Raktáron!

Audioquest Cinnamon 48 8k, 2.1 HDMI kábel 2m

Audioquest
A HDMI új szabványát 2017 januárjában jelentették be, és ez a HDMI 2.0 után komoly előrelépést jelent. Olyan újdonságokkal, mint a 8k/120p vagy akár 10k/120p felbontás, gyors videó forrás átkapcsolás, eARC, változtatható kép-frissítési sebesség vagy a dinamikus HDR.

 

Audioquest Cinnamon 48 8k, 2.1 HDMI kábel 2m

 

audioquest_logo

 

 

57 900 Ft

A termék után 1 737 hűségpontot kapsz!

Leírás

Audioquest Cinnamon 48 8k, 2.1 HDMI kábel 2m

Milyen változtatásokat kellett elvégezni a már gyártott kábeleken a 48 Gb/s és HDMI 2.1 megfelelőséghez? A 48 Gb/s adatátvitelhez nagyobb átmérőjű vezetőkre van szükség. Így sokkal nagyobb mennyiségű fémet kell hasz-nálni ettől a kábelek drágábbá válnak. A nagyobb átmérőjű vezetők jótékony hatással vannak mind az audio, mind a video minőségre és így a Pearl 48 megközelíti a korábbi Chocolate HDMI által nyújtott hang- és képminőséget. Vannak további járulékos előnyei is a vastagabb szálaknak, mint amilyen a jobb zajelnyomás, jobb belső árnyékolás a szálak között. Így aztán megtartottuk a sokak által jól ismert típus neveket és érdemes tudatosítanunk, hogy a Pearl 48 sokkal magasabb kategóriába tartozik, mint a jelenlegi Pearl. Megjelennek az új eARC típusok is, amelyek legfőbb tervezési szempontja a hangkivezetési csatorna optimális működése volt.

Mely kábelek teszik lehetővé a HDMI 2.1 használatát?

Nagyon kevés ilyen kábel létezik! Ahhoz, hogy a kábelek megfeleljenek a szabványnak, tudniuk kell a 48 Gb/s sebességű adatátvitelt, ez közel háromszorosa jelenleg piacon lévő AQ kábelek tudásának. Nagyon nehéz ilyen kábelt gyártani, főképp, ha hosszabb kábeleket is szeretnénk használni.

 

 

Műszaki információk

Tömeg1 kg
Gyártók

Méret

Kép átvitel jellemzői

48Gbps – 8K60p felbontás

Csatlakozók

HDMI 2.1 – HDMI 2.1

Anyaga

Tömör 1,25% ezüst tartalmú LGC Réz

Szigetelés

Tömör Polietilén

Külső köpeny

Vörös/Fekete szövött textil

Audio return csatorna (ARC)

eARC

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest Cinnamon 48 8k, 2.1 HDMI kábel 2m” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…