Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Pro-Ject T1 BT analóg lemezjátszó + Ortofon OM5 hangszedő

A T1 LEMEZJÁTSZÓ BEÉPÍTETT MM PHONO FOKOZATTAL ÉS BLUETOOTH ADÓVAL KIEGÉSZÍTETT VÁLTOZATA.

Pro-ject T1 : Az audiofil belépő szintű lemezjátszók új generációja
A Pro-Ject Audio Systems T1 modellje a T-sorozat első tagja. Feladata, hogy megfizethető áron biztosítsa a belépést a magas hangzáshűségű készülékek világába. Gyártásához első osztályú anyagokat használunk, megjelenése esztétikus, értéket sugall, hangja eleven, életszerű, részletekben gazdag. A gondos fejlesztői munka eredményeként a széles tömegek számára is elérhető áron sikerült ragyogóan jó hangzásminőséget biztosítanunk.
A fényes fekete lakkozású, matt fehér, vagy dió kivitelben kapható, elegáns, CNC gépekkel megmunkált lemezjátszó váz nem tartalmaz műanyag szerkezeti elemeket, gyártásánál gondosan ügyeltünk arra, hogy ne legyenek benne üregek, így igen hatékonyan védi ki a készülékvázon belüli nemkívánatos rezgéseket.

 

pro-ject-partner-logo
Pro-Ject T1 BT analóg lemezjátszó + Ortofon OM5 hangszedő, hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Magyar nyelvű használati útmutató.

 

adatlap

189 900 Ft

A termék után 5 697 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:projectT1bt

Pro-Ject T1 BT analóg lemezjátszó + Ortofon OM5 hangszedő

A T1 LEMEZJÁTSZÓ BEÉPÍTETT MM PHONO FOKOZATTAL ÉS BLUETOOTH ADÓVAL KIEGÉSZÍTETT VÁLTOZATA.

A T1 modellben a motor egy szíj közvetítésével hajtja meg a lemeztányér alá szerelt alsó tányért, amelyet – a nagy szakmai elismerést kivívott Essential III lemez-játszókhoz hasonlóan- egy ultra nagy pontosságú, 0,001 mm-es tűréshatárral megmunkált, keményített acél tengelyű, bronz perselybe préselt csapággyal szereltünk fel.

A nagy körültekintéssel megválasztott motor és meghajtás eredményeként a T1 egyenletes, rezgésmentes alapokat biztosít a hangkar és a hangkarba szerelt hangszedő számára.

A T1 hangkarja a korábbi ProJect hangkarok alapján készült új fejlesztésű termék. Az egyenes, 8,6” effektív hosszúságú merev, egy darabból készült alumínium szerkezet a lehető legpontosabb működés érdekében alacsony súrlódású csapágyazást kapott. A letisztult és elegáns megjelenési képe mellett előnye a karral egybeépített hangszedő tartó papucs. Ezzel egy lehetséges vibrációforrást sikerült kiküszöbölnünk, a mérések is azt igazolták, hogy ez a szerkezet rezonanciaszegényebb, mint a leválasztható, vagy a karhoz ragasztott hangszedő tartó papuccsal szerelt hangkarok esetében mérhető.

A készüléket Ortofon OM5e elliptikus csiszolású tűvel szerelt mozgó mágneses hangszedővel szállítjuk: A hangszedő valódi hi-fi hangzást nyújt, mindenféle korlátozás nélkül.

A T1 lemezjátszó tartozéka az fél-szimmetrikus, különös gonddal árnyékolt, alacsony kapacitású, kifejezetten a Pro-Ject részére fejlesztett és gyártott, a kereskedelmi forgalomban nem is kapható összekötő kábel. Ugyancsak a lemezjátszó tartozéka a kiegészítő védelmet nyújtó porvédő fedél, valamint a lemezeket kímélő, a lemeztányérra helyezhető filc rátétlemez is.

A T1 egy új, megfizethető árú gyöngyszem az igényes, természethű hangzást biztosító lemezjátszók piacán. Ez a készülék még Európában, gondos kézi munkával készül egy több évtizedes múltra visszatekintő és tapasztalt gyártó üzemében. Igazi Hi-Fi lemezjátszóról van szó, amely megjelenési képében és hangzásában jól állja a versenyt a versenytársak többe kerülő modelljeivel.

Audiofil kivitel. Nincs benne műanyag. Csak a jó hangzás.

Gyártók

Szín

, ,

Meghajtás típusa

Szíjhajtás

Jel / Zaj viszony (dB)

Hangszedő típusa

Sebesség váltás

33, 45 ford/perc (kézi sebességváltás)

Kar

8,6”-os alumínium

Phono előerősítő (riaa korrektor)

Kimeneti csatlakozás

RCA

Lemeztányér

8 mm vastag, nehéz homokfúvott üveg tányér filc rátéttel

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

415 x 100 x 335 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pro-Ject T1 BT analóg lemezjátszó + Ortofon OM5 hangszedő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz