Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Ruark Audio R410 vezeték nélküli all-in-one hangrendszer dió

A zene olyan egyetemes nyelv, amely átlépi a határokat, és összeköti a különböző kultúrákból és háttérből érkező embereket. Jó értelemben véve a zene képes arra, hogy boldoggá vagy szomorúvá tegyen minket. Mi a Ruarknál szeretjük a hangot és azt, ahogyan az érzéseket kelt bennünk, és szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a legjobb hangzás létfontosságú, ha az embereket közelebb akarjuk hozni a zene izgalmához és érzelmeihez. Az R410 feltűnő dizájnja magas elvárásokat támaszt, és mi fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy teljes mértékben teljesítse a hozzá fűzött reményeket, és fenséges teljesítményt nyújtson, amely közelebb hozza Önt a szeretett zenéhez.

 

Ruark Audio R410 vezeték nélküli all-in-one hangrendszer dió hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

559 990 Ft

A termék után 8 400 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 2-3 nap
SKU:R410-FW

Ruark Audio R410 vezeték nélküli all-in-one hangrendszer dió

Látványosnak született

Az R410 a részletekre fordított figyelmet és a hetvenes évek ihlette stílus modern átvételét tükrözi, így az R410 egy olyan termék, amelyet úgy terveztek, hogy látható legyen. A kézzel készített rácstól és a készülékháztól kezdve a precízen megformált alkatrészekig csak a legjobb minőségű anyagok kerültek felhasználásra.

Az R410 lenyűgöző esztétikáját tovább fokozza az anyag, amelyet a rácshoz és a házhoz választottunk. A szakszerűen összeillesztett és újra összeállított, fenntartható faanyagokból készült anyag nagyon hasonlít a lassan növő keményfákra, de a hozzáadott előnye, hogy valódi ökológiai referenciákkal rendelkezik.

Zeneélvezet a lételeme

Audió örökségünk azt jelenti, hogy értjük a hangfalak, az elektronika és a hangszórók tervezésének összetettségét, hogy olyan hangzást hozzunk létre, amely megérinti a lelkét. Az R410-ben aprólékosan hangoltuk a reflexházakat, hogy új NS+ mély-középsugárzó egységeinket elhelyezzük, és a díjnyertes MR1 hangszóróinkból származó magas hangszórókkal kombinálva az eredmény egy olyan könnyed teljesítmény, amely meghazudtolja az R410 méretét. A legújabb generációs digitális erősítéssel, audiofil minőségű alkatrészekkel és a legjobb hangfeldolgozási technológiákkal együtt az R410 olyan varázslatos teljesítményt hoz létre, amely közelebb hozza Önt a szeretett zenéhez.

Sokoldalú Hi-Res csatlakoztathatóság

Az R410 szívében egy nagy teljesítményű processzor található, amely képes a legmagasabb minőségű zenei fájlok támogatására. A Spotify és a TIDAL Connect beépített, de ha otthonról szereti a zenét, akkor az R410 médialejátszója lehetővé teszi, hogy gyorsan böngészhessen és streamelhessen zenét a hálózaton lévő más eszközökről. Ráadásul az R410 bemenetein keresztül könnyen csatlakoztatható és lemezjátszó, vagy CD-ket játszhat le egy CD-ROM meghajtó USB bemenetre történő csatlakoztatásával. Különösen a HDMI ARC/eARC csatlakoztathatóságnak köszönhetően az R410 kiváló hangrendszer a tévékészülékekhez, és teljes körű megoldást jelent minden szórakoztató igénye kielégítésére.

Beépített Apple AirPlay és Chromecast

A “bakelit” lemezektől a CD-ken át az MP3-ig egyértelmű, hogy a zenehallgatás módja fejlődött. Az R410-hez továbbra is csatlakoztathat és élvezheti a lemezjátszót vagy a CD-meghajtót, de az R410-et elsősorban streamelésre, az online elérhető csodálatos zenei szolgáltatások maximális kihasználására terveztük. Ezért nem maradhatott ki a megannyi zenei szolgáltatás mellett az AirPlay és Chromecast sem.

A beépített Apple AirPlay és Chromecast segítségével közvetlenül az R410-re streamelhet olyan alkalmazásokból, mint a BBC Sounds, Amazon Music, Deezer és Qobuz, a CD-nél jobb hangzással. Emellett könnyedén létrehozhat többszobás rendszert is, összekapcsolva az R410-et más AirPlay és Chromecast hangszórókkal. Az összes jövőbeli 100-as sorozatú modell is rendelkezik majd ezzel az együttműködési képességgel.

A vezérlés szépsége és egyszerűsége

A RotoDial vezérlőrendszerünk az R1 2006-os bevezetése óta a Ruark termékek jellegzetes része, de a 100-as sorozat esetében tetőtől talpig továbbfejlesztettük a kialakítását. Az R410-hez egy hozzá illő újratölthető távirányító is tartozik. A Bluetooth-kapcsolat azt jelenti, hogy nincs szükség a célzásra – és mint egy minőségi órát, ezt a tárgyat is szívesen fogja használni, hiszen annyira jól néz ki és jó érzés használni.

Gyönyörű látvány

Az R410 fejlett processzora lehetővé tette számunkra, hogy egy elegáns felhasználói felületet biztosítsunk, amely kezeli az alkalmazásokból és a vezérlőrendszerünkből érkező adatokat, és azonnal megjeleníti az interakciókat az R410 nagy felbontású színes kijelzőjén. A kijelző portré orientációja szándékosan azt a módot utánozza, ahogyan a legtöbb szolgáltatást okostelefonjainkon nézzük, így az R410 intuitívan használható, de ami a legfontosabb, a kijelző olyan interaktív elemet hoz az R410-be, amelyet kevés más rendszer kínál.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

120W RMS

Erősítő típusa

Class D

Hangszóró

2 × Ruark 20mm selyem dóm magassugárzó, 2 × Ruark 100mm NS+ mély/közép hangszóró

Internet rádió

TIDAL

Tidal Connect

Bluetooth®

5.1

Spotify Connect

AirPlay 2

Chromecast

HDMI 2.0

FM tuner

FM RDS (87.5-108MHz)

Bemeneti csatlakozás

HDMI, optika, RCA

Aktív mélysugárzó kimenet

Android, IOS vezérlés

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

560 × 150 × 290 mm

Tömeg

9.5 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ruark Audio R410 vezeték nélküli all-in-one hangrendszer dió” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz