Megrendelésre

Inakustik Referenz LS-204 Micro AIR hangfalkábel 2 x 3m BFA

Inakustik
Az Inakustik új Micro AIR kábelei kiemelkednek az átlag tömegből, először is a hangjukkal természetesen, de sokkal inkább azzal a nagyon jó tulajdonságukkal, hogy szinte bármilyen rendszerbe könnyedén integrálható az “elfogadó”, semmilyen irányba sem húzó a hangképük.

 

KATALÓGUS

249 990 Ft

A termék után 7 500 hűségpontot kapsz!

Leírás

Inakustik Referenz LS-204 Micro AIR hangfalkábel 2 x 3m BFA

Micro AIR technológia

Mint a már legendás AIR Helix kábeleknél is, a levegő a szigetelés koncepciójának központi eleme az új Reference Micro AIR technológiában. Az alacsony hangszóró-impedanciák miatt azonban az alacsony vonal-ellenállás és induktivitás szintén nagyon fontos a hangszórókábeleknél. Ezért a Reference LS-204 XL MICRO AIR rendszerben összesen 6 koncentrikus rézvezetőt használnak a levegő dielektrikum mellett. Ennek a többmagos architektúrának köszönhetően a pozitív és negatív vezetők mágneses terei átfedésben vannak és semlegesítik egymást. Ez jelentősen csökkenti a kábel induktivitását, garantálva ezzel az audio jel hamisítatlan továbbítását széles frekvencia-tartományban.

Csakúgy, mint az AIR HELIX kábeleket, a Reference Micro AIR kábel technológiát a saját gyárukban, Németországban készítik. A kábelek összetett kézi összeszerelése mellett szigorú figyelmet fordítanak a megfelelő minőség-ellenőrzésre. A funkcionális és a mechanikai teszteket is elvégzik, és természetesen a termékfejlesztés részeként az élő meghallgatás is történik a lehető legnagyobb pontosság és az alacsony veszteségű jelátvitel érdekében. A csatlakozókat 1,5 tonnás nyomással préselik a kábelhez, forrasztás nélkül.

Műszaki információk

Tömeg0.3 kg
Gyártók

Kábelhossz

2 x 3 méter

Tulajdonságai

4 x 2,62 mm2

Egyéb

Banana BFA ; Single-Wire, Ródiummal bevont érintkezők

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inakustik Referenz LS-204 Micro AIR hangfalkábel 2 x 3m BFA” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…