Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

TEAC AX-505 sztereó erősítő, ezüst

A tápegység szakaszban az AX-505 nagy kapacitású toroid alakú transzformátort alkalmaz a Schottky gátló diódákkal együtt az egyenirányító áramkörben. A Schottky gátló diódák előnye a hagyományos típusokkal szemben, hogy tisztább és stabilabb áramot szolgáltatnak, csökkentve az egyenirányító zaját az erősítő áramkörének minden részében.

 

TEAC AX-505 sztereó erősítő, ezüst hivatalos magyarországi garanciával rendelkezik.

Original price was: 674 900 Ft.Current price is: 499 900 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: 1-2 nap
SKU:TE 244710

TEAC AX-505 sztereó erősítő, ezüst. Készlet erejéig.

A teljesítményerősítő szekcióban egy jól működő és energiatakarékos opciót alkalmaztunk, a holland Hypex TEACtuned Ncore modulját. Tiszta hangzása alacsony torzítással és magas Signalto-Noise aránnyal igazi dinamikával és zenei érzékkel reprodukálja a Hi-Res audiotartalmat. Ezenkívül az AX-505 kiváló minőségű fejhallgató-hallgatást is biztosít, beépített fejhallgató-erősítőn keresztül, amely támogatja a „ground separate” kapcsolatot.

Valójában inkább „szemet gyönyörködtető”, mint funkcionális szükséglet, egy pár gyönyörű szintmérő az előlapon nyomon követi a zene hangerejét. A felhasználói élményt tovább fokozza egy jól csillapított hangerőszabályzó, amely megmunkált alumínium gombbal van ellátva a pontos hangerő-beállítás érdekében. A passzív hűtésű kialakítás a teljesen csendes működés érdekében lehetővé teszi a hallgató számára, hogy zenéjére összpontosítson anélkül, hogy zavaró ventilátorzaj zavarná.

Kombinálja ezt a legmodernebb sztereó integrált erősítőt a TEAC legújabb önálló DAC egységével, az UD-505-tel vagy az NT-505 USB DAC/hálózati lejátszóval, és élvezheti a magas színvonalú, nagy felbontású audio előnyeit, például DSD512 és PCM 768kHz tartalommal.

A HYPEX NCORE TELJESÍTMÉNYERŐSÍTŐJE, KIFEJEZETTEN A TEAC ÁLTAL HANGOLT
Az AX-505 nagy teljesítményű, energiatakarékos Hypex Ncore teljesítményerősítő modulon alapul, amely 115 W+ 115 W kimeneti teljesítményt biztosít egy kis egységből. Ez nem szabványos Ncore modul … a TEAC gondosan úgy hangolta, hogy maximális zenei hangzást biztosítson a zenei repertoár teljes terjedelmében.

GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ALKATRÉSZEK, KIZÁRÓLAG HIFI ALKALMAZÁSOKHOZ
A MUSE op-erősítőktől az analóg szekcióban-amely alapvetően meghatározza az erősítő hangminőségét-a to “ladder-resistance” típusú hangerőszabályzókig, mérnökeink gondosan kiválasztották az összes kulcsfontosságú komponenst a „hi-fi” tartományokból, ahol csak lehetséges.

XLR KIEGYENSÚLYOZOTT BEMENETEK
Az AX-505 pár XLR kiegyensúlyozott analóg audiobemenettel van felszerelve, amelyek segítenek minimalizálni a külső zajokat, mivel az analóg audiojel az összekötő kábelen halad.

CCLC FEJHALLGATÓ ERŐSÍTŐ ÁRAMKÖR A MAXIMÁLIS LINEARITÁS ÉRDEKÉBEN
Az AX-505 4 pólusú fejhallgató-kimeneti csatlakozóval is rendelkezik, amely támogatja a „ground-to-ground” csatlakozást a kiváló csatornaelkülönítéshez a fejhallgató hallgatása közben. A CCLC (Coupling Capacitor-less Circuit) fejhallgató-erősítő áramkör kialakítása eközben kiküszöböli a kapcsoló kondenzátorokat az áramkör kimeneti szakaszában. Ez csökkenti a hangszíneket a feldolgozás során, így hitelesebb hangjelet ad a fejhallgatónak.

NAGY KAPACITÁSÚ TOROID TRANSZFORMÁTOR
A tápegység szakaszban az AX-505 nagy kapacitású toroid alakú transzformátort alkalmaz a Schottky gátló diódákkal együtt az egyenirányító áramkörben. A Schottky gátló diódák előnye a hagyományos típusokkal szemben, hogy tisztább és stabilabb áramot szolgáltatnak, csökkentve az egyenirányító zaját az erősítő áramkörének minden részében.

PASSZÍV HŰTÉSŰ KIALAKÍTÁS A CSENDES MŰKÖDÉSHEZ
Nincs értelme annak, hogy az erősítő kiváló hangot adjon ki a hangszóróknak, miközben hamis működési zajt generál a hűtőventilátorból. Ezért mérnökeink különös figyelmet fordítottak az AX-505 áramkörének és külsejének kialakítására, és olyan alkatrész-elrendezést hoztak létre, amely lehetővé teszi a hő természetes eltávolítását, így egy kompakt, de nagy teljesítményű erősítőt, amely nem igényel hűtőventilátort.

TELJESEN FÉM TEST A MEREVSÉGÉRT, STABILITÁSÉRT ÉS ELEGANCIÁÉRT
Nem csak az előlap van erősen rögzítve a robusztus acél belső alvázhoz – a felső és az oldalsó panelek is rá vannak erősítve. Ez a magas színvonalú konstrukció segít csökkenteni a nehéz alkatrészek mechanikai rezgését. Az AX-505 kompakt kialakítású, A4 méretű lábnyomával kényelmesen elfér a legkisebb modern helyiségekben is.

RENGETEG BEMENET A MAXIMÁLIS SOKOLDALÚSÁG ÉRDEKÉBEN
A hátsó panelen a csatlakozók tudatosan vannak elhelyezve, hogy lehetővé tegyék a terjedelmes csatlakozók használatát. Három RCA analóg bemenet kínál teljes körű hi-fi rendszer létrehozásának lehetőségét, még akkor is, ha az AX-505-öt egy viszonylag minimalista asztali számítógép audio beállításának részeként kezdi használni. Az AX-505 széles soros, átlósan eltolt (a bekötés megkönnyítése érdekében) csavaros típusú hangszórócsatlakozókkal is rendelkezik, amelyek kiváló minőségű AWG8 méretű kábelek és banándugók befogadására alkalmasak.

FELHASZNÁLÓBARÁT FELÜLET A KÖNNYŰ HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN
A tapinthatóbb válaszadás érdekében az AX-505 egy hangerőszabályzót alkalmaz egy megmunkált alumínium gombbal a pontos hangerő-szabályozás érdekében, míg az erősítő be- és kikapcsolásához klasszikus kapcsolót használ. A fényűző alumínium borítással ellátott távirányító lehetővé teszi a hangerő 0,5 dB -es lépésekben történő szabályozását mérsékelt hangerővel.

KETTŐS SZINTMÉRŐK, AMELYEK NYOMON KÖVETIK ZENÉJÉNEK IMPULZUSÁT
Egy pár szintmérő, amelyek időben táncolnak a hangerőszint változásakor, vizuális dimenziót adnak a zenéhez, miközben fokozzák az erősítő jelentős esztétikai vonzerejét. Egy 4 lépéses fényerő-szabályozó, amely kikapcsolhatja a mérőket, vagy tovább hangsúlyozza a mozgást (az érzékenység +20 dB-rel történő növelésével), tetszés szerint választható. Még akkor is, ha a szintmérők le vannak tiltva, és a háttérvilágítás ki van kapcsolva, akkor is könnyen megállapíthatja, hogy a készülék be van-e kapcsolva.

 

Gyártók

Szín

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TEAC AX-505 sztereó erősítő, ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz