Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(3)

IsoTek Rendszerfinomító, bejárató CD

A CD lemezen lévő jeleket kimondottan az audió rendszerek beégetésére, lemágnesezésre kifejlesztett algoritmus alapján állították össze. Segítségükkel csökkenthető a rendszerek bejáratási ideje. A vadonatúj termékek bejáratására, illetve egy régóta üzemelő rendszer felfrissítésére, finomítására egyaránt eredményesen alkalmazható.

 

ISOTEK KATALÓGUS

12 900 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:unas_704122

IsoTek Rendszerfinomító, bejárató CD lemezen lévő jeleket kimondottan az audió rendszerek beégetésére, lemágnesezésre kifejlesztett algoritmus alapján állították össze. Segítségükkel csökkenthető a rendszerek bejáratási ideje. A vadonatúj termékek bejáratására, illetve egy régóta üzemelő rendszer felfrissítésére, finomítására egyaránt eredményesen alkalmazható.
isotek-rendszerfinomito-bejarato-cd

Gyártók

1. sáv

A teljes audió rendszer bejáratása, lemágnesezése (30 perc)

2. sáv

Hetente a rendszerünk javítása, lemágnesezése (5 perc)

3. sáv

Phono egység bejáratása, lemágnesezése. (15 perc) Vigyázat! Alkalmazásakor a CD játszónk kimenete és a Phono egység bemenete közé egy passzív, inverz RIAA hálózat beiktatása szükséges !!!

4. sáv

Nagy felbontású, zene szerver alapú audió rendszerhez bejárató, lemágnesező adatsáv (17,5 perc) A sáv olvasásához számítógép szükséges. (FLAC formátum)

IsoTek Rendszerfinomító, bejárató CD termékről 3 értékelés

  Sándor
  2022-02-07
  Tényleg kisimítja a hangokat. A magas és középhangok kristály tisztán szólnak.
  Vezendi András
  2021-07-05
  Nem vagyok audiófilllll… De azért hallom, hogy szebben durúzsol a rendszerem DENON AVC-X4700H + DALI Oberon 7 5.1 szett.
  Zoltán
  2020-10-07
  Hasznos termék.Még laikus fül számára is hallható javulást idéz elő.Ajánlom.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz