Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Kef LS50 Wireless II aktív hangfal

Az LS-50 Meta aktív változata Metamaterial technológiával, valamint digitális adatfolyam kezeléssel és hálózati csatolóval kiegészítve. 40 Hz – 47 kHz frekvencia átvitel, 108 dB legnagyobb hangnyomás. Uni-Q hangszóró 25 mm magassugárzó + 130 mm mélyközép sugárzó. Teljesítmény 2 x 280 W (mélyközép sugárzó) + 2 x 100 W (magassugárzó). Bemenetek: WiFI, Ethernet, Bluetooth 4.2, Ethernet, AirPlay 2, Google Chromecast, ROON ready, HDMI eARC, Optikai, Digitális koax, 3.5 mm jack. Kimenet: RCS mélysugárzó. 24 bit/384 kHz (hálózati forrás), 24 bit/192 kHz (digitális koax, HDMI), 24 bit/96 kHz (optikai). iOS és Android alkalmazás, akusztikai korrekció lehetősége. Méretek: 305 x 200 x 311 mm, súly: 20.1kg (szett)

 

Kef LS50 Wireless II aktív hangfal magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

 

1 199 900 Ft

A termék után 35 997 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:ls50wireless2

Kef LS50 Wireless II aktív hangfal

Az LS50 Meta a 2011-es megjelenése óta klasszikussá vált LS50 utódja lesz, míg az LS50 Wireless II – mint ahogy az a nevéből is egyértelműen látható – a 2017-ben megjelent díjnyertes LS50 Wirelesst fogja leváltani.

Mindkét hangsugárzó a KEF legújabb Metamaterial Absorbtion (MAT) hangelnyelő technológiájával készült. A forradalmi fejlesztésnek köszönhetően az új hangsugárzók hallhatóan tisztább, pontosabb és még valóságosabb hangra képesek. Azok a részletek, melyek elődeiknél eddig csak amolyan sugallatként voltak jelen, az LS 50 Collection hangsugárzóknál most már tisztán hallhatóak lesznek.

A MAT lényegében egy körkörös műanyag szerkezet, amit a magassugárzó mögött helyeztek el, hogy elnyelje a tölcsérek hátulján keletkező zavaró hangokat. Erről a labirintusszerű csatornák gondoskodnak, melyek alakja és mérete is eltér egymástól, így mindegyik más frekvenciatartomány elnyeléséért felelős. A KEF által végzett mérések szerint a MAT a nem kívánt hangok akár 99%-ának a kiiktatására is képes, míg ezzel szemben a hagyományos megoldások csupán 60%-os hatékonyságúak.

A KEF 12. generációs Uni-Q meghajtójában a MAT a legnagyobb újítás, de azért új tölcsérnyak vezérlést és továbbfejlesztett motorrendszert is kapott, melyek még tovább csökkentik a hangszínezést és torzítást.

A legendás LS50-től átvették a rugalmas basszusnyílást az alacsony diffrakciójú ívelt peremmel, és a visszafogott rétegcsillapítású merev keresztmerevítést. Az új hangsugárzók külseje sem tér el nagyban elődeikétől, főleg a hátsó paneleken végeztek finomhangolásokat.

Az új hangsugárzókhoz új padlóállvánnyal is készültek, melyhez biztonságosan rögzíthető mindkét új modell. A kialakítása mellett a színválaszték is tökéletesen passzol az LS50 Collection-höz.

És ha már színválaszték, mindkét hangsugárzó karbon fekete, titánszürke és tört fehér színben lesz elérhető. Ugyanakkor mindkét modellnél elérhető lesz egy speciális színverzió is, ami az LS50 Meta esetén a királykék, az LS50 Wireless II-nél pedig a bíborvörös.

Az LS50 Wireless II ereje a fejlett digitális jelfeldolgozásban és 380 W erősítésben rejlik. Egy új 100 wattos A/B osztályú erősítő hajtja a magassugárzót, míg egy 280 wattos D osztályú erősítő pedig a mélyközép sugárzóról gondoskodik. A két hangsugárzó között ráadásul most már nem kell kábeles kapcsolat, mivel azok akár wifin is képesek egymással kommunikálni, igaz ebben az esetben a 24 Bit / 384 kHz helyett csak 24 Bit / 192 kHz felbontást kapunk.

Az új hangsugárzóhoz új applikációval is készültek, mely a KEF Connect elnevezést kapta, és segítségével a környezethez lehet állítani a hangot, vezérelni lehet a hangrendszert és a forrásokat is. Ezekből ráadásul akad bőven: Tidal, Amazon Music, Qobuz, Deezer, Internet Radio és Spotify Connect. A rendszer támogatja a 24 Bit / 384 kHZ felbontást, valamint az MQA-t és DSD256-ot. A multi-room csatlakozási lehetőségeket az Airplay 2 és Chromecast biztosítják, melyek mellett az LS50 Wireless II még Roon Ready is. Mindezeket hivatott kiegészíteni a Bluetooth csatlakozási lehetőség és a vezetékes opciók, melyek a HDMI eARC, az optikai, a koax digitális és az RCA csatlakozások.

 

 

Kef LS50 Wireless II aktív hangfalhoz tartozó gyári állvány

Gyártók

Szín

, , ,

Teljesítmény

2 x 280 W (mélyközép sugárzó) + 2 x 100 W

Frekvencia átvitel (Hz)

40 Hz – 47 kH

Rendszer

Aktív kétutas bass reflex

Audio felbontás

24 bit/384 kHz (hálózati forrás), 24 bit/192 kHz (digitális koax, HDMI), 24 bit/96 kHz (optikai)

Bluetooth®

Bluetooth 4.2

Vezetéknélküli kapcsolatok

Bemeneti csatlakozás

HDMI eARC, Optikai, Digitális koax, 3.5 mm jack

Aktív mélysugárzó kimenet

Magassugárzó átmérője

1 x 25 mm (1in.) alumínium dóm

Mélysugárzó átmérője

1 x 130 mm magnézium / alumínium

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

305 x 200 x 311 mm

Súly

Android, IOS vezérlés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kef LS50 Wireless II aktív hangfal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz