Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Tangent AmpsterII BT sztereó erősítő

Zenéjét okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről közvetlenül az Ampster BT II erősítőre streamelheti vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül

 

Tangent AmpsterII BT sztereó erősítő magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 77 900 Ft.Current price is: 67 900 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: 2-3 nap
SKU:TangentAmpsterIIBT

Tangent AmpsterII BT sztereó erősítő

A Tangent díjnyertes Ampster BT Amplifier második generációja egy kicsi és kényelmes méretű erősítő, amely számos funkcióval rendelkezik különféle otthoni és kereskedelmi alkalmazásokhoz. Ha Tangent Ampster BT ll erősítőjét jó minőségű hangszórókkal, például Tangent Spectrum X4 vagy X5 hangszórókkal kombinálja, az eredmény lenyűgöző, optimális hangvisszaadás a rendszer méretéhez és árához képest.

Csatlakoztassa vezeték nélkül vagy vezetékesen

Zenéjét okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről közvetlenül az Ampster BT II erősítőre streamelheti vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül, vagy eszközét csatlakoztathatja AUX kábellel is,de digitális és analóg vonali bemenetek, egy mélysugárzó kimenet és egy USB töltőport is rendelkezésre áll.

Ébredjen Bluetooth-on, az erősítő több helyiséggel kompatibilis

A második generációs BT II-vel többé nem kell aggódnia az erősítő kikapcsolása miatt. Készenléti állapotba kerül, ha a zene leáll, miközben Bluetooth-on keresztül játszik le, és automatikusan felébred, amikor folytatja a lejátszást. Ezenkívül az Ampster BT II készenléti állapotból felébreszthető az AUX minijack bemenetről is, amely lehetővé teszi a legtöbb többszobás vagy hálózati rendszer csatlakoztatását. Adjon hozzá például egy Elipson WM hálózati lejátszót vagy más Wi-Fi-eszközt az AUX bemenethez – ekkor a Tangent Ampster BT II azonnal bekapcsol, amint elkezd dalokat játszani a hálózaton keresztül. Ne feledje, hogy az Ampsternek automatikusan készenléti állapotba kell lépnie, miközben a kiválasztott forrásra van állítva az ébresztés funkció használatához. Ha manuálisan ki van kapcsolva, akkor az ébresztés bluetooth-on vagy AUX-on nem aktív.

Az új Tangent Ampster BT ll könnyedén illeszkedik a Tangent új mini rendszerébe. A Tangent Tuner ll és CD ll kombinálásával teljes, kompakt méretű HI-FI rendszert élvezhet, kiváló hangminőséggel és teljesítménnyel. Mindegyik Ampster BT ll, Tuner ll és CD ll kisebb, mint egy A4-es papírlap szélessége, és csak 7 cm magas, így a rendszer csak 21 cm magas egymásra rakva! Így az egyes alkatrészek kis mérete kevesebb helyet foglal el a nappaliban, a konyhában – vagy bárhol, ahol élvezi a zenét.

Távirányító mindenkinek

A Tangent Ampster BT ll távirányítója a Tuner ll és a CD ll vezérlőket is működteti, így ha mindhárom komponens egymásra vagy külön-külön van elhelyezve, mindegyik távirányítóval az összes komponens vezérelhető. Vagy dönthet úgy, hogy csak egy távirányítót használ, és a másik két távirányítót elteszi! A második generációs Ampster BT másik hasznos funkciója az IR infravörös bemenet. Ez lehetővé teszi, hogy a Tangent Ampster BT II-t olyan helyre helyezze, ahol nem lehetséges a távirányítójával működtetni. Csak helyezze a mellékelt IR szemet olyan helyre, ahol a távirányító elérheti, majd csatlakoztassa a kábelt a hátsó panel külső infravörös bemenetéhez.

Főbb jellemzők:

  • Beépített Bluetooth 5.0 Aptx adapter
  • USB csatlakozó mobil eszköz töltésére 5V-1A
  • IR szenzor a fali, mennyezeti beépítéshez
  • Távvezérlő: van
Gyártók

Szín

Bluetooth®

Bluetooth 5.0, with aptX™

Bemeneti csatlakozás

1xRCA, 1xJack 3,5mm, 1xoptika

Frekvencia átvitel (Hz)

20 – 20.000

Aktív mélysugárzó kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

194 x 70 x 194

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tangent AmpsterII BT sztereó erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz