Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

System Audio LEGEND 60.2 SILVERBACK Aktív álló hangfal pár

  • 7.1-es házimozi kiépítésének a lehetősége a WISA vezeték nélküli technológiával
  • Opcionális Stereo Hub,
  • Akusztikai kalibráció, hangoptimalizálás letölthető RAM tweakekkel

 

System Audio LEGEND 60.2 SILVERBACK Aktív álló hangfal pár hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

2 899 990 Ft

A termék után 87 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:SystemAudiolegend6.2SILVERBACK

System Audio LEGEND 60.2 SILVERBACK Aktív álló hangfal pár

Nincs sok közös vonása egy normál hangsugárzóval. A 4 beépített erősítő 560 watt összteljesítménnyel és 17 Hz-es alsó frekvenciatartományával a maga módján árulkodik arról, hogy ez valami különleges.

A digitális jelfeldolgozás és a lenyűgöző akusztikai kivitelezés kombinációja lehetővé teszi, hogy az SA legend 60.2 silverback olyan kihívásoknak is megfeleljen, ahol a hagyományos hangsugárzók feladják.

Ezek az egyedülálló előnyök:

– Tapasztalja meg az összes hangszer hangját, még alacsony hangerőn is. A legtöbbünk számára ez a hallgatási idő 95%-át jelenti. Az adaptív basszusrendszer hatalmas hangszínpadot hoz létre, ahol még a legmélyebb basszusokat is hallja, miközben alacsony hangerőn hallgatja a zenéit. Ez egy fantasztikus élmény. A hagyományos hangsugárzók erre nem képesek, függetlenül az ártól vagy a márkától.

– Élvezze a természetes hangzást. Az SA legend 60.2 silverback a zene iránti tiszteletből készült. Nem ad hozzá és nem vesz el semmit a hangzásból. A speciálisan tervezett meghajtóegységek és jelfeldolgozók hihetetlenül zenei és természetes hangzásképet teremtenek.

– Élvezze a hangzás árnyalatait. Az SA legend 60.2 silverback passzív alkatrészek nélkül készült, amelyek a normál hangsugárzókban tönkreteszik a zenei árnyalatokat. Ehelyett digitális áramköröket talál, amelyek veszteség és korlátozások nélkül dolgozzák fel a hangot.

– Érezze a zene dinamikáját. A hangsugárzó belsejében lévő 4 erősítő nagy pontossággal működteti a könnyű és pontos meghajtóegységeket. Az előny egyértelmű: több energia a zenében. Ezenkívül az SA legend 60.2 silverback zárt basszusrendszerrel rendelkezik. Ez pontosabban és természetesebben szól, mint a régi bass reflex.

– Nagyszerű hangzás, bárhol is legyen. Nem kell egy bizonyos helyen ülnie ahhoz, hogy a legjobb hangzást hallja. A DXT akusztikus lencse a digitális jelfeldolgozással együtt hanggal borítja be az egész helységet.

Az SA legend 60.2 silverbacket úgy tervezték, hogy előerősítőjével, hálózati lejátszójával vagy integrált erősítőjének előerősített kimeneteivel működjön. A hangsugárzók automatikusan bekapcsolnak, amikor elindítja a zenét.

A hangsugárzók vezeték nélküli High End zenei rendszerré fejleszthetők

Nem lesz többé szüksége kábelekre, ha megvásárolja a Stereo Hubot az SA legend 60.2 silverback hangsugárzójához. Ez egy vezeték nélküli vezérlőegység, amely a legjobb vezeték nélküli hangtechnológiával csatlakoztatja audió eszközeit a silverback hangsugárzókhoz. Nem kell Wifi ahhoz, hogy vezeték nélküli silverback hangsugárzói legyenek. A Stereo Hubról itt olvashat. Üdvözöljük a digitális korban, ahol a felhasználóbarát megoldások végre találkoznak a nagyszerű hangzással.

SA legend 60.2 silverback felkészült a digitális vezeték nélküli házimozizásra

Az SA legend 60.2 silverback felkészült arra, hogy belépjen a vezeték nélküli digitális 7.1-es házimozi világába, ha Ön is úgy akarja. Ehhez csak annyi szükséges, hogy a hangszórót egy gombnyomással csatlakoztassa a házimoziban elfoglalt helyének megfelelően (hátsó hangszóró, center- vagy surround hangszóró stb.). Ilyen egyszerű módon akár 8 hangszóróval rendelkező vezeték nélküli mozit állíthat be. Más szóval, így nem veszítheti el a befektetését, ha házimozit szeretne. Arra építhet, amije már van.

Gyártók

Szín

,

Teljesítmény

560 Watt (4- way active)

Rendszer

Aktív, 4 utas bass reflex

Frekvencia átvitel (Hz)

17-25.000 Hz

Érzékenység

90 dB (2,83 V / 1 m)

Keresztváltó-frekvencia

2400

Impedancia

4-8 ohm

Magassugárzó átmérője

Legend DXT

Középsugárzó átmérője

1 x Legend 15/4

Mélysugárzó átmérője

4 x Legend 15/8

Bemeneti csatlakozás

balanced/unbalanced XLR

Kimeneti csatlakozás

Sub

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

20 x 118 x 33,5 cm

Súly

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„System Audio LEGEND 60.2 SILVERBACK Aktív álló hangfal pár” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz