Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Marantz PM8006 sztereó erősítő

A Marantz PM8006 tiszta analóg integrált erősítőként lett tervezve, mely 70 W teljesítményt nyújt csatornánként, így a hangsugárzók széles választékát könnyedén meghajtja. A Marantz elkötelezettségének megerősítése érdekében, hogy támogassa a zene szerelmeseit, a készülék rendelkezik az új Marantz tervezésű mozgó mágneses phono szakasszal, melynek célja, hogy a kedvenc lemezeiről a legkisebb zajjal a legtisztább jeleket biztosítsa.

 

Marantz PM8006 sztereó erősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Magyar nyelvű használati útmutató

 

adatlap

569 990 Ft

A termék után 17 100 hűségpontot kapsz!

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:pm8006

Marantz PM8006 sztereó erősítő. 

A PM8006 tiszta analóg integrált erősítőként lett tervezve, mely 70 W teljesítményt nyújt csatornánként, így a hangsugárzók széles választékát könnyedén meghajtja. A Marantz elkötelezettségének megerősítése érdekében, hogy támogassa a zene szerelmeseit, a készülék rendelkezik az új Marantz tervezésű mozgó mágneses phono szakasszal, melynek célja, hogy a kedvenc lemezeiről a legkisebb zajjal a legtisztább jeleket biztosítsa.

A Marantz Music Phono EQ áramkör egyike a legfejlettebbeknek, szükségtelenné téve azt, hogy a vásárló megfontolja az erősítő frissítését egy külső phono előerősítővel: a PM8006-ban debütáltak a Marantz Hyper-Dynamic Amplifier modulok JFET-ekkel (Csatlakozó kapu erőtér-hatású tranzisztorok) a bemeneti fázisban, növelve az impedanciát, így a jelátvitel egyszerűsíthető a csatoló kondenzátorok eltávolításával. A kétfokozatú erősítés a hangszedő által létrehozott apró jelszinteket minimális torzítással kezeli.

Gyártók

Szín

,

Teljesítmény

2 x 70 Watt / 8 ohm RMS

Hangsugárzó csatlakozók száma

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz-100 kHz

Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt)

220 / 0.2

Transzformátor tipusa

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

Bemeneti csatlakozás

6 analóg, Phono MM, Pre Out,

USB D/A konverter

Aktív mélysugárzó kimenet

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

440 x 128 x 379

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marantz PM8006 sztereó erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz