Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Loewe Iconic i.65 OLED 4K 65″ TV Clay White

A beépített 3.1-es soundbar három előlapi hangszóróval és két beépített mélynyomóval szobatöltő és természetes hangélményt nyújt – beleértve a Dolby Virtual Atmos, a DTS X, a Play-Fi, a WDAL 2.0 és az AVR-kapcsolatokon keresztüli Multiroom hangzást.

 

Loewe Iconic i.65 OLED 4K 65″ TV Clay White hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP VIDEÓ

3 640 900 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:Loeweiconic i.65feher

Loewe Iconic i.65 OLED 4K 65″ TV Clay White

A Loewe iconic i.65 és iconic i.55 televíziókészülékek gyárilag tökéletes színvisszaadásra vannak kalibrálva, így már a bekapcsolás pillanatától kezdve természetes, harmonikus képminőséget élvezhet. A HLG, a HDR10 és a Dolby VisionTM nagy kontrasztú képeket és lenyűgöző, végtelen széles színspektrumot biztosít.

A két alvázváltozatot, az SL5-öt és az SL7-et a Loewe németországi központjában fejlesztik és gyártják, ami kivételes tartósságot, javíthatóságot és ezáltal nagyfokú fenntarthatóságot garantál. A Loewe ikonikus SL7 változata sokoldalú, technikailag tökéletesített funkcióinak köszönhetően okos tévéprofiként mutatkozik be. Másodpercek alatt közvetlenül elérheti az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix vagy az Amazon Prime, a YouTube vagy akár a médiatárakat. Legyen szó tévénézésről, lekérhető videókról, médiatárakban való böngészésről, zenehallgatásról, internetezésről vagy online streaming szolgáltatásokról – egyszerűen Ön határozza meg a szórakoztató programját.

A beépített 3.1-es soundbar három előlapi hangszóróval és két beépített mélynyomóval szobatöltő és természetes hangélményt nyújt – beleértve a Dolby Virtual Atmos, a DTS X, a Play-Fi, a WDAL 2.0 és az AVR-kapcsolatokon keresztüli Multiroom hangzást.

 

 

Messze több, mint egy átlagos televízió, minden, csak nem szabványos: a Loewe ikonikus TV audio set-up megoldása, amelyet a Loewe központjában lévő német formatervező kovácsműhelyben nagy odafigyeléssel fejlesztettek ki, és a hagyományos német mérnöki munka szerint gyártanak, szoborszerű kialakításával nyűgöz le. A Loewe ikonic a Loewe-ra jellemző 360 fokos, lendületes, elegáns formanyelvének köszönhetően a Loewe központi elemként művészi és galériaszerű élettérré finomítja és tökéletesíti a nappalit.

A Syno-Stone-ból, egy kőszerű, tartós, szilárd, nem porózus felületű anyagból készült televízió és a soundbar egy olyan technológiai és dizájn-ikonná olvad össze, amelyet szándékosan a modern szobrászati művészet ihletett. A Syno-Stone egy szilárd ásványi anyag, amely nem porózus felületének köszönhetően tartós és rendkívül higiénikus. A tapasztalt kézműves munkával készült belső anyag készen áll arra, hogy túlélje a rövid életű design trendeket és az idő múlását is. Mert a bonyolult gyártási folyamat és a kiváló minőségű Syno-Stone kombinációja biztosítja minden egyes gondosan megmunkált egyedi darab legmagasabb minőségét. Ugyanakkor a bonyolult gyártási folyamat a Loewe ikonikus darabszámát kis darabszámra korlátozza – ideális a különleges dolgok szerelmeseinek.

Gyártók

Szín

Képernyő átlója

65" / 165 cm

Ultra HD felbontás

3840 x 2160 pixel

Megjelenítési technológia

OLED (WRGB Pixel)

Kép

HDR (HLG / HDR10 / Dolby Vision™) / WCG

Csatlakozók

HDMI, WLAN, LAN, Bluetooth

Digitális audió kimenet

Mini TOSLINK / ARC / eARC

USB bemenetek

HDMI 2.1

4 x HDMI 2.1

Multimédia

YouTube / Amazon prime video / Netflix / Disney+

Hang

3.1 Integrated active soundbar 360 watt teljesítmény

Digitális TV vétel

DVB-T2/C/S2 HD / Multi ATV / Unicable

Lejátszási formátumok

Hangformátum

Dolby Audio / Dolby Digital / Dolby Digital Plus / Dolby Atmos / DTS HD

Távirányító

Bluetooth, infra

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

152,3 x 113,7 x 31,8 (floor stand)

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Loewe Iconic i.65 OLED 4K 65″ TV Clay White” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz