Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Devialet Phantom I Opéra de Paris 108dB vezeték nélküli hangszóró

108 dB hangnyomás, 14Hz – 25kHz frekvencia átvitel, 1100 watt maximális teljesítmény.

 

Devialet Phantom I Opéra de Paris 108dB vezeték nélküli hangszóró hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL

1 434 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető
SKU:DevialetPhantomI108dBOpéradeParis

Devialet Phantom I Opéra de Paris 108dB vezeték nélküli hangszóró

Vezeték nélküli hangszóró, amelyet az Ateliers Gohard által készített Moon Goldból készült, jellegzetes aranylemezes oldallapok díszítenek. 108 dB SPL maximális hangszint hang, amely mélyen a csontjaidban rezonál. Élvezze a fizikai hatást, mint még soha.

A párizsi Opéra de Paris ikonikus aranyozott belső terei által inspirálva, az Ateliers Gohard aranyozó mesterek a Phantom aranyozott oldallapjait a régi módszerekkel készítették el. Minden egyes aranylemezt kézzel visznek fel, hogy egyedi patinát hozzanak létre. Ezek az örökölt technikák pedig abszolút tökéletességet követelnek meg – ha a levél egyszer már felkerült, nem lehet eltávolítani. A Phantom I 108 dB Opéra de Paris | Devialet aláírást viselő oldallapokat Moon Gold aranyozással, egy értékes és rozsdamentes palládium-sárgaarany ötvözettel aranyozzák.

High-end hangzás, amely minden más vezeték nélküli hangszórónál nagyobb teljesítményt, tisztaságot és pontosságot biztosít az mély basszustól a legszélsőségesebb magas hangokig. Impozáns hangzás, széles hangszínpad, 14 Hz-től 25 kHz-ig. Kiemelkedő felhasználói élmény, beleértve a Devialet távirányítót a precíz kezeléshez.

Minden Phantom I készülékhez tartozik egy dedikált távirányító, hogy a lehető legnagyobb precizitással vehesse át a zene teljes irányítását. Az új távirányító tökéletesen integrálódik a teljes Devialet ökoszisztémába.

A legfontosabb funkciók:

Modern LED mátrix kijelző, közelségérzékelő, készenléti üzemmód a Phantom(ok) alvó üzemmódba helyezéséhez, beépített akkumulátor 2,5 hónapos üzemidővel, USB-n keresztül újratölthető (USB kábel a csomagolásban), Bluetooth 5.0 kapcsolat és elegáns rozsdamentes acél görgetőkerék.

A DEVIALET ALKALMAZÁS:

A TE HANGOD, A TE MÓDSZERED. Az ilyen ésszerűtlen teljesítmény némi kontrollt igényel. Állítsa be a Phantomot, finomhangolja a beállításokat, és maradjon naprakész, mindezt a Devialet App segítségével. Az intuitív társ, az alkalmazás segítségével testre szabhatja Phantom-élményét: beállíthatja Phantomját, beállíthatja az A/V késleltetést, aktiválhatja a készenléti üzemmódot vagy testre szabhatja a basszust az éjszakai üzemmódhoz.

A Phantom nyílt architektúrája lehetővé teszi, hogy egyenesen a szeretett zenéhez jusson.
AirPlay 2: Az Apple-felhasználók az AirPlay 2 segítségével a Phantom felett további irányítási lehetőséget élvezhetnek.
Spotify Connect: A Spotify-felhasználók a Spotify Connect segítségével kedvenc lejátszási listáikat kedvenc hangszórójukon streamelhetik.
UPnP: Az Universal Plug and Play vagy UPnP segítségével a felhasználók egy harmadik féltől származó alkalmazással válthatnak a helyi hálózaton tárolt zenék lejátszására.
LEJÁTÁSI MÓDOK: STEREO PÁR: A Phantomnál már csak egy dolog jobb? Kettő. Sztereóban a Phantom hangterjedelme még jobban kitágul, és a zenehallgatás új dimenzióba kerül, ahogy a hangszórók abszolút szinkronban táncolnak. Még szélsőségesebb, még erőteljesebb, még élvezetesebb.
MULTIROOM: Szinkronizálja az egész otthonát szimfóniában, vagy streameljen minden szobában valami mást a Devialet alkalmazásnak köszönhetően. A Multiroom funkcióval most még többféleképpen játszhat a Multi-Zone Play és az Individual Play funkcióval.

 

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

1100 watt RMS

Processzor

ARM Cortex-A9 1.25GHz

Memória

512MB DDR3-1600

Hangszóró

Titanium magas, aluminium közép és mély

Frekvencia átvitel (Hz)

14Hz – 27kHz (6dB)

Hangnyomás (max)

108 dB SPL, 1 méter

THD

0.0005%

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

(a/b/g/n/ac 2.4GHz & 5GHz)

Ethernet

RJ-45 10/100/1000 Mbps (Gigabit)

AirPlay 2

Bluetooth®

A2D and AVRCP profiles, AAC, SBC audio codec

Roon Ready

24bits/96kHz

UPnP

24bits/96kHz

Applikáció

iOS, Android

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

252 x 255 x 342 mm

Tömeg

11.4 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Devialet Phantom I Opéra de Paris 108dB vezeték nélküli hangszóró” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz