Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

TOPPING D10S Asztali USB DAC 32bit 384KHz DSD256 (fekete)

Topping D10S asztali USB DAC (digitális-analóg konverter) ES9038Q2M chippel, 32bit/384KHz felbontással és natív DSD256 támogatással, Hi-Res Audio minősítéssel.

 

TOPPING BC3 Bluetooth HUB és DAC 24Bit 96kHz (fekete) 1 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

54 990 Ft

A termék után 1 650 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:MG-TPPNG-D10S-BLACK

TOPPING D10S Asztali USB DAC 32bit 384KHz DSD256 (fekete)

A TOPPING D10S egy USB DAC vonalszintű, optikai és koaxiális kimenetekkel. XMOS (XU208) + ES9038Q2M + OPA2134 és testreszabott Thesycon illesztőprogramot (Windows) használ a maximális PCM384kHz / 32bit és DSD256 (Native) dekódolás támogatásához, valamint a formátum és a mintavételezés sebességének indikátoronkénti megjelenítéséhez.
A D10S műveleti erősítő foglalatot is biztosít, hogy igény szerintk könnyebben cserélhető legyen egy másik műveleti erősítőre a hangzás javítása céljából.
A D10S kompatibilis az Android, a Windows (7 vagy újabb), a MAC számítógéppekkel. A D10S képes automatikusan be- és kikapcsolni a számítógép indításakor.
A D10S rendelkezik Hi-Res Audio, CE, ROHS és FCC tanúsítvánnyal.

ESS DAC CHIP

A technológia élvonalában a Topping DAC D10-esei az ESS Technology ES9038Q2M chipjét használják. Ez az alkatrész a legjobb hardveres megoldások közé tartozik a nagy pontosságú audio dekódoláshoz, különösen a híres HYPERSTREAM 32 BIT architektúrával. Ez a chipmodell fejlett rekonstrukciós szűrőkkel és kiváló finomságokkal rendelkezik

 

XMOS INTERFÉSZ

Az USB-B bemenet (USB-2 szabvány) az XMOS U208 USB interfészen keresztül működik. Ez egy magas minőségű komponens, amelynek már nem kell bizonyítania magát a nagy hűségű zene világában, és nagyon nagy felbontású / nagy mintavételi frekvenciájú digitális adatfolyamokat támogat a pontos, gazdag és részletes hallgatási élmény érdekében.
Ez az USB interfész aszinkron architektúrával rendelkezik, amely képes leküzdeni a digitális zajt, valamint a forrásból származó jelingadozást, ha az utóbbi nem rendelkezik Hi-Fi audio használatra alkalmas referencia órajelll. Ez jelentősen növeli a hang pontosságát a hagyományos DAC-okhoz és hangkártyákhoz képest.

CSERÉLHETŐ OPA ERŐSÍTŐ

A D10s kimeneti fokozata egy LME49720NA operációs erősítővel működik, amely egy DIP8 aljzatra van felszerelve. Az OPA kivehető, és a felhasználó könnyen cserélheti tesztelés céljából, és megtalálja a legjobb hangzást a személyes igényeinek megfelelően.

UNIVERZÁLIS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Az analóg kimenet egy sztereó RCA csatlakozón érhető el. Csak csatlakoztassa azt egy előerősítőhöz, amely egy erősítőhöz csatlakozik, egy integrált erősítőhöz vagy passzív hangszórókhoz, és az audiorendszer már működik. Az analóg kimenetet fejhallgató-erősítőhöz is csatlakoztathatja, és kihasználhatja a D10-ek összes kiváló, hangra gyakorolt hatását, ha fejhallgatóval hallgatja.
A D10s digitális kimenettel rendelkezik, amely koaxiális SPDIF csatlakozón, valamint optikai SPDIF csatlakozón keresztül érhető el. Ez a kimenet támogatja a 24bit – 192kHz-ig terjedő hangfolyamokat, és újrakódolhatja az 1-bites adatfolyamokat (DSD) DOP64-ig.
Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az átalakítási szakasz megkerülését és a D10-ek USB-S / PDIF interfészként történő használatát. A D10-ek ezután menet közben bármilyen S / PDIF eszközzel összekapcsolhatják a számítógépet, ami különösen hasznos funkció azoknak az audiofileknek, amelyek már rendelkeznek egy erős DAC-tal, amelyből hiányzik az USB-bemenet.
A jobb szélen lévő USB-B bemenet biztosítja a kapcsolatot a számítógéppel / OTG okostelefonnal, valamint az eszköz áramellátását. Ez utóbbi tehát nem igényel további kábelt az áramellátásához, amely helytakarékos és tiszta telepítéseket tesz lehetővé.

KOMPAKT KIALAKÍTÁS

A 103 mm (szélesség) x 146 mm (mélység) x 37 mm (magasság) méreteivel a D10s az egyik legkompaktabb asztali HIFI DAC, amely a piacon elérhető.
A készülék egy elegáns, 100% -ban szálcsiszolt alumínium házban található. A robusztus burkolat képes hatékonyan blokkolni a többi elektronikus eszköz által generált zajt, megakadályozva ezzel az audiojel nem kívánt interferenciáját.
A képernyőn valós időben látható a lejátszott audiofájlok kódolásának típusa (PCM / DSD), valamint a digitális adatfolyam mintavételi frekvenciája. Ez lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt ellenőrizze, hogy az átalakítás a tervek szerint halad-e, és hogy a DAC a legjobb körülmények között működik-e.

Gyártók

Szín

DAC

Kimeneti csatlakozás

1x optikai, 1x koax, Stereo RCA

Bemeneti csatlakozás

USB-B

Frekvencia átvitel (Hz)

20Hz-20kHz(+/-0.1dB)

Kimeneti teljesítmény

2Vrms @0dBFS

Jel / Zaj viszony (dB)

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TOPPING D10S Asztali USB DAC 32bit 384KHz DSD256 (fekete)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz