Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Linn Radikal Machined High End motor vezérlő és tápegység

  • Hiperpontos fordulatszám szabályozás
  • Tartozék Dc motor
  • Digitális vezérlés és a precíziós motor technológia

 

Linn Radikal Machined High End motor vezérlő és tápegység hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

2 309 990 Ft3 529 990 Ft

A termék után 105 900 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:LINNRADIKALMACHINED

Linn Radikal Machined High End motor vezérlő és tápegység

A bővös a szám 33,333333
Az új referencia tápegység és motor vezérlő hiperpontossággal állítja be a motor fordulat számát 33 1/3, vagy 45 értékre.
A digitális vezérlés és a precíziós motor technológia garantálja a maximális zenei élvezetet tökéletes tonalitással. A mechanika, és az elektronika harmonikus együttműködése teszi kivételessé a Linn Radikal DC külső tápegység és motorvezérlőt.

Az új Radikal kulcs eleme a továbbfejlesztett tápegység, amely gyakorlatilag zajmentes. A méret csökkentés és a modern új alkatrészek minden idők legalacsonyabb zajszintjét garantálja. A tápvonal tiszta erőt ad a motornak, ami által az Urika lemezjátszó előerősítő bemutatója is új szintre lép.

A Radikal által előállított motorvezérlő egyenfeszültség mentes az elektromágneses interferenciáktól, ami kulcsfontosságú a torzítás csökkentésében. Hogy a mechanikus rezonancia által okozott torzítások is csökkenjenek, áttervezték a motor leválasztás módját, így az kevesebb rezgést ad át az alváznak. A motoron belül lévő elektronika is kisebb méretű, alacsony zajú alkatrészeket tartalmaz, így csendesebb, mint valaha.

Az új Linn Radikal DC külső tápegység és motorvezérlő kétféle kivitelben és kétféle színben rendelheti. A választható színek a fekete és ezüst, a kivitel pedig a Machined választása esetén a Klimax rendszerekhez, a Standard választása esetén pedig az Akurate rendszerekhez illeszkedik.

Gyártók

Típus

,

Kimeneti csatlakozás

Fordulatszám jeladónak, Motor vezérléshez, Phono előerősítő számára

Szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linn Radikal Machined High End motor vezérlő és tápegység” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz