Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dynavoice Magic C-4 centersugárzó fekete

  • Teljesítmény: 75/100 Watt
  • Frekvenciatartomány: 50 – 32.000 Hz
  • Érzékenység: 90 dB

 

Dynavoice Magic C-4 centersugárzó fekete hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

49 990 Ft

EAN: 6014106014100
Elérhetőség: Elfogyott
SKU:DynavoiceMagicc4fekete

Dynavoice Magic C-4 centersugárzó fekete

A Dynavoice Magic C-4 a Magic sorozat dedikált centersugárzója. Tökéletes hangszínegyezés a Magic sorozat többi modellével. Nagyon fontos, hogy a center tökéletesen össze legyen hangolva a többi Magic modellel, főleg amikor azokat 5.1 rendszerben használják. A C-4 kettős 10 cm-es mély-közép meghajtóval és egy 2,5 cm-es Super Audio magassugárzóval rendelkezik. Az előlapon található bassz-reflex portok további extra löketet adnak a centernek az alacsony frekvenciák visszaadásában.

A Magic széria a legváltozatosabb a Dynavoice sorozatok közül. A számos variáció közül mindenki megtalálja számára a megfelelőt. Mindegyik Magic-be ugyanazt a tweeter-t szerelték, így könnyen találunk a sorozatból a centerhez illő front és/vagy háttérsugárzót is, így lesz teljesen homogén házimozi hangrendszerünk. A Magic sorozat fekete tölgy és fehér tölgy színben kapható, és méretben minden helységbe/szobába beilleszthető. A Magic-ről számos teszt készült, és mindegyikben kihangsúlyozták az ár-teljesítmény arányt, illetve mindannyian egyetértettek abban, hogy a Dynavoice Magic sorozat egyedülálló a szegmensében.
Úgy tervezték, hogy ez egy tipikusan hosszan hallgatható hifi hangsugárzó legyen, erőteljes, mégis részletes és meleg hangzással, amely mind a haladó hifistáknak, mind a kezdők számára egyaránt vonzó lehet.

Mi van a Magic mögött?
Több mint 40 évnyi hangszóró-fejlesztés után büszkén mutatjuk be, hogy mi rejlik a világszerte kritikusan elismert részletes és gazdag hangzás mögött. Semmit sem bíztunk a véletlenre, és a legkisebb komponenst is gondosan választottuk meg a klasszikus Dynavoice hangzás létrehozásához.

A MAGIC a mi nagy teljesítményű belépő sorozatunk.
A Dynavoice Magic sorozatba belépő szintű modelljeink találhatók, amelyeket úgy terveztünk és fejlesztettünk, hogy könnyen hajthatók és hosszan hallgathatók legyenek. Az összes Magic modellbe, ugyanazt az 1” Super Audio magassugárzót szerelték, így könnyen kombinálható az F-7 a C4 centerrel, az LCR4-gyel, az s4-gyel, vagy éppen az FX-4-gyel is!
A széles választék lehetővé teszi 2 csatornás sztereó rendszerek, multiroom vagy 5.1-es -illetve többcsatornás- házimozi szettek összeállítását is, így minden otthonba könnyedén beilleszthető.
A gazdag hangzás, a széles modell választék és maga a Dynavoice filozófia – amely mindig a legjobb minőségű hangsugárzókat kínálja minden árkategóriában – a Magic szériát mind az ügyfelek, mind a kritikusok kedvenceivé tette.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

75 / 100 Watt

Érzékenység

90 dB

Frekvencia átvitel (Hz)

50- 32 000 Hz (- 3 dB)

Keresztváltó-frekvencia

3000 Hz

Impedancia

4-8 ohm

Magassugárzó átmérője

1 x 25 mm

Középsugárzó átmérője

2 x 100 mm

Rendszer

Bass Reflex

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

400 x 150 x 191 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dynavoice Magic C-4 centersugárzó fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz