1-3 nap

Audioquest BLIZZARD tápkábel

Audioquest
Polírozott felszínű, magas tisztaságú réz (PSC+) réz vezetőt tartalmazó, valós koncentrikus szerkezetű tápkábel. Saját szabadalom szerinti földzaj elnyelő technológia, irányhelyes vezetőszálak. Rendelhető 1/2/3 méteres hosszúságban.

 

ADATLAP

179 900 Ft300 000 Ft

Kiürítés

A termék után 9 000 hűségpontot kapsz!

Leírás

Audioquest BLIZZARD tápkábel. Letét ellenében otthon kipróbálható!

Polírozott felszínű, magas tisztaságú réz (PSC+) réz vezetőt tartalmazó, valós koncentrikus szerkezetű tápkábel. Saját szabadalom szerinti földzaj elnyelő technológia, irányhelyes vezetőszálak. Rendelhető 1/2/3 méteres hosszúságban. Normál IEC 13 és 20A-es IEC 19 csatlakozóval is.

 

DBS

 

A vezetők közötti szigetelés fontossága abban rejlik, hogy energiát vesz fel, majd bocsájt vissza a rendszerbe, ezáltal kihatással van a jel integritására. Amennyiben a szigetelés nem bír előfeszültséggel, akkor különböző frekvenciákra és energia szintekre más és más késés lesz jellemző a fent említett időszakos energia elnyelés miatt, ami fázis eltolódást okoz. Ez egy komoly probléma az igen időzítés érzékeny, sok oktávon átívelő jel esetén.

 

A DBS rendszer szélesebb sávot biztosít a jelnek, egy a lineárishoz közelítő zajszűréssel úgy, hogy a szigetelőben magas feszültségű kapacitív teret hoz létre. Ez segít megszüntetni a torzítást és a harsogónak ható hangot, amely sok esetben más kábelek átka, még évekig tartó úgynevezett ”bejáratás” után is. Ez a megoldás drámaian csökkenti a nem lineáris időeltolódást, amit a szigetelő anyag okoz. A hang így sokkal ”feketébb” háttérből kel életre.

 

Mit is fogunk hallani? Alacsonyabb zajszintet, jobb dinamikai kontrasztot, szélesebb színpadképet, … röviden: jobban magával ragadó zenei élményt.

 

Műszaki információk

Gyártók

Méret

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest BLIZZARD tápkábel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…