Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

SMSL SA300 Asztali sztereó erősítő USB DAC és Bluetooth kapcsolattal (Kék)

Az SA300 egy 2 x 80 wattos integrált digitális erősítő USB digitális, Bluetooth vezetékmentes és RCA analóg bemenettel. Aktív mélysugárzó kimenet.

 

SMSL SA300 Asztali sztereó erősítő USB DAC és Bluetooth kapcsolattal (Kék) 1 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

75 900 Ft

A termék után 2 277 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:SMSL-SA300-BLUE

SMSL SA300 Asztali sztereó erősítő USB DAC és Bluetooth kapcsolattal (Kék)

Az SA300 egy digitális erősítő, amely mikro USB bemenettel és Bluetooth átvitellel rendelkezik.Bár kompakt formátumú, az SMSL SA300 erősítő meggyőző, 2 x 80W teljesítményt képes nyújtani 4 ohmos impedancia mellett.

INFINEON MA12070 ERŐSÍTŐ CHIP
Az SMSL SA300 az új német Infineon MA12070 erősítő chipet használja. Ez a 2 x 80 W teljesítményre képes 4Ω alatt is kihasználni a D osztályú architektúrát, amely akár 92% magas hatékonyságot is lehetővé tesz. Ez a chip tiszta, pontos és gazdag reprodukciót kínál.

BLUETOOTH ÁTVITEL
Az SMSL SA300 másik erős pontja a Bluetooth átvitel. Rendelkezik egy beépített Bluetooth chip-el, amely lehetővé teszi, hogy a zenét közvetlenül az okostelefonról vagy bármely más adóeszközről továbbítsa. A chip támogatja a Bluetooth 5.0 verziót és az aptX átviteli kodeket, lehetővé téve a közel CD minőségű jelátvitelt.

KAPCSOLÓDÁS
A csatlakozó oldalán az SA300 egyszerû és hatékony. Tartalmazza a Bluetooth és az analóg RCA sztereó bemenetet, valamint a Micro USB bemenetet. A kimeneten az erősítő hangsugárzó terminálokat és mélynyomó kimenetet kínál egy RCA csatlakozón keresztül. Minden csatlakozó (a Micro USB port kivételével) aranyozott a jobb vezetőképesség és a jó oxidációs ellenállás érdekében.

SZŰRŐK ÉS KIEGYENLÍTÉS
Az erősítő 8 előre definiált szűrőt tartalmaz, hogy a hang reprodukcióját a hallási és audio rendszerhez igazítsák. Lehetőség van a mély és a magas hang erősítésének beállítására is.

HANGERŐSZABÁLYOZÓ
Az SA300 elülső paneljén található gomb a hangerő beállításához. Ez közvetlenül kapcsolódik egy JRC NJW1194 chiphez, amely alacsony zajszintet és alacsony torzítást biztosít.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

2 x 80 Watt

Bluetooth®

Teljes harmonikus torzítás (%)

Bemeneti csatlakozás

1 x RCA

Mélysugárzó kimenet

1 db

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SMSL SA300 Asztali sztereó erősítő USB DAC és Bluetooth kapcsolattal (Kék)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz