Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

TOPPING A90 Ultra magas minőségű (UHP) asztali fejhallgató erősítő (fekete)

Topping A90 ultra magas minőségű asztali fejhallgató erősítő teljesen szimmetrikus erősítéssel, 4-pin XLR, 4,4mm szimmetrikus Jack és 6,35mm Jack fejhallgató kimenettel. RCA és XLR előerősítő kimenet. Hi-Res Audio minősítés.

 

TOPPING A90 Ultra magas minőségű (UHP) asztali fejhallgató erősítő (fekete) 2 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

212 990 Ft

A termék után 6 390 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:MG-TPPNG-A90-BLACK

TOPPING A90 Ultra magas minőségű (UHP) asztali fejhallgató erősítő (fekete)

A Topping A90 igazi nagyágyú a fejhallgató-erősítők teljes piacán: kivételes teljesítményű asztali fejhallgató-erősítő / előerősítő.
A szimmetrikus kimenetén 123 dB-ig (az Audio Science Review által mérve) és hihetetlenül alacsony, 0,000086% -os torzítással az A90 jelentősen kibővíti annak határait, amit a legfejlettebb otthoni audió berendezések kínálhatnak.

A Topping A90 sztereó szimmetrikus 3-pólusú XLR bemenettel és hagyományos sztereó RCA csatlakozóval rendelkezik a hátoldalán. Szimmetrikus (XLR) / hagyományos (RCA) lehetőséget kínál előerősített kimenetként is.

A fejhallgató-erősítőhöz tartozó csatlakozók az előlapon találhatók. Az A90 rendelkezik minden szükséges csatlakozással a különféle jellemzőkkel és követelményekkel rendelkező fejhallgató / IEM fülhallgatók egyszerű csatlakoztatásához: szimmetrikus kimenet az 4-pólusú XLR csatlakozón, egy második szimmetrikus kimenet a 4,4 mm-es Jack csatlakozón. A szimmetrikus fejhallgató-kimenetek képesek akár 7600 mW teljesítmény leadására miközben kimeneti impedanciája 0,135 Ω.

Végül az elülső panel hagyományos kimenetet kínál a 6,35 mm-es csatlakozón amely akár 3300mW-os kimenetre is képes.

Az A90 előerősítő / fejhallgató-erősítő az előlapon található forgatógombbal biztosítja a hangerő állítási lehetőséget.

Az elülső oldalán három billenőkapcsoló lehetővé teszi az összes eszközfunkció könnyű vezérlését, hogy azonnal megtalálja a konfigurációhoz legmegfelelőbb beállítást.

Az első választó lehetővé teszi a kimeneti mód kiválasztását, és válthat az előerősítő mód és a fülhallgató erősítő mód között. Ez a két mód nem lehet egyszerre aktív. Ezt a kapcsolót használják a készülék kikapcsolására is.

Egy második bipoláris választó szolgál forrásválasztásként, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a szimmetrikus és a hagyományos bemenet között válasszon. Ezért lehetséges két külön eszköz csatlakoztatása mindegyik bemenetre, és az A90 egyszerű forrásválasztóként történő használata.

Az utolsó választó egy erősítésszabályozás három szinttel (alacsony erősítés / közepes erősítés / nagy erősítés), hogy a források és a használt fejhallgató típusa szerint a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Gyártók

Szín

Bemeneti csatlakozás

2 x RCA, 2 x XLR

Kimeneti csatlakozás

1 x 4,4 mm szimmetrikus Jack, 1 x 6,3" jack fejhallgató, 1 x sztereó Rca, 2 x 6,35 mm TRS szimmetrikus Jack, 4 pin XLR

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-40kHz (±0.1dB)

Teljesítmény

7600 mW x 2 @16Ohm THD+N<0.1%

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TOPPING A90 Ultra magas minőségű (UHP) asztali fejhallgató erősítő (fekete)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz