Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

JVC DLA-NP5B Natív 4K, HDR házimozi projektor fekete

A JVC DLA-NP5B D-ILA házimozi projektor 4K120p bemenettel rendelkezik a teljes 4K felbontású (4096 x 2160 pixel) képek reprodukálásához. A 4K120p bemenet az alacsony késleltetésű üzemmóddal kombinálva játékhoz is ideálisvá teszi a projektort. A projektort három 0,69 hüvelykes natív 4K D-ILA eszköz és 17 elemes, 15 csoportos, 65 mm átmérőjű, teljesen üvegből készült lencse hajtja meg, hogy a nagy felbontású képeket a képernyő minden sarkába élesen vetítse, akár 1900 lumen fényerővel. A projektor kompatibilis a legújabb HDR10+, HLG és Frame Adapt HDR Theater optimalizálóval, így a projektor az iparág vezető HDR-teljesítményének bemutatására készült. JVC vetítői a legjobb alternatívák jelenleg a piacon!

 

JVC DLA-NP5B Natív 4K, HDR házimozi projektor fekete hivatalos 3 év magyarországi garanciával rendelkezik.

 

Adatlap Használati

Original price was: 2 799 990 Ft.Current price is: 2 499 990 Ft.

A termék után 75 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:jvcdlanp5b

JVC DLA-NP5B Natív 4K, HDR házimozi projektor fekete

4K natív felbontás
Kifinomult 0,69″ natív 4K D-ILA eszközzel és újonnan kifejlesztett digitális LSI vezérlő-vel a natív 4K felbontáshoz.

A dedikált meghajtó LSI-t is továbbfejlesztettek, amely egyszerre hajtja meg mindhárom (R/G/B) natív 4K D-ILA eszközt nagy sebességgel, amely 120 kép/mp et jelent. Ennek eredményeképpen az új eszköz és az új meghajtó LSI kombinációjával pontos és egyenletes képvetítés érhető el, amely egyedülállóan natív 4K.

Frame Adapt HDR funkció

A Frame Adapt HDR funkció* lehetővé teszi bármilyen HDR10 tartalom dinamikus és nagy felbontású lejátszását!

A HDR-tartalmak színbeállítása változó, egyes HDR-tartalmak a világos, mások a sötét oldalra vannak beállítva. A JVC eredeti algoritmusát használva a Frame Adapt HDR funkció azonnal elemzi a HDR10 tartalmak csúcsfényerejét képkockánként, és valós időben beállítja a kivetítőt az optimális dinamikatartományra. Mi több, a gamma-feldolgozás pontossága a gradáció teljesítményének drámai javulása, 12 bitesről 18 bitesre.

Mindezek a fejlesztések segítenek a sötétebb jelenetekben mélyebb feketéket, a világosabb jelenetekben pedig magasabb csúcsértékeket kihozni a színek elvesztése nélkül. A képeket olyan sima gradációkkal adja vissza, amelyek közelebb állnak az emberi szem által látott valósághoz. (*a firmware 3.10-es és újabb verziójától)

A képen az 1. jelenet egy sötét jelenetet, a 2. jelenet egy világos jelenetet, a 3. jelenet pedig a világos és a sötét kombinációját ábrázolja.

 

 

Kiváló minőségű, teljesen üvegből készült lencse.

 

 

 

 

A DLA-NP5B modell 17 elemű, 15 csoportos, 65 mm átmérőjű, teljesen üvegből készült lencsével rendelkeznek, amely a képernyő minden sarkába teljesen fókuszált 4K natív felbontást vetít.

 

 

 

A HDR10+ támogatás lehetővé teszi a választást két dinamikus
tónus leképezésre.

 

Ha a HDR-tartalmak gazdag videoinformációinak, köztük a kibővített fényerősség tartománynak, a BT.2020 széles színskálának és a 10 bites színátmeneteknek a megjelenítésére van szükség, bízzon az új D-ILA projektorok egyikében. Az új modellek támogatják az összes HDR-formátumot, beleértve a HDR10-et a Blu-ray és a streaming számára, a HLG-t a műsorszóráshoz, valamint a legújabb HDR10+ jelformátumot a dinamikus metaadatokkal való kompatibilitással.

A JVC projektorok kompatibilisek a HDR10+ és a Frame Adapt HDR két dinamikus tónusleképezésével. A HDR10+ tartalmazza a gyártó egyes jelenetekre vonatkozó szándékainak metaadatait, a Frame Adapt HDR pedig egy eredeti algoritmus segítségével azonnal elemzi a HDR10 tartalmak csúcsfényerejét. Biztosítva, hogy bármilyen HDR-tartalmat optimális képminőségben nézhessen.

 

4K120p bemenet ideális az alacsony késleltetési módhoz:

 

 

Mivel ezek a projektorok 4K120p bemenettel rendelkeznek, a jelkésleltetés elenyészően kicsi, így hatékony a nagy képkocka sebességű játéktartalmak nagy képernyőkön történő megjelenítésekor. Mi több, az alacsony késleltetési mód csökkenti a késleltetést a PC-jelek és a játékok megjelenítésénél, és javítja a felhasználók gyors műveleteire való reagálást.

 

 

Tömeg14 kg
Gyártók

Konstrukció

3 chippes 4K D-ILA

Kijelző felbontása

4096 x 2160 x 3

Lencse

teljes üveg, motoros lencse (zoom és fókusz) 1.4 -2.8: 1 (2x zoom)

Képernyő eltolás

motoros optikai shift +/- 80% függőleges és +/- 34% vízszintes

Képernyő mérete

(152 cm – 508 cm, 60" – 200" átmérő

Dinamikus kontraszt arány

400 000:1

Lámpa

NSH 265 W – akár 4500 óra csökkentett módban

Fényerő

1900 ANSI lumen

Zajszint

26dB (eco)

Bemeneti csatlakozás

2 x HDMI, RS232, LAN, 3D Mini DIN

Kimeneti csatlakozás

12V Trigger kimenet vetítővászon vezérléséhez

3D kompatibilitás

Frame Packing, Side-by-Side, Top & Bottom, Külön megvásárolható 3D szemüveggel

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

500 x 234 x 495

Súly

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„JVC DLA-NP5B Natív 4K, HDR házimozi projektor fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz