Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

AudioQuest Red River XLR kábel 0.75m

Hármas-szimmetrikus geometriájú XLR összekötő PSC réz vezetővel, NDS zajelnyelő szigetelő réteggel és hidegpréselt, aranyozott csatlakozókkal.

 

 

 

KATALÓGUS 2018

Original price was: 103 000 Ft.Current price is: 92 700 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:AQRedRiverxlr075

AudioQuest Red River XLR kábel 0.75m

Az Audioquest Red River XLR analóg összekötő kábel a Rivers & Elements analóg összekötő kábel-sorozat tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó, kimagasló teljesítmény de sokkal alacsonyabb az ár mint Mythical Creatures sorozatban.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Solid Perfect-Surface Copper (PSC) vezetőkkel, Triple-Balanced-Geometry, Hard-Cell Hab szigeteléssel, Fém réteg zajelnyelés.

RED RIVER VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC)
A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Copper (PSC) az AudioQuest egyik legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

HARD-CEL HAB dielektrikum
Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

Gyártók

Méret

Csatlakozó

XLR – XLR

Szigetelés

Nitrogénnel befecskendzett habszigetelés

Anyaga

Tömör PSC réz (Perfect – Surface Copper)

Tulajdonságai

Hármas-szimmetrikus geometriájú,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AudioQuest Red River XLR kábel 0.75m” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz