1-3 nap

Inakustik Premium 1.5m sztereó RCA kábel

Inakustik

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában… Ez az, amiért az inakustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

14 999 Ft

A termék után 450 hűségpontot kapsz!

Leírás

Inakustik Premium 1.5m sztereó RCA kábel – kiváló minőségű aranyozott csatlakozóval, melyet használhat bármilyen sztereó rendszer összekötésére. Az Inakustik Premium sztereó audio kábel, magas réztartalmú, erőteljes hangzást biztosít. A kettős árnyékolású amely megvéd interferencia ellen.

Főbb tulajdonságai:
– Dupla árnyékolás
– Nagy tisztaságú OFC réz
– 24c aranyozott érintkezők

 

Az in-akustik széles körű, kimagasló minőségű kábel és hifi tartozék választéka alkalmas otthoni hifi, videó és audió rendszerekhez, mert mindannyian tudjuk, hogy még a legfejlettebb technológia sem működik a megfelelő összeköttetések nélkül.

Műszaki információk

Tömeg0.8 kg
Gyártóról

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában… Ez az, amiért az in-akustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inakustik Premium 1.5m sztereó RCA kábel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük