Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audioquest FireBird BASS 2x3m hangfalkábel

6 100 000 Ft

A termék után 183 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:FBIRDBASS03

Audioquest FireBird BASS 2x3m hangfalkábel

FireBird BASS
A GND-vel ellátott FireBird BASS az ideális kábel egy Bikábelezhető vagy egy Trikábelezhető hangsugárzó mély- és közép bemeneteihez, ha a FireBird ZERO vagy Dragon ZERO Full-Range kábellel együtt kombinálva használják a magas-bemeneten.

ZERO-TECH (nincs meghatározva az impedancia-jellemző) Tömörítetlen áramátadáshoz és lineáris zajelvezetéshez
A kábel és a csatlakoztatott forrás és terhelés közötti impedancia-karakterisztika eltérések kiküszöbölésének egyetlen teljes módja az, ha a kábelnek nincs rögzített impedancia értéke. A ZERO-TECH ezt úgy valósítja meg, hogy kiküszöböli a szigetelés (dielektromos) és a kábel vezetői közötti kölcsönhatást – lehetővé teszi a tömörítetlen áramátvitelt. Minden fontos tranziens áram korlátlan, és az RF zaj-elvezetés linearizálódik (állandó oktáv és oktáv között).

GND-TECH (FÖLD-ZAJ ELOSZTÁSA)
Ez a rendkívül hatékony, szabadalmaztatott, közös üzemmódú zaj-kizáró technológia szinte az összes AQ AC tápkábelben a földelésben van telepítve, és most már az AQ BASS Bass és Midrange hangszórókábelekben is. A GND-Tech hatékonysága kb. 10 000 Hz feletti tartományt fed le, megakadályozva, hogy a dedikált mély- és közép kábel ideális legyen teljes tartományú használatra.

FIREBIRD VEZETŐK: SZILÁRD TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST (PSS) ÉS SZILÁRD TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+)
A szilárd vezetők megakadályozzák az elektromos szál-szál kölcsönhatásokat, amelyek a torzítás fő forrásai. A felület minősége kritikus, mert a vezető “Rail-Guide-nak” tekinthető mind a vezetőn belüli mezők, mind a mágneses mezők számára, amelyek a vezetőn kívül helyezkednek el. Az AudioQuest összes Perfect-Surface fémjének elképesztően sima és tiszta felülete szinte kiküszöböli a keménységet, és jelentősen növeli az áttekinthetőséget a kisebb anyagokhoz képest. A PSS és a PSC+ vezetők méretének gondos megválasztása biztosítja, hogy a FireBird teljesítménye/minősége közel álljon az összes PSS ezüsthöz, de sokkal alacsonyabb költségekkel.

SZÉN ALAPú (Carbon), LINEARIZÁLT ZAJ-KIZÁRÓ RENDSZER (NDS / Noise-Dissipation System)
A mai környezet tele van rádiófrekvenciás zajjal, amelyet rendkívül nehéz kiszűrni vagy elutasítani. A műholdak, a mobil tornyok és a Bluetooth stb. által keltett zaj frekvenciája olyan rendkívül keskeny, hogy egy hagyományos árnyékolás egyáltalán nem megfelelő. A nagy felbontású hangot meghatározó harmonikusokat és térbeli jeleket hordozó alacsony szintű jel nagy részét az indukált rádiófrekvenciás zaj elmaszkolja. Az AQ átfogó, linearizált zaj-kizárós rendszere több pajzsot és egy szénalapú, linearizált rezisztív hálózatot ötvöz, amely e zaj legnagyobb részét hővé alakítja. A “linearizált” kifejezés alatt azt értjük, hogy a rendszer rendkívül széles sávszélesség mellett ugyanolyan hatékony, mint csak egy adott/kiválasztott frekvenciá(ko)n, ahogy ez gyakoribb. A fennmaradó rossz energiát az érzékeny erősítő áramköréből irányított vezérlésű jel- és árnyékvezetők segítségével hatékonyan elvezetik.

72V-os dielektromos-BIAS rendszer szén-szintű rádiófrekvenciás csapdával (DBS).
Minden szigetelés egyben dielektromos is, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Az AudioQuest többször szabadalmaztatott DBS-e erős, stabil elektrosztatikus teret hoz létre, amely telíti és polarizálja (rendezi) a szigetelés molekuláit. Ez minimalizálja a nemlineáris késleltetéseket, így a „feketébb” háttérből tisztább hang kerül elő. Az RF csapda (az AudioQuest Niagara sorozatú termékei számára kifejlesztett technológia) beépítése a DBS akkumulátorba tovább csökkenti a rádiófrekvenciás zajokat. A DBS akkumulátorok sok évig fognak tartani. Egy tesztgomb és a LED lehetővé teszi az akkumulátor időnkénti ellenőrzését.

Kép: AudioQuest Magyarország

Gyártók

Hossza

2x3m

Átmérő

5,26 mm

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest FireBird BASS 2x3m hangfalkábel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz