a High-End hangsugárzó fogalmát!

DMD középmeghajtó
A gyémánt szinte tökéletes anyag meghajtó-membránként, kivéve annak nagy sűrűségét (tehát a nagy tömegét) és a törékenységét… A piacon szereplő néhány „gyémánt” meghajtójú hangsugárzó súlyosan szenved ettől a két kérdéstől. Usher volt az első, és továbbra is az egyetlen, aki ezeket a problémák kiküszöbölését a DMD membrán feltalálásával oldotta meg, amelyben egy szuper könnyű fém alapanyagot amorf gyémántrétegekkel préselt (szendvics szerkezet), így tartós, könnyű, gyors, nagy felbontású képességet, valamint nagy volumenű zenei magassugárzót eredményeznek: az Usher DMD magassugárzót. Most, sok éves szigorú kutatás és kísérletezés után, az Usher végre sikeresen bevezette a DMD technológiát az 5” colos középmeghajtókban is. Ez lehetővé teszi a zene reprodukálását 385 Hz-től felfelé, teljesen a csodálatos DMD-meghajtók által, mind a TD-10, mind a TD-20 esetében is. Az eredményt hallani kell, hogy elhiggyük!…

Mélynyomó
A DMD meghajtók szuper teljesítményének köszönhetően, a 11 hüvelykes német Eton mélysugárzót szuper könnyű, mégis szuperkemény méhsejt-membránnal úgy választották, hogy az lefedje a 385 Hz és az alatti tartományt a sebesség, az erő és a robbanásszerű dinamika érdekében.

Keresztváltó
Az új DMD közép-meghajtó kifejlesztésekor az Usher különös figyelmet fordított arra, hogy ellenőrizze és bebizonyosodjon, hogy az adott frekvencia-válasz és impedancia viselkedés megegyezik-e a helyettesítendő közép-tartományával. Ennek köszönhetően az új DMD közép egy drop-in frissítést tett a jelenlegi BE10 és BE20 tulajdonosok számára. A BE10 / BE20 Diamond keresztváltóját már számtalan órányi számítógépes tervezés, mérés és tényleges hallgatás révén optimalizálták, a zökkenőmentes integráció érdekében mind a DMD, mind az Eton mélysugárzóval…

TD-10 Vs. TD-20
A TD-10 és a TD-20 kabinete – az Usher hagyománya szerint – az egész rendszer integrált, számítógéppel támogatott és tesztelt kialakításának részét képezik, és egy ultra merev, dupla erősítésű, nagy belső veszteségmentes szerkezetben készülnek, amelyet mindkettő típus esetében egyaránt alacsony diffrakció- és alacsony belső visszaverődés jellemez. És ismét – mint az Usher hagyománya – a szekrények valódi fából / valódi fafurnérból és zongoralakkozással készülnek, a legmagasabb színvonalon. A TD-10 csatornánként (hangsugárzókként) egy mélysugárzót-, míg a TD-20 kettőt alkalmaz a még nagyobb teljesítménykezeléshez/-leadáshoz. Utóbbi nagyobb hallgatási helységekbe ajánlott.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

180 Watt

Rendszer

3-utas, Reflex

Magassugárzó átmérője

31.5 mm (Diamond DMD dome)

Mélyközépsugárzó

1 x 127 mm (Diamond DMD dome) (0541D)

Mélysugárzó átmérője

28 cm (ETON 11-584)

Érzékenység

89 dB (1watt / 1m)

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

24 Hz ~ 40 kHz

Impedancia

8 Ohm

Keresztváltó-frekvencia

380Hz, 3.5 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

37 x 112 x 71 cm

Súly

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Usher Audio TD-10 High-End álló hangfal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz