Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Audiolab 9000A sztereó erősítő ezüst

A „Pre-Power Mode” leválasztja az elő- és a teljesítményerősítő fokozatait. Ez lehetővé teszi, hogy a 9000A kizárólag teljesítményerősítőként legyen használható – például házimozi rendszerben AV processzorhoz csatlakoztatva. Végül a „Pre Mode” letiltja a végerősítő fokozatot, és a 9000A-t pompás, önálló előerősítővé változtatja. Ez lehetővé teszi külső teljesítményerősítés hozzáadását, ami egy lehetséges feljebb lépést biztosít.

 

Audiolab 9000A sztereó erősítő ezüst hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 909 900 Ft.Current price is: 849 900 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: 2 nap
SKU:audiolab9000aezust

Audiolab 9000A sztereó erősítő ezüst

Az Audiolab 9000A minden nagy teljesítményű hifi rendszer központi eleme “lüktető szíve”, erősebb, funkciókban gazdagabb, mint bármelyik korábbi modell – az eddigi legfejlettebb audiolab integrált erősítő! A sokoldalúság kulcsfontosságú az Audiolab integrált erősítőinek vonzerejében, a 9000A minden audiofil hallgatót képes kiszolgálni. Digitális és analóg forráscsatlakozással, vezeték nélküli csatlakozási lehetőséggel a hordozható eszközökhöz, vadonatúj phono szekcióval a bakelitlemezek lejátszásához, valamint a hangszórók és fejhallgatók szokásos, kategóriájában vezető erősítéssel!

Látványos kijelző

A modern hifi-rajongók igényeinek megfelelő 9000A teljes színű IPS LCD képernyővel rendelkezik, amely tiszta és informatív lejátszási, forrás- és fájlinformációkat kínál. Nem is beszélve az optimális teljesítmény és a felhasználó által meghatározott beállítások sokféle menüopciójáról. Különféle megjelenítési lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek két VU mérő opciót is tartalmaznak, lehetővé téve, hogy a 9000A vizuálisan informatív legyen, vagy „kijelző” beállítások esetén bármely audiorendszer diszkrét középpontjává váljon.

Rugalmas és sokszínű

A kategóriáján belüli vetélytársaktól első látásra megkülönböztethető Audiolab 9000A a digitális sokszínűségét csodálatos analóg múlttal ötvözi. A prémium szintű D/A konverter, ahogyan az az Audiolabtól mindig elvárható, számos digitális forrás (több mint négy digitális bemenet) közvetlen csatlakoztatását teszi lehetővé. A több, mint 40 éves erősítő tervezési törzskönyv alapján, nem beszélve a többszörösen díjnyertes audiomegoldások közelmúltbeli történetéről, a 9000A az analóg eszközök integrációját is biztosítja (három AUX-on, kiegyensúlyozott XLR-en és egy dedikált phono bemeneten keresztül).
A modern hangélmény világa azonban nem korlátozódik a vezetékes lejátszó eszközökre, így a 9000A támogatja a Bluetooth-on keresztüli vezeték nélküli kapcsolatot és PC USB-kapcsolaton keresztüli digitális bemenetet is kínál.
A 9000A a vezető tervező, Jan Ertner alkotása. A kategóriájában vezető és díjnyertes audioelektronikai modellek tárházáról híres Jan a 9000A-t a legmagasabb teljesítményszintre emelte azáltal, hogy továbbfejlesztette és újrafejlesztette a 8300A-t és a rendkívül sikeres 6000A-t létrehozó elveket, hogy a valaha volt legkiválóbb teljesítményt nyújtsa, ami ebben az Audiolab integrált erősítőben egyesül!

 

A DAC zászlóshajója

A 9000A a legújabb ESS 9038PRO zászlóshajó 32 bites DAC chipet tartalmazza. A kritikusok által elismert és szabadalmaztatott HyperStream® II architektúra és a Time Domain Jitter Eliminator használatával az ES9038PRO példátlan teljesítményszintet biztosít, amely kielégíti a legigényesebb hangalkalmazások igényeit is!

A sokéves tapasztalat és a számtalan ESS-sel felszerelt modell azt jelenti, hogy az Audiolab több, mint járatos abban, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a technikailag kiváló, de kihívást jelentő DAC technológiából. Nagy figyelmet fordított egy olyan rendszer kifejlesztésére, amely lehetővé teszi, hogy az Audiolab elektronika és az ESS DAC technológia a legjobb audiofil teljesítményt nyújtsa!
Az erősítő négy S/PDIF digitális bemenete – két koaxiális és két optikai – kezeli a nagy felbontású PCM-adatokat 24 bit/192 kHz-ig, és számos, a felhasználó által választható digitális szűrők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy optimalizálja a hangot a saját igényeinek megfelelően, figyelembe véve a forrásfájl és a csatlakoztatott lejátszó eszköz sávszélességét.

A PCM hang 32 bit/768 kHz-ig támogatott, a DSD mellett 22,5 MHz-ig (DSD512). Minden jelentős nagyfelbontású és veszteségmentes hangformátum lejátszása lehetséges, beleértve a FLAC, ALAC, AIFF és WAV, valamint a tömörített formátumokat.
A 9000A az MQA teljes dekódolását is biztosítja, amely egy egyedi tervezésű MQA-tanúsítvánnyal rendelkező DAC-megoldásból származó nagy felbontású streaming technológia. Ez azt jelenti, hogy a teljes „három kibontású” dekódolási folyamatot belsőleg hajtják végre, szemben az MQA „renderer”-kénti végső kibontással, ami a 9000A-t kiváló rendszerválasztássá teszi a Tidal „HiFi Plus” szintje előfizetői számára, ahol a Tidal Masters (MQA) tartalom megtalálható.

Ahogy az elvárható a modern hanglejátszás kényelmét illetően, a Bluetooth-kapcsolat alapfelszereltségként szerepel a 9000A-ban, amely az aptX HD protokollra lép fel a hangzás szempontjából kiváló és egyszerű vezeték nélküli streamelés érdekében okostelefonokról, táblagépekről, laptopokról és egyebekről. A Bluetooth-párosított eszközök az erősítő DAC szekciójának és szűrőopcióinak minőségéből is profitálnak.

A 9000A diszkrét AB osztályú végerősítő fokozata csatornánként 100 W-ot ad le 8 ohmon (csatornánként 160 W 4 ohmon!). Az Audiolab 6000A (csatornánként 50 W névleges teljesítményű) szabványaira hivatkozva a 9000A csatornánkénti 100 W-os teljesítménye kétségtelenül kielégíti a legigényesebb hangfalakat is.

Az Audiolab teljesítményének kulcsa a világhírű CFB (Complementary Feedback) topológia, amely kiváló linearitást és kiváló termikus stabilitást biztosít, mivel az üresjárati áram független marad a kimeneti tranzisztorok hőmérsékletétől. Egy vadonatúj és egyedi specifikációjú 320 VA-os toroid transzformátor, amelyet 4 x 15 000 uF tározó kapacitás követ (összesen 60 000 uF), segítve az erősítőt a zene szilárd irányításában, miközben lehetővé teszi a kiváló dinamikatartományt is.

A következetes jeltisztaság megőrzése érdekében a vonali bemeneti jelek precíziós analóg hangerő-fokozatba történő áthaladásával az előerősítő szakasz a lehető legegyszerűbb marad. Mint Jan Ertner minden terve, az áramkör több mint elrendezés és építési műalkotás. Maga a kialakítás védi az érzékeny előerősítő részt a zaj interferencia és a színezés ellen – ez az Audiolab filozófia kulcsfontosságú alapköve.

Nagy teljesítményű Phono színpad

Az integrált erősítő tervezésének minden iterációjával az Audiolab a benchmark, beépített phono színpadi szakaszán is javít. A 9000A sem más; a beépített phono előerősítő szekció teljesítményének határait feszegetve. A vadonatúj, 9000A-es phono előerősítő kompatibilis a mozgó mágnesekkel – a JFET-alapú áramkör precíz RIAA-kiegyenlítéssel mindkét világ legjobbjait kínálja az Audiolab a bakelit barátai számára.

Hasonlóképpen, a fejhallgató kimeneti fokozatához, amely áram-visszacsatoló áramkört alkalmaz széles sávszélességgel és nagy fordulatszámmal; a 9000A dinamikus, részletgazdag és magával ragadó teljesítményt biztosít mindenféle fejhallgatótípussal, az összes bemenetről érkező állandó jelintegritásból fakadóan.

Az Audiolab 9000A az audiorendszer-integráció rugalmas beillesztésével folytatja a megkezdett útját, a többi audiolab integrált erősítő kialakításához hasonlóan a 9000A is háromféle üzemmódot kínál, így sokoldalú és nélkülözhetetlen lesz minden audio rendszerben.

Gyártók

Szín

Teljesítmény 8 Ohm-on

2 x 100 Watt

Teljesítmény 4 Ohm-on

2 x 160 watt

Transzformátor tipusa

,

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-20kHz (+/-0.3dB)

Jel / Zaj viszony (dB)

Teljes harmonikus torzítás (%)

Választható digitális filter:

5 (Linear Phase Fast/Slow, Minimum Phase Fast/Slow, Hybrid)

Kijelző felbontása

4.3" (800 x 480mm) Large Size Full View IPS LCD

Digitális bemenet

2xOptikai, 2xKoaxiális

Analóg bemenet

3xRCA, 1xXLR,1xPhono

Kimeneti csatlakozók

RCA (Pri-Out)

Aktív mélysugárzó kimenet

Bluetooth®

5.1, aptX/aptX HD/LDAC)

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

445 x 89 x 342 mm

Tömeg

9.4 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audiolab 9000A sztereó erősítő ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz