Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

TEAC AI-303 sztereó erősítő, usb dac fekete

TEAC AI-303 sztereó erősítő 215 mm szélesség, kompakt – nagy teljesítményű erősítő, Bluetooth DAC, Qualcomm aptX HD és USB audio a DSD256 és PCM 384/32 lejátszásához, HDMI interfész ARC/eARC, 4 pólusú fejhallgató kimenet

 

TEAC AI-303 sztereó erősítő, usb dac fekete hivatalos magyarországi garanciával rendelkezik.

 

ADATLAP

349 000 Ft

A termék után 5 235 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 3 nap
SKU:TE 250148

TEAC AI-303 sztereó erősítő, usb dac fekete

A mindössze 215 mm szélességű TEAC AI-303 hangerősítő kompakt és nagy teljesítményű erősítőmodult, DAC-t támogató Bluetooth vevőt, Qualcomm aptX HD-t és USB audio bemenetet tartalmaz a nagyfelbontású hangforrások, például a DSD256 és PCM 384/32 lejátszásához. PC/laptop, iPhone, Android telefon és táblagép az USB-C csatlakozónak köszönhetően. A HDMI interfész ARC/eARC lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű TV hangzást élvezhessen kedvenc hangszóróival, míg egy pár LINE bemenet illeszkedik a meglévő Hi-Fi rendszeréhez, a 4 pólusú fejhallgató-kimenet pedig földelkülönített áramkörrel felsőkategóriás fejhallgató-hallgatást tesz lehetővé.

Az egyetlen csatlakozás az AI-303 és a TV között egy HDMI-kábel. Az ARC/eARC és a HDMI CEC támogatása, az AI-303 hangerőszabályozása és be-/kikapcsolása a TV távirányítójáról vezérelhető, miközben PCM 192/24 Hi-Res hangot vesz, mindaddig, amíg a TV támogatja a felbontást. Kis helyigényének köszönhetően az AI-303 TV-szekrényre szerelhető.

A digitális forrás stúdió mesterminőségű hangminőségének maximalizálása érdekében az AI-303 D/A átalakítója kétféle digitális szűrővel és x2Fs, x4Fs és x8Fs felkonverziós feldolgozással rendelkezik az általad kedvelt hangzás eléréséhez.

A digitális forrásokhoz való csatlakozások naprakészek. Az AI-303 HDMI-vel van ellátva TV-hez, USB-C-vel PC-hez/laptophoz és koaxiális/optikai csatlakozóval a hagyományos digitális zenelejátszókhoz, maximalizálva az egyes digitális források potenciálját a nagy teljesítményű D/A átalakítóval.

Bluetooth vevőegység az okostelefonnal való egyszerű vezeték nélküli csatlakozáshoz használható, és támogatja a nagy felbontású vezeték nélküli kodekeket, beleértve az LDAC, LHDC és Qualcomm aptX HD, valamint más szabványos Bluetooth kodekeket, mint például a Qualcomm aptX, AAC, és SBC. Az előlapon lévő LED-ek jelzik, hogy a kapcsolat létrejöttekor melyik kodek van bekapcsolva.

Az AI-303 emellett számos digitális eszközt is támogat, például okostelefont/tablettet és hordozható digitális audiolejátszót, amelyek támogatják az USB Audio 2.0-t, egy önálló USB-C porton keresztül, amely lehetővé teszi az eszközök automatikus észlelését, ha az eszköz USB-C-vel rendelkezik. A legtöbb Android-eszköz és a legújabb iPad Air/iPad Pro, amelyek USB-C-porttal rendelkeznek, egyetlen USB-C-kábellel is csatlakoztathatók további eszközök nélkül.

A fejhallgató-erősítő a Coupling Capacitor Less Circuit (CCLC) kialakítást alkalmazza, amely kiküszöböli a kondenzátorok által okozott negatív hatásokat, és nagy dimenziós fejhallgató-hallgatási környezetet biztosít elegendő alacsony frekvencia tartományban és jó válaszadásban, míg a hagyományos fejhallgató-erősítő kialakítása kimeneti fokozatot alkalmaz. A csatolás (vagy az egyenáramú jel eltávolítása) elkerülhetetlenül befolyásolja a hangot a kondenzátorok miatt, például hangváltozások, fáziskésések és alacsony frekvenciájú szintcsökkenések.

Az AI-303 támogatja az MQA teljes dekódolást, hogy élvezhesd a stúdió mesterminőségű hangzást bármilyen digitális bemenetről USB-C, HDMI, koaxiális és optikai bemenetek az MQA streamingből és MQA CD a CD-lejátszóról digitális kapcsolaton keresztül.

Különféle DAC módok SoC-vel

Az AI-303 dedikált SoC-vel rendelkezik a digitális feldolgozáshoz, és különféle digitális folyamatokat, köztük MQA dekódolást hajtanak végre az SoC-n. A stúdió mesterminőségű hangzáshoz az analóg konverzióhoz szükséges digitális szűrőket is a D/A konverter helyett a SoC dolgozza fel. A rövid késleltetésű és lassú gördülési karakterisztikával rendelkező FIR-szűrőn kívül egy természetes hangszín- és hangtér-visszaadhatóságú RDOT-szűrő az analógiás kiegészítési technológián alapuló A fluenciaelmélet felhasználása elérhető a digitális szűrőhöz, amely a hangzás kulcsának mondható. A fel-konverzióval kombinálva a hangárnyalatok finom különbségei a szűrők típusától függően változnak.

Továbbá, ha az RDOT szűrőt kikapcsolt UP konverter mellett választod ki, a D/A konverter NOS (non Over Sampling) D/A konverterként működik. NOS módban elnyomja az impulzusválasz miatti elő- és utóvisszhangot, és kiküszöböli az időtengely irányának ingadozásait, lehetővé téve a hű analóg konverziót a bemeneti hullámformára. Ez lehetővé teszi az analóg konverziót nagy pontossággal a bemeneti hullámformához.

Magas minőségű „ladder type” hangerő-szabályzó

A hagyományos hangerő-áramkörtől eltérően az AI-303 elülső hangerő-áramkörét úgy tervezték, hogy ne továbbítsa közvetlenül a zenei jelet. A hangerő gomb értékének leolvasásával az áramkör az értéket az áramköri lapon található rezisztív létra típusú csillapítóval reprodukálja, ezáltal a zenei jelet a legrövidebb úton továbbítja az erősítőnek, és megőrzi a jel tisztaságát. A rendszer csillapított hangerő mellett is alacsony torzítást és magas S/N értéket ér el, így a hangforrás eredeti tiszta hangja alacsony hangerő mellett is a hangminőség romlása nélkül szólal meg. Végül, de a legkevésbé, a bal és jobb csatorna szintkülönbsége (bandahiba) és a két csatorna közötti áthallás minimalizálva van.

 

 

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény 8 Ohm-on

25 + 25W

Teljesítmény 4 Ohm-on

50 + 50W

Frekvencia átvitel (Hz)

2-70000 Hz

S/N arány:

100 dB

THD

0.03 %

HDMI csatlakozók

USB bemenetek

Bemeneti csatlakozás

digitális koaxiális, digitális optikai, HDMI, RCA, USB

Fejhallgató kimenet

Méret

Tömeg

2.3 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TEAC AI-303 sztereó erősítő, usb dac fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz