Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

JVC DLA-NZ9 8K HDR Lézer high-end házimozi projektor

JVC DLA-NZ9 8K HDR Lézer high-end házimozi projektor a világ első olyan házimozi projektora, amely 8K/60p, 4K/120p bemenettel rendelkezik. Az új 8K/e-shiftX szabadalmaztatott technológiával van felszerelve a 8K-minőségű képek reprodukálásához. A projektort három natív 4K D-ILA chip, kiváló minőségű 100 mm-es üveglencse és 3000 lumenes ultra-nagy fényerő hajtja. A BLU-Escent lézerdiódás fényforrás szintén hozzájárul a valósághoz közeli képek kivetítéséhez. A projektor kompatibilis a legújabb HDR10+ technológiával, így iparágvezető HDR-teljesítménnyel büszkélkedhet. 8K, lézer és HDR – ezek a kulcsszavak jellemzik a JVC DLA-NZ9 projektorát.

 

JVC DLA-NZ9 8K HDR Lézer high-end házimozi projektor hivatalos 3 év magyarországi garanciával rendelkezik.

 

Adatlap Használati

11 100 000 Ft

A termék után 333 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:jvcdlanz9

JVC DLA-NZ9 8K HDR Lézer high-end házimozi projektor

A világ első otthoni projektora, amely képes 8K60p/4K120p jelek fogadására:

Ezek a projektorok a legújabb technológiával kifejlesztett LSI-ket alkalmaznak a hatalmas mennyiségű 8K bemeneti adat feldolgozására, valamint egy felfelé konvertert, amely bármely forrást nagy felbontású 8K felbontásra hoz fel. Ennek eredményeképpen szebb és valósághűbb, kontrasztokkal és valósághűséggel teli videóképek élvezhetőek a forrástól függetlenül, a video-streamingtől a 4K UHD-BD videókig.

 

4K120p bemenet ideális az alacsony késleltetési módhoz:

 

 

Mivel ezek a projektorok 4K120p bemenettel rendelkeznek, a jelkésleltetés elenyészően kicsi, így hatékony a nagy képkocka sebességű játéktartalmak nagy képernyőkön történő megjelenítésekor. Mi több, az alacsony késleltetési mód csökkenti a késleltetést a PC-jelek és a játékok megjelenítésénél, és javítja a felhasználók gyors műveleteire való reagálást.

 

 

 

A HDR10+ támogatás lehetővé teszi a két dinamikus tónusleképezés közül:

 

Ha a HDR-tartalmak gazdag videoinformációinak, köztük a kibővített fényerősségtartománynak, a BT.2020 széles színskálának és a 10 bites gradációnak a megjelenítésére van szükség, bízzon az új D-ILA projektorok egyikében. Az új modellek támogatják az összes HDR-formátumot, beleértve a HDR10-et a Blu-ray és a streaming számára, a HLG-t a műsorszóráshoz, valamint a legújabb HDR10+ jelformátumot a dinamikus metaadatokkal való kompatibilitással. A JVC projektorok kompatibilisek a HDR10+ és a Frame Adapt HDR két dinamikus tónusleképezésével. A HDR10+ tartalmazza a gyártó egyes jelenetekre vonatkozó szándékainak metaadatait, a Frame Adapt HDR pedig egy eredeti algoritmus segítségével azonnal elemzi a HDR10 tartalmak csúcsfényerejét. Biztosítva, hogy bármilyen HDR-tartalmat optimális képminőségben nézhessen.

Teljesen üvegből készült lencse a 8K-kép összes adatának megjelenítéséhez:

 

 

100 mm-es, 18 elemes, 16 csoportos, teljesen alumínium lencsehordóval ellátott, teljesen üvegből készült lencsével van felszerelve. A nagy felbontású 8K-képek képernyő minden sarkába történő kivetítése érdekében a projektor öt ED-lencsét tartalmaz, amelyek az R/G/B-törésmutató különbségeire kalibrálva csökkentik a kromatikus aberrációt és a színkoszolást, amikor a lencseváltás beindul, így a 4K- vagy 8K-felbontású vetítés pontos reprodukcióját biztosítja.

 

 

Ultra-nagy kontrasztú optika 4K D-ILA eszközzel:

A nagy felbontású képvetítés a készüléktől és az optikai rendszertől függ. A továbbfejlesztett 0,69 hüvelykes 4K D-ILA készülék megduplázta a szükséges sebességet, hogy a képeket 120 Hz-ről 240 Hz-egyenértékre lehessen megjeleníteni. A DLANZ9 és az NZ8 készülékekben található új, ultra-magas kontrasztú optika hozzájárul a 3000 lumen* optikai fényerő eléréséhez, és az új optika drámaian javította a képminőséget azáltal, hogy alaposan elnyomja a felesleges fény visszaáramlását a vetítővászonra.

*A DLA-NZ9 fényereje 3000 lumen, az NZ8-é pedig 2500 lumen.

 

Megbízhatósági szempontból bevált BLU-Escent lézerdióda a kivételes fényerő és hosszú élettartam érdekében:

 

 

A projektorok fényforrása a legújabb kék BLU-Escent lézerdióda, amely a JVC projektorokban is megtalálható. A BLUEscent technológiát a házimozi projektoroknál alkalmazták a kivételes fényerő és a 20 000 órás élettartam* elérése érdekében. A lézerdióda lehetővé teszi a fényerő dinamikus szabályozását az emberi érzékeléshez közelebb álló képek reprodukálása érdekében. A legújabb BLU-Escent csomag és a D-ILA eszköz kombinálásával részletes, sima, erőteljes videókifejezés érhető el.

 

 

Újonnan kifejlesztett 8K/e-shiftX technológia a 8K felbontás eléréséhez:

 

Jelentős előrelépés történt a szabadalmaztatott 8K/e-shift technológiánkban – amely egyesíti az “e-shift” nagy felbontású kijelzőtechnológiát, amely megduplázza a felbontást a pixel 0,5 pixeles eltolásával, és a 0,69 hüvelykes natív 4K D-ILA eszközt. Az eltolás iránya a hagyományos két átlós irányról négy irányra nőt – felfelé, lefelé, balra és jobbra, hogy a 8K jelinformáció teljes egészében megjeleníthető legyen.
Az eredmény 8K felbontás, amely fokozza a háromdimenziós érzetet és az elmélyülést.

 

 

Gyártók

Szín

Konstrukció

3 chippes 4K D-ILA

Kijelző felbontása

E-Shifttel: 8192 x 4320, 4096 x 2160 x 3

Lencse

teljes üveg, motoros lencse (zoo, és fókusz) 1.47-2.99:1 (2x zoom)

Képernyő eltolás

motoros optikai shift +/- 80% függőleges és +/- 34% vízszintes

Képernyő mérete

(152 cm – 508 cm, 60" – 200" átmérő

Dinamikus kontraszt arány

végtelen :1 (natív: 100.000 :1)

Lámpa

BLU-Escent Laser Diode, Lézer fényforrás – 20 000 óra élettartam

Fényerő

3000 ANSI lumen

Zajszint

24 dB

Bemeneti csatlakozás

(HDMI :48 Gbps), 2 x HDMI, RS232, LAN, 3D Mini DIN

Kimeneti csatlakozás

12V Trigger kimenet vetítővászon vezérléséhez

3D kompatibilitás

Frame Packing, Side-by-Side, Top & Bottom, Külön megvásárolható 3D szemüveggel

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

500 x 234 x 528

Súly

Egyéb

8K/e-shiftX, Wide Colour Gamut (DCI cover)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JVC DLA-NZ9 8K HDR Lézer high-end házimozi projektor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz